-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest20 czerwca 2002 at 08:31Liczba postów: 141106Nokia 7650 to pierwszy telefon komórkowy fińskiego producenta wyposażony we wbudowany aparat cyfrowy oraz posiadający usługę przesyłania wiadomości multimedialnych MMS (Multimedia Messaging
Service) czyli kolorowych, animowanych obrazków z dźwiękiemPełna treść artykułu dostępna tutaj: Test telefonu Nokia 7650
-
Anonymous
Guest15 maja 2005 at 15:49Liczba postów: 141106Telefon (NOKIA 7650) nie może się połączyć z kompem poprzez IrDA na USB (model MA – 660). Mam zaistalowane oprogramowanie NOKIA PC SUITE, system WIN XP PE. Wydaje mi się, że jest wszystko dobrze poinstalowane, bo IrDA mi miga, ale mimo tego telefonu nie widzi. Co może być tego powodem? Jeśli można, to prosiłbym o możliwie szybką odpowiedź.
-
Anonymous
Guest18 czerwca 2005 at 07:16Liczba postów: 141106Witam
Mam do sprzedania ten oto telefon uzywany ze wszystkim tj.
pudelko , instrukcja , ladowarka , oprogramowanie oryginalne na cd – ogolnie rzecz biorac zestaw taki jaki daja przy zakupie + dwa pokrowce jeden na pasek(skorzany) drugi normalny.Oferta ta wazna do 21 czerwca bo do tego czasu musze go sprzedac-stan wizualny dobry+ (albo bardzo dobry =) wszystko sprawne nic nie popekane,lekki ryski na wyswietlaczu(przez pol roku byla folia na wyswietlaczu)Chetnych prosze o kontakt : oskarkijek@wp.pl lub GG:3034046 <= do 21 czerwca Cena 370zł mozliwosc negocjacji
Pozdrawiam
-
Anonymous
Guest6 września 2005 at 10:31Liczba postów: 141106 -
Anonymous
Guest20 września 2005 at 17:13Liczba postów: 141106niech ktoś mi pomoże
po zał pojawja sie napis nokia a następnie komunikat
TELEFON NIEDA SIĘ WLĄCZYC SKONTAKTUJ SIE ZE SPRZEDAWCĄ ???????????????????????????????????
!!!!!!!!!!!!!!!! POMOCY !!!!!!!!!!!!!!
ellza1@tlen.pl PROSZE WAS POMOCY CO MAM ZROBIC???
-
Anonymous
Guest24 października 2005 at 15:26Liczba postów: 141106hi mam pytanie poratuje mnie ktos stronka na rozne programy do nokii7650 prosze pieknie i z gory dzieks andos80@o2.pl
-
Anonymous
Guest14 listopada 2005 at 14:04Liczba postów: 141106 -
Anonymous
Guest3 stycznia 2006 at 20:40Liczba postów: 141106 -
Anonymous
Guest8 stycznia 2006 at 10:30Liczba postów: 141106mam pytanko zainstalowalem do noki 7650 jakies gierki i teraz nie mam pojeia jak je usunac… bardzo prosze o czyjas pomoc moje gg 4543364 mail brzozowskim@poczta.onet.pl prosze pomozcie
-
Anonymous
Guest27 stycznia 2006 at 12:22Liczba postów: 141106 -
Anonymous
Guest11 marca 2006 at 20:30Liczba postów: 141106Do przesyłania obrazków gier i ogólnie plików przez irde do nokii 7650 nie potrzeba żadnego programu przynajmniej na win xp. Poprostu podłącza sie irde (ja mam bezposrednio do płyty głównej i mi tak działa) a nastepnie uaktywnia sie w telefonie irde i przykłada do irde z kompa. po chwili komp wykrywa tel. Klikamy prawym przyciskiem myszki na plik który chcemy wysłącdo koma np. jakis program z rozszerzeniem .sis i wybierami po koleji wyślij do a nastepnie pobliski komputer. I na odwrtu przytkaną irde do kompa w telu jak chcemy zdjecie wysłac klikamy wyslij i irda i w kompie pokazuje sie okno i odbieramy plik.
