-
AuthorPosts
-
-
Portfolio telefonów dotykowych Samsung poszerza się o nowy model – Samsung Avila. Poprzez ten zgrabny i wygodnie leżący w dłoni telefon możemy po raz kolejny „dotknąć technologii” za pomocą intuicyjnego interfejsu i bawić się całą gamą widgetów. Telefon wchodzi do sprzedaży w cenie: 759,00 PLN
-
Anonymous
Guest14 maja 2009 at 19:44Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest16 maja 2009 at 06:36Liczba postów: 139820Dziewczyno wygląd to nie wszystko no chyba u dziewczyn!A co dalej można zrobić :wszędzie opisuja że posiada lampe Led no chyba jest ukryta bo u mnie jej niema.Prubowałem wgrć do niego kilka gier i też kiszka, nie wiadomo jakie pliki on obsługuje ten wynalazek, powiem mogłem wybrac SE C702 .
-
Anonymous
Guest17 maja 2009 at 07:20Liczba postów: 139820Jak to nie wiadomo jakie pliki obsługuje?? Sprawdź sobie chociażby w internecie.
Zamierzam się do kupna tego telefonu, ale martwi mnie ten ekran dotykowy, słyszałam, że po kilku miesiącach ekran dotykowy staje się mniej czuły i trzeba mocniej dotykać.
Ten telefon nie posiada rysika, prawda?
-
Anonymous
Guest17 maja 2009 at 10:05Liczba postów: 139820użytkownicy komórek słuchajcie-przeczytałem wiele informacji i opinii o ogromnej liczbie modeli telefonów i doszedłem do poniższego wniosku: telefon to tylko narzędzie produkowane masowo( dlatego u mnie działa bez problemu, a ty na drugi dzień po zakupie możesz oddać go do serwisu );chcecie, aby telefon telefon miał możliwie jak najwięcej funkcji i najlepsze parametry-dobrze,że nikt nie wpadł na pomysł żeby za pomocą telefonu podgrzać pizzę:-).ważne jest to z jakich funkcji tak naprawdę korzystamy i nie oczekujmy, że telefon zastąpi nam komputer, dobry zegarek, profesjonalny aparat fotograficzny itd… jeśli ktoś wierzy bezgranicznie w materiały promocyjne producentów to jest naiwniakiem. wybór telefonu to kompromis pomiędzy funkcjonalnością i wyglądem. a jak ktoś chce podążać tylko za modą to proponuję zakup atrapy telefonu-na allegro jest tego całkiem sporo…i są niedrogie.
-
Anonymous
Guest18 maja 2009 at 14:41Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest19 maja 2009 at 05:57Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest23 maja 2009 at 13:33Liczba postów: 139820Hej od wczoraj mam telefonik, wszystko w porządku. Jedyna rzecz jaka mnie zastanawia ze wszedzie pisza (łacznie ze stroną producenta) ze Avila ma wraz z aparatem lampę flash Dual LED. No u mnie czegoś takiego nie ma, co przynam się szczerze wkurza mnie bardzo, bo miedzy innymi dlatego kupilem ten telefon a nie LG Cookie…
-
Anonymous
Guest23 maja 2009 at 17:43Liczba postów: 139820bo wszyscy avile mylą z telefonem baardzo podobnym…
avila ma aparat 3.2 mpx a nie 3 mpx i ma taką strzałke na przycisku z przodu:)
np tu : http://www.samsung.com/pl/consumer/detail/detail.d
o?group=mobilephones&type=mobilephones&subtype=bar
&model_cd=GT-S5230LKAPLSsą inne zdjęcia avili na stronie samsunga i pisze że aparat ma 3.o mpx…
-
Anonymous
Guest24 maja 2009 at 19:02Liczba postów: 139820Mam pytanie do osób, które już telefon posiadają, jak wygląda sprawa z zasięgiem i jakością rozmów wychodzących, przychodzących. Czytałem całą specyfikacje telefonu i ukazał się on z najnowszą wersją UI Touch Wizz tak więc posiadacze starszych i 3 razy droższych Samsungów nie będą zachwyceni…:P Fajna sprawa choc wiadomo że to lowEnd ale za taką cenę.. konkurencją to na pewno Lg Cookie, choć samsung ma 3 ekrany główne (każdy może mieć inną tapetę) i zarąbistą fotoksiążkę kontaktów… To jak z tymi połączeniami i zasięgiem???