-
Anonymous
Guest23 kwietnia 2006 at 17:53Liczba postów: 141106Jest moze jakas aplikacja ktora pozwala na zmiane motywow w tej noki. Jak tak to podajcie jaka i skad ja sciagnac: fonikgsm@o2.pl z gory dzieki
-
Anonymous
Guest2 maja 2006 at 15:46Liczba postów: 141106nie próbujcie dobierać się do 7650.chyba że macie ochotę na kupno nowej taśmy.lepiej dać do serwisu.będę wdzięczny za wszelkiego rodzaju programy do tego telefonu.dzięki z góry. mój adres cezar603@wp.pl
-
Anonymous
Guest20 maja 2006 at 09:15Liczba postów: 141106Jak ktoś ma dobrą rączkę to bez problemu otworzy N7650! Ja swoja otwieralem bardzo często, bo musialem wymienić Panel, nakładkę na joya i taśmę! Ale taśmę nie dlatego ze ja zerwalem tylko dlatego ze przetarla sie od uzywania i pewnoscia w waszych nokiach tez tak sie kiedys stanie! To jest najwiekszy mankament tego telefonu – przecierajaca sie tasma! Ogolnie do telefonu nie mam zastrzezen! Mialem wiele nokii m.in. 6610i, 6100, 2600 i inne ale z wszystkich ktore mialem stwierdzam ze 7650 jest najlepsza i zasluguje na lepsza na taka ocene jaka jej dalem jednak mysle nad zmiana telefonu na N6600 – to dopiero cocuszko! Jedyne co denerwuje w N7650 to mala pamiec, jest jej niecale 4mb ale i tak nie mozemy ich wpelni wykarzystac bo po usunieciu wszystkich naszych danych na fonie (zdjecia, dzwonki) mamy do uzytku tylko 2,5mb i nie udalo mi sie duzo wiecej z niej wycisnac! Nastepnym wkurzajacym mnie problemem jest brak niestandardowych wygaszaszaczy ekranu! Mamy do wyboru date i godzine oraz wlasny tekst ktory bedzie wyswietlany jako wygaszacz! Ostatnim juz problemem jest to ze animacje zostaja tylko raz odtworzone i staje w miajscu i nic dalej, chcialbym zeby animacje byly odtwarzane w systemie REPEAT! Jesli ktos wie jak zrobic aby moznabylo na wygaszacz dac jakas wlasna animacje albo zeby animacje byly odtwarzane w sposob ciagly to prosze o kontakt na maila gri1989@o2.pl. Pozdrawiam
-
Anonymous
Guest11 czerwca 2006 at 12:04Liczba postów: 141106Proszę was wszystkich o pomoc….Nie mogę znaleźć softu do 7650 …mój adres Tomaszek77_77@tlen.pl
-
Anonymous
Guest27 czerwca 2006 at 03:35Liczba postów: 141106Litości jak zmienic tapete w N7650!!!??? czy mozna wstawic zdjecie zrobione wczesniej np!??Pomocy bo dostane szału!!!:)nr.gg.7091234 verson666@tlen.pl prosze o szybki kontakt!!
-
Anonymous
Guest11 lipca 2006 at 11:42Liczba postów: 141106Witam wszystkich! Na wielu forum nawija się temat programów na nokie 7650! Dlatego podaje pare nazw:
— SpaceDoubler 160 : dobry program!kompresuje programy na komorce przez co mamy wiecej miejsca!polecam go mimo ze dluzej przez to sie otwieraja progsy na komie
— Psiloc Extended FIle Manager 1.74 : bardzo dobry program, dzieki niemu mozemy swobodnie smigac po plikach systemowych naszej komy, pozwala na ich kopiowanie, wycinanie itp posiada opcje „otworz za pomoca…” gdy nie mamy odpowiedniego programu do danego pliku!
— Psiloc Extended Recorder 1.34 : program ktory jest w 90% podobny do oryginalnego dyktafonu w noki 7650, rozni sie od niego wygladem, jakoscia nagrywania(lepsza bo w strumieniu AMR i WAV) oraz pozwala na nagrywanie rozmow telefonicznych!
— Psiloc Screen Saver 1.74 : wspanialy program dziki ktoremu mamy dodatkowe 9wygaszaczy ekranu! Mozemy na wygaszacz zapodac wlasna animacje, wielki zegar(cyfrowy lub analogowy) i wiele wiecej!POLECAM!
— Psiloc System Tools v1.53 : dobry program! Pozwala sformatowac telefon komorkowy, przywrocic ustawienia fabryczne telefonu bez znajomosci kodu zabezpieczajacego! po przywroceniu ustawien fabrycznych przez ten program kod zabezpieczajacy powraca do standardowych cyfr 12345!
— Psiloc irRemote : ciekawy programik! Dzieki niemu mozemy sterowac praktycznie kazdym sprzetem RTV w domu! Posiada wielka baze sprzetu RTV dzieki czemu wybieramy tylko model np.TV kierujemy na niego irda i przelaczamy programy, sciszamy itp jak normalnym pilotem! Mozemy sterowac TV,DVD,VCR,CD,HIFI itp a obsluguje praktycznie wszystkie najbardziej znane marki na rynku np.SONY,PANASONIC,AIWA,PHILIPS,THOMSON itd a najciekawsze jest to ze w bazie ma nawet marke RUBIN:)
— Rejestrator Wideo : darmowy program wydany przez NOKIA jako dodatek do 7650! Pozwala na nagrywanie sekwencji wideo z dzwiekiem ale niestety z ograniczeniem do 100Kb, czyli okolo 10-20sekund:(
— CamRec v1.0 : wspanialy program! Pozwala na nagrywanie sekwencji wideo z dzwiekiem lub bez bez ograniczenia! jedynym ograniczeniem jakim jest to mala ilosc pamieci w noki 7650! w CAMREC mozemy ustawic jakosc nagrywania filmow, wielkosc, wlaczyc lub wylaczyc rejestrowanie dzwieku, a takze limit wielkosci nagrywania wideo! Jedyna wada programu jest to ze potrzebuje do normalnego dzialania dodatkowo zainstalowany program do odtwarzania filmow 3gp czyli np. Rejestrator wideo o ktorym wyzej wspomnialem!
— SeleQ v1.65i : praktycznie wszystko to samo co „Psiloc Extended FIle Manager 1.74” tylko brak opcji „otworz za pomoca…” ale posiada opcje „Screen” czyli potrafi zrobic zrzut ekranu naszej komy i zapisac do formatu JPG!
— Full Screen Caller : Ciekawy program, wiele opcji! Jak nazwa mowi pozwala ustawic zdjecie dla danej osoby z kontaktow ktore bedzie wyswietlane na calym ekranie naszej komorki!
— GoBoy Plus v1.40 : Emulator gier slynnej konsolki do gier GAME BOY! instalujemy otwieramy wczesniej wgrana gre i gramy!
— CameraFX : program ktory pozwala robic fotki ale dodatkowo jest wyposazony w takie opcje jak, 4x zoom, negatyw, lustro itd… dobry, dlatego polecam!
— OGG PLAY : Dobry program ktory pozwala na odtwarzanie muzyki na telefonie w formacie OGG! Przypominam ze OGG da sie bardziej skompresowac niz nawet MP3! jedyna wada jest to ze nie mozna przewijac odtwarzanego utworu ale i tak go bardzo polecam!
— Icon Pack: program ktory zmienia nam ikony w menu na lepsze i ciekwsze ale problem jest taki ze nazwy ikon zmieniaja sie na angielskie!:(
— eProfilesPro : dzieki temu programowi mozemy ustawic o jakiej godzinie ma nam sie uaktywnic dany profil! do kazdego profilu mozemy ustawic inna tepete! dodatkowo po instalacji w ustawieniach dochodza nam 3nowe kolorki pomaranczowy,czerwony i rozowy! po odinstalowaniu tego programu kolorki w ustawieniach zostaja dlatego polecam przynajmniej z tago wzgledu!:))) posiada wiecewj funkcji ale reszte sprawdzcie sami:))
— psiloc miniGPS : program ktory pokazyje nam dzieki naszemu operatorowi polozenie w jakim sie znajdujemy! dobry program dla podruzujacych!!:P
— PVPlayer : program pozwalajacy na gladanie filmow w formacie mp4 na naszej komie ale jest nie praktyczny dla 7650 bo na tych 3,6Mb zbytnio nie zmiescimy filmu:( Polecam dla posiadaczy Noki 3650 lub innych wyposazonych w pamiec zewnetrzna!!
— MP3Go v2.02 : progs do odtwarzania muzyki w formacie mp3! coz tu opisywac… wgrywasz mptrojke i sluchasz…:)
— Mp3Player : jak nazwa mowi, jest to kolejny odtwarzacz muzyki zapisanej w strumieniu mp3!