-
Anonymous
Guest29 maja 2009 at 16:19Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest3 czerwca 2009 at 06:15Liczba postów: 139820Czy ktos wie, czy mozliwa jest zmiana wielkości czcionki i jak to zrobić? Po drugie, czy mozna w kalendarzu nastawić , żeby alarm był włączony na stałe, a żeby nie trzeba za każdym razem go włączać/uruchamiać? Chodzi mi o alarm w kalendarzu jako przypomnienie , a nie jako alarm, który ma mnie np. obudzić. Dzięki za pomoc.
-
Anonymous
Guest3 czerwca 2009 at 18:02Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest3 czerwca 2009 at 18:43Liczba postów: 139820Do Kejdi: Tak, telefon ma 3 ekrany/pulpity, wystarczy przeciągnąć palcem na pulpicie w prawo lub lewo. Na ekranie na samym dole są 3 kwadraciki, jeśli jest zaznaczony na biało np. prawy kwadracik to znaczy, że jesteś na ekranie z prawej strony (od środkowego) itd…
Do Ani: Telefon ma klawiaturę QWERTY, ale zwykłą (jak każdy inny telefon) także.
Ja radzę kupno SAMSUNGA, LG COOKIE wygląda jak zabawka …
-
Anonymous
Guest4 czerwca 2009 at 19:05Liczba postów: 139820tel. zeczywiście w porządku dobry sygnał zasięgu, bardzo podręczne menu które dodatkowo można wybrać w pasku z lewej strony wg uznania. aparat jednak nie robi wrazenia i choc ma wiele fajnych funkcji(np. zdj. panoramiczne, funkcja uśmiechu, ramki itd) to lampy nie posiada. funkcja obracania obrazu działa tylko przy przegladaniu zdjęć i filmów oraz sms (gdzie po przekręceniu pojawia sie qwerty). dziwi mnie (choć osobiście tego nie używam) że nie ma wideo rozmów.podoba mi się za to motyw z potrójną tapeta gdzie na kazdej tapecie mozna miec równiez jakies podręczne funkcje. niestety niewiem skad takie tapety mozna ściągnąć oraz motywy do tego telefonu. moze ktoś cos podpowie. acha! no i program samsung pc studio jest do kitu lepiej, szybciej i bez nerwów przez czytnik kart sobie ściagac
-
Anonymous
Guest5 czerwca 2009 at 09:24Liczba postów: 139820Zgadzam się, że PC Studio jest okropne. Ale z tą kartą pamięci też nie jest za ciekawie 🙁 Żeby wyjąć kartę pamięci, trzeba wyjąć baterię :/ to mnie strasznie irytuje.
Tapet i motywów w internecie jeszcze nie ma , ale większego problemu z robieniem takich tapet tez nie ma , wystarczy Photoshop i 3 tapety z np. zedge.net o rozmiarach 240×400.
-
Anonymous
Guest6 czerwca 2009 at 09:31Liczba postów: 139820Tapety na ten telefon są oraz dzwonki, video, gry… Na stronie http://gallery.mobile9.com/ 🙂 wejdźcie na nią i w okienku Find Downloads For wybierzcie model telefonu (samsung s5230) a w select category wybierzcie co chcecie, czy tapety, dzwonki, gry… tapety idealnie pasują do tego telefonu, gry nie wiem, bo jeszcze nie ściągałam. Pzdr!
-
Anonymous
Guest6 czerwca 2009 at 20:45Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest7 czerwca 2009 at 20:29Liczba postów: 139820Kali, chcesz ustawić tapete na 1 pulpit to robisz tak: wchodzisz w menu -> moje pliki -> obrazy -> wybierasz obraz który chcesz ustawić na tapetę, wybierasz ustaw jako tapeta i wyświetli ci się tapeta z takim białym kwadratem, musisz paluszkiem przeciągnąć lewy dolny róg tego kwadratu w bok (w lewą stonę) i tapeta będzie Ci się pomniejszała, rób tak aż już nie będzie szło dalej jej pomniejszyć i wtedy wybierz ustaw. Oczywiście nie dotyczy to tapet standardowych, które już znajdowały się w telefonie, bo te są na 3 ekrany i nie idzie zrobić tylko na 1 🙂
-
Anonymous
Guest8 czerwca 2009 at 14:39Liczba postów: 139820Przeczytałem kilka komentarzy i to odpowiedzi:
Tapeta w tym fonie musi mieć rozdzielczość 720×400
Mam pulpit a gdzie pozostałe?: Pozostałe trzeba przełączyć ruchem ekranu w prawo lub lewo.
Pc studio wkurza?: Nic prostszego! Wyłącz je i dodawaj pliki poprzez Mój komputer>GT-S5230 jak?
Wejdz w Menu>Ustawienia>Telefon>Ustawienia USB>I zaznaczyć ODTWARZACZ MULTIMEDIALNY!
Potrzeba Ci gier, aplikacji i bajerów? odwiedź http://www.ku990.pl
Karta pamięci?: Kicha!!!!!! Trzeba wyjąć baterię żeby ją włożyć, a jak ktoś ma nową kome to czasami może sie nieźle wkurzyć szukając wejścia na karte
Zasięg: 10/10
Dźwięk: 11/10
Jakoś rozmów: 10/10
Telefon się nie przycina,
Aparat 3.2mpx jest wystarczający
Wbudowane google maps pozwalające na własną lokalizacje
KTO MA JAKIEŚ PYTANIE DOTYCZĄCE TEGO TELEFONU TO GG: 2783364 POSTARAM SIE POMÓC!
Jedyny minus w tym telefonie to mała ilość pamięci RAM, przez co nie wszystkie gry nam odpalą (Car Jack Street przeróbka na GTA IV np mi nie odpaliła)
Telefon według mnie o wiele lepszy od LG Cookie (kolega ma, testowałem)
-
Anonymous
Guest8 czerwca 2009 at 20:24Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest9 czerwca 2009 at 12:01Liczba postów: 139820odpowiedz dla ewalozińska: podczas połączenia kiedy klawisze są zablokowane wciskasz przycisk odblokowujący przytrzymując go przez 2 sekundy z prawej strony obok przycisku aparatu fot. wtedy na wyswietlaczu pojawi sie funkcja głośnika i klawiaturki. naciskasz na głosnik wtedy zapyta czy włączać? oczywiście potwierdź. powodzonka
-
Anonymous
Guest10 czerwca 2009 at 13:44Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest12 czerwca 2009 at 11:55Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest12 czerwca 2009 at 14:13Liczba postów: 139820Mam pytanko do posiadaczy avili… co mam zrobic jesli nie chca dzialac mi zadne sciagniete gry?? probowalam z roznych stron w i w dobrym formacie ale nadal pokazuje ze nie obslugiwany format pliku…czy musze moze zainstalowac jakis dodatkowy program??Bardzo prosze o pomoc… z gory dziekuje;)
-
Anonymous
Guest13 czerwca 2009 at 16:30Liczba postów: 139820siem . zastanawiam się nad lg ku990i i avilą . który lepszy ? x – D , a i tapety , motywy na avilę ; http://www.zedge.net (( – ;
-
Anonymous
Guest13 czerwca 2009 at 18:58Liczba postów: 139820zauważyłem wiele wpisów dotyczących 3 pulpitów, więc postanowiłem zrobić kilka tapet o tematyce filmowej (720×400) pasujących idealnie na te pulpity
http://rapidshare.com/files/244168373/Tapety_G