Moglbym tak dalej i dalej wymieniac bo jest tych programow naprawde sporo!! teraz pewnie macie pytanie… „Skad je wziasc?” Odpowiedz jest prosta! Zapewne wieszkosc z was wie co to jest program do bezposredniej wymiany plikow P2P jak np.eMule lub Bear Share! Porostu wpisujemy w nim nazwe wybranego progsa i szukamy a jak znajdzie to pobieramy!!
-
Anonymous
Guest14 lipca 2006 at 11:12Liczba postów: 141106Hehe! Do _=_:MALY:_=_! Opisz bardziej swoj problem to postaram sie tobie pomoc! Ja kozystam z Irdy i nie potrzebuje do tego zadnego softu tylko zwyczajnie telefon kieruje na irde zaznaczam zdjecia ktore chce wyslac na kompa wybieram OPCJE/Wyślij/Przez Port IR na komputerze (win XP) pojawia mi sie czy chce odebrac pliki od NOKIA 7650 klikam na „Tak, na wszystkie” i mam fotki na kompie! U ciebie bedzie podobnie tylko zamiast port IR wybierz „Przez Bluetooth” i powinno pojsc! Przynajmniej tak mi sie wydaje…:)
Z tego co slyszalem to Bluetooth jest mniej awaryjny niz Irda ale ja na nia nie nazekam!——————————————————————————
Do _=_:SMOKOL:_=_ Telefon najlatwiej otworzyc dwoma srobokretami! Zadne sciagacze itp nie zastapia dwoch malych, plaskich srobokretow! No wiec tak! Rozsun swoja 7650 na maxa i najpierw z jednej strony wloz w szparke:)miedzy dwoma czesciami noki srobokrecik podwaz tak aby czarna czesc (z klawiatura) noki odchylila sie od drugiej i trzymaj caly czas w tym miejscu srubokret zeby zszczepilo sie spowrotem, potem z drugiej strony zrob to samo! Teraz kiedy gorna czesc jest odchylona od dolnej to z umiarem ale dosc mocno rozsuwaj telefon az nie wyjdzie z szyn! Nie boj sie, nic nie uszkodzisz jak zrobisz to delikatnie i tylko raz! Aha! i uwazaj zeby nie zerwac tasmy!
——————————————————————————–
Wyzej pisalem ze szukam softu do animacji aby byly odtwarzane w sposob ciagly (REPEAT) i znalazlem! Nazywa sie on AniViewer! NARESZCIE!
-
Anonymous
Guest16 lipca 2006 at 17:24Liczba postów: 141106niom to w kompie gdzies w ustawieniach bluetootha musisz zaznaczyc ptaszka:) przy czyms takim jak „pozwol na odbior danych przez bluetooth” lub „pytaj przy odbiorze danych przez bluetooth”! musi cos byc podobnego! jesli nie to nie wiem! sprobuj moze standardowej procedury typu: odinstaluj –> zainstaluj czyli 1.usun sterowniki bluetootha, 2.uruchom na nowo kompa, 3.zainstaluj sterowniki bluetooth, 4.znow uruchom ponownie kompa i moze bedzie oki! Poprobuj! Probuj do bolu! Ja tak zawsze robie az cos pogrzebie i dziala:))))
-
Anonymous
Guest17 lipca 2006 at 08:53Liczba postów: 141106Na 100% jest to wina taśmy! Na Allegro tasiemka kosztuje okolo 7zl do tego 7zl przesylka czyli w sumie okolo 15zl! Z kosztem nie jest najgorzej ale jest gorzej z wymiana! Do wymiany potrzeba malutkiej lutownicy z malym grocikiem! W niektorych komisach to robia ale w granicach 100zl wiec w/g mnie niech pocaluja sie w d_ _ _ bo sprawna 7650 mozna juz dostac za 150zl!! Jak nie dzialaja ci klawisze, czasem gubi zasieg lub telefon wylacza ci sie gdy go otworzysz lub zamkniesz to mozesz byc pewien ze szwankuje ci taśma laczaca plyte glowna z klawiatura!! Jesli nigdy nie lutowales to lepiej nie zabieraj sie za to tylko poszukaj jakiegos kumpla ktory ma o tym troche pojecia! Lepiej postawic mu symboliczne „piwo” niz zepsuc sobie do reszty fona:P Pozdrawiam – Grigori – gri1989@o2.pl
-
Anonymous