ry.rardodatkowo dodałem kilka fajnych gier które u mnie działają na telefonie
-
Anonymous
Guest14 czerwca 2009 at 11:50Liczba postów: 139820Zapraszam na forum http://www.avila.myforum.pl
-
Anonymous
Guest14 czerwca 2009 at 15:07Liczba postów: 139820picken czy mozesz podesłac mi te twoje dzieła które załaczyłeś na repida na meila? bo coś mam problem ze ściąganiem plików z tego serwera. mój meil tuveneno@op.pl z góry dzięki
-
Anonymous
Guest16 czerwca 2009 at 09:37Liczba postów: 139820Mam pytanko bo nie doczytalam sie tutaj tego- zuepelni nie pptrzebuje internetu w tym telefonie ( nie korzystam) aczkowielk czesto wlacza mi sie czy tez przez pomylake lubo w torebce – czy jest mozliwosc blokoady dostepu do internetu zeby niepotrzebie generowac sobie koszty? Z góry dziekuje za odpowiedz
-
Anonymous
Guest16 czerwca 2009 at 10:48Liczba postów: 139820Czy wie ktoś może jak odblokować zawieszenie funkcji podczas rozmowy (czy coś w tym stylu)? Dzwonię sobie na numer, gdzie trzeba wybierać cyframi różne opcje (te wszystkie automatyczne biura obsługi itd.) i w dolnym rogu ekranu widnieje napis "klawiatura", ale kiedy go dotykam, nic się nie dzieje, bo w czasie rozmowy wszystko jest zablokowane :/. Co z tym zrobić? Z góry dzięki.
-
Anonymous
Guest16 czerwca 2009 at 17:25Liczba postów: 139820jesli chcecie połaczyc sie z biurem obsługi klienta…najpierw włacza się automat mówi wciśnij np 0 zeby polaczyc sie z konsultantem…trzeba w tym momencie przytrzymac dluzej klawisz boczny zawieszania, na głównym ekranie pojawiają się ikonki i wtedy można wcisnac klawisz klawiatura – w tej kombinacji nie rozłącza telefonu.
-
Anonymous
Guest18 czerwca 2009 at 13:06Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest18 czerwca 2009 at 17:37Liczba postów: 139820Super! Zarzekałam się, że nie chcę dotykowego telefonu a na dodatek Samsunga, który nie miał za dobrej opinii a teraz NIE WYMIENIŁABYM GO NA ŻADEN INNY. Mieszkam na wiosce gdzie zasięg jest słaby (era) ale ten telefonik ładnie trzyma zasięg i nie jest w tym gorszy niż moje poprzednie (Nokia, SE). Mam go 10 dni, baterię ładowałam do tej pory 2 razy. Średnio trzyma 5 dni przy ciągłym użytkowaniu, wiadomo – nowy to ciągle się nim bawiłam no i przy ciagłych zmianach zasięgu, przez miejsce w którym mieszkam.. Narazie nie widzę żeby był bardzo wrażliwy na zarysowania, ale profilaktycznie zakupiłam folię poliwęglanową na wyświetlacz i miękki pokrowiec. Jest to telefonik dla ludzi, którzy potrafią szanowac taki sprzęt. Jeśli ktoś nie przykłada do tego większej wagi to polecam zwykły z klawiszami, gdyż na pewno jest mniej wrażliwy. Trzeba uważać, bo wiadomo ekran dotykowy przy wstrząsach i bardzo głośnej muzyce może się rozlać itp. Radio super ściąga stacje, gra czysto, to samo jeśli chodzi o mp3 z telefonu. Słuchawki dołączone do telefoniku sprawują się świetnie. Dużą jak dla mnie wadą jest brak lampy/diody przez co zdjęcia w nocy/ciemnych pomieszczeniach są słabej jakości. Pomijając to, w dzień aparacik robi super wyraźne fotki. Tapety można stworzyć nawet w Paincie bardzo prosto, wystarczy rozdzielczość 720×400. Soft świetny, telefonik ani razu mi się nie zawiesił. Reakcja na dotyk natychmiastowa. Mam go za 1 zł z umową na 3 lata w Erze (45 zł za 120 minut miesięcznie) Jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie.