Guest17 lipca 2006 at 16:17Liczba postów: 141106Erni–>kabel moze i jest ale ten kabel to jeden wielki pic na wode! Pozdlaczasz kabel do portu com, a kiedy podepniesz druga strone pod fona to pojawia sie na wyswietlaczu komunikat „akcesoria nieobslugiwane” i dupa! Sam osobiscie rok temu kupilem taki kabel na allegro i przekonalem sie ze to jeden wielki szajs! A na aukcji oczywiscie napisane ze kabel w 100% kompatybilny z modelem 7650, ze mozna zarzadzac fonem, przesylac dane itd… Tylko specjalnym BOXEM serwisowym da sie cos zrobic przez podobny kabel a taki BOX to tylko w komisach posiadaja no i mozna sobie kupic prywatnie ale to spory koszt:) Heh – jakbym taki box mial to bym komis GSM otworzyl i zycie od nowa zaczynal (zarcik) hehe! Ja ciagle szukam na necie czegos na temat tego kabla pod szeregowke (COM)! Mozliwe ze po instalacji odpowiedniego softu da sie poszperac w symbianie 7650…kto wie…ale jak narazie to w to nie wierze…Musze zobaczyc zeby uwierzyc…hehe! Jak ktos jeszcze potrzebuje pomocy to pisac! Zagladam tu 2razy dziennie bo jeszcze mi sie pomaganie nie znudzilo wiec piszcie a ja bede czynil swoja powinnosc! HEHE:))):P
————————-gri1989@o2.pl lub GG:5154471————————
-
Anonymous
Guest19 lipca 2006 at 12:08Liczba postów: 141106Hmm…nie wiem czy chodzi ci o kabel ale w MOTOROLI V3 jest USB i to jest kabel wydany oryginalnie w zestawie przez MOTOROLE w N6800 chyba tak samo a kabel do N7650 to calkiem co innego! Zazwyczaj robi je FOOF czy inne firmy podrabiajace akcesoria do telefonow:P I w tym problem ze N7650 nie potrafi rozpoznac tego akcesoria: ale coz… Ja od sierpnia przezucam sie na 6600 albo 7610 ale nie wiem co wziasc bo 7610 jest ladniejsza z wygladu ale od 6600 rozni sie tym ze nie ma irdy a to wielki minus tego fona i chyba kupie 6600…Przynajmniej transza:) Pozdrawiam!:P
-
Anonymous
Guest22 lipca 2006 at 17:40Liczba postów: 141106hej.
Potrzebuje jakieś fajne rzeczy na nokie 7650.
np. softy,gry,motywy…
prosze o kontakt na GG 8558592 albo na e-maila mnisku@interia.pl -
Anonymous
Guest23 lipca 2006 at 14:00Liczba postów: 141106czesc!!!mam pytanko jak jest łatwo sciagnac obudowe z noki by jej nieuszjodzic oczywiscie chodzi mo o nokie 7650:):)a i mam prozbe jak ktos by mnial jakis program do irdy to bardzo prosze bo mam niy windowsa 98 i irde ale jakos sie niechce zainstalowac jak by mogl ktos mi podrzucic program na maila to bym byl wdzieczny:):)a i jak ktos jest zainteresowany jej kupnem to bardzo prosze pisac na maila:):)czekam na odp
-
Anonymous
Guest4 sierpnia 2006 at 12:24Liczba postów: 141106 -
Anonymous
Guest23 sierpnia 2006 at 21:43Liczba postów: 141106mam mały problem.wczesniej juz pislalem na tym forum o nie dzialajacych guzikach z powodu
zuzytej tasmy.teraz mam inny problem. po właczeniu i załadowaniu sie czego trzeba moja
7650 poprostu sie wylancza.nie jest to wina bateri poniewaz jest pelna. co to moze byc?? a
moze to tasma ponownie? poniewaz jeszcze od tamtego czasu jej nie wymienilem -
Anonymous
Guest28 sierpnia 2006 at 11:58Liczba postów: 141106Witam.
Mam problem z Psiloc exdended profiles. Po przestawieniu dzwonka budzika na inny i
restarcie 7650, po ponownym uruchomieniu wszystko wraca do stanu sprzed zmiany. Znow jest
tradycyjny cichy dzwonek budzika. Jedynie odinstalowanie i ponowna instalacja a nastepnie
przestawienie znow na wybrany przeze mnie nowy dzwonek daje oczekiwany rezultat. I tak
jest znow do wylaczenia telefonu i ponownego uruchomienia. 🙁 . Co moze nyc tego
przyczyna? -
Anonymous
Guest5 września 2006 at 22:02Liczba postów: 141106 -
Anonymous
Guest15 września 2006 at 16:12Liczba postów: 141106Jak usunąć aplikacje które są w menedżerze???
Standardowo dajac usuń wyskakuje mi błąd. Aplikacje te są chyba częściowo usunięte na co
wskazuje ikonka obok. Resetowanie, przywracanie ustawień nie skutkuje. Zaczyna mi brakować
pamięci. Mam też program sDoubler i nie wiem czy to przez niego te problemy występuja.Prosze o opdpowiedź
-
Anonymous
Guest22 października 2006 at 19:57Liczba postów: 141106Ja mam do sprzedania N7650 w super stanie (wyzbywam się ze smutkiem bo dostałem
służbówkę). GG: 8614006 lub tipel@o2.pl -
Anonymous
Guest5 grudnia 2006 at 18:31Liczba postów: 141106 -
Anonymous
Guest21 grudnia 2006 at 18:59Liczba postów: 141106KOLEDZY POMOZCIE………….
Niech ktos napisze jak zmienia sie tasme w NOKIA 7650???
Ta plyte glowna trzeba oczyscic czy nie????????
Bo k.rwa zmienialem wyswietlacz za mocno pociagnałem i sie cała tasma uje.ała a robilem to juz nie raz a teraz k.rwa jak na zlosc.
Panowie prosze o rade.
Kto zmienial tasme????????? Moje GG: 1903438
Z gory dziekuje.
Pozdro.
Ten telefon jest zajebisty ale go doje.ałem
-
Anonymous
Guest4 marca 2007 at 08:40Liczba postów: 141106Witam!!! To naprawdę jest najlepszy tel.pod warunkiem,że nie jesteście jakimiś skautami czy podróżnikami bez możliwości częstego ładowania!!!Teraz mam N6280 i mówię to z czystym sumieniem-idę ją sprzedać i kupię znowu 7650,:-) szkoda że ma tak mało pamięci ale cóż jaszcze nie było takiego tel.i chyba nie będzie żeby miał wszystko takie jakbyśmy chcieli !!! zastanawiam się jeszcze nad 6600 ale tu znowu nie pasuje mi ten kształt,ale pamięci jest do woli–karty!!!
-
Anonymous
Guest25 maja 2007 at 16:59Liczba postów: 141106Witam !
Proszę o pomoc. Zakupiłam kabel usb do Nokii 7650, niby wszystko ok, lecz nie mogę mimo wszystko go podłączyć do komputera ;/ [Nokię oczywiście otworzyłam 'otwieraczem’ i wiem gdzie co należy podłączyć].
Używam programu Nokia PC Suite, znaczy się mam go zainstalowanego… Lecz coś nie łączy mimo tego, iż kabel usb niby został pomyślnie zainstalowany ;/, jak podłączam te oto kabel, by uzyskać połączenie w Nokia PC Suite, to pisze :”Sprawdź czy telefon nie jest zablokowany za pomocą kodu zabezpieczającego”. Co zrobić? nie mam pojęcia ;// kabel popsuty? W ogole jeśli macie owy kabel usb [ja posiadam firmy FOREVER] to czy posiada on tylko takie 3 pręciki za pomocą których się podłącza ?
PROSZĘ O POMOC i przepraszam za rozpisanie 😉
-
Anonymous
Guest25 lipca 2007 at 14:11Liczba postów: 141106ma ktos nowy soft PL do 7650 prosze o pomoc piotrklimas@o2.pl please
-
Anonymous
Guest20 września 2007 at 15:06Liczba postów: 141106mam prosbe nei wiem jak zmienic tapete prosze piszcie na ema@il 😉 Jujas24@op.pl
-
Anonymous
Guest21 kwietnia 2008 at 00:02Liczba postów: 141106prosze o pomoc!!!nie moge wlaczyc noki 7650 wyswietla sie komunikat”pamiec pelna”co mozna zrobic?bardzo zalezy mi na danych zawartych w telefonie.z gory dziekuje moj adres dzogur82@wp.pl
-
Anonymous
Guest15 września 2008 at 01:25Liczba postów: 141106
-
-
AuthorPosts
Test telefonu Nokia 76502002-06-20T08:31:35+02:00
Viewing 143 reply threads
Viewing 143 reply threads