-
Anonymous
Guest19 czerwca 2009 at 16:29Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest20 czerwca 2009 at 05:42Liczba postów: 139820Do adamek. jeśli wybierzesz z tapet które sa zainstalowane w telefonie fabrycznie to masz tylko 2 z potrójnym obrazem. pozostałe to niewiele sie od siebie różnią albo wogóle. ja w pewnym programie do obróbki fotek stworzyłem tapetki poprzez połaczenie 3 różnych a potem zmianę formatu na 720×400 i wyglądaja jak te standardowe 2 z krajobrazem
-
Anonymous
Guest23 czerwca 2009 at 14:14Liczba postów: 13982060 tapet o tematyce filmowej, rozdzielczość 720×400, pasują idealnie na 3 pulpity
-
Anonymous
Guest24 czerwca 2009 at 12:45Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest26 czerwca 2009 at 13:24Liczba postów: 139820Proszę oświećcie mnie swą wiedzą. Na kilku forach dowiaduję się że wadą tego telefonu jest to że nie można zmienić dźwięku SMS, a na innych przeciwnie. Jestem nieco może ograniczoną osobą ale zadam pytanie. Czy istnieje możliwość wgrania sobie na telefon własnej muzyczki i przypisania jej pod sygnał SMS i połączenia przychodzącego?
Pzdr
-
Anonymous
Guest27 czerwca 2009 at 23:11Liczba postów: 139820hejo ;))
mam pytanie. ponieważ pościągałam pełno tapet na Avile (240×400) a wyczytałam że musi być 720×400 . czy nie dałoby rady ustawić osobno tapety? żeby na każdej była inna. trzeba złączać je w komputerze? bo nie wyobrażam sobie złączania tylu tapet co ja sobie pościągałam ;ddd.
proszę o odpowiedź i z góry dzięki ;))).
pzdr.
-
Anonymous
Guest29 czerwca 2009 at 09:32Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest2 lipca 2009 at 20:14Liczba postów: 139820Tapety do pobrania:
70 tapet o rozdzielczości 240×400 + 8 tapet o rozdzielczości 720×400. Tematyka tapet: natura. –> http://paulinab89.wrzuta.pl/plik/5L0SsGvIWwu/natur
a33 abstrakcyjne tapety o rozdzielczości 240×400 –>
http://paulinab89.wrzuta.pl/plik/10sBmwf4uEu/a
bstrakcyjne31 tapet ze zwierzętami 🙂 rozdzielczość 240×400 –>
http://paulinab89.wrzuta.pl/plik/2Brs05Eke6G/z
wierzetaNiedługo powrzucam więcej tapet, w ogóle tych w rozdzielczości 720×400 🙂 pzdr
-
Anonymous
Guest4 lipca 2009 at 23:07Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest5 lipca 2009 at 16:30Liczba postów: 139820eeehhh… dobra tam mniejsza o to… Ale tam mi sie wydaje ze głupie jest w niej to ze zewnetrzny ekranik to plastik i przy duzych temp. moze sie on wyginac lub deformowac:( Nie wiem czy to tak naprawde jest ale tak mi sie wydaje. Wypowiedzcie sie co na tan temat myslicie. (A tak na marginesie to gdzie mozna sciagnac Ice tower oraz Age of empires III na telefon)
-
Anonymous
Guest5 lipca 2009 at 18:24Liczba postów: 139820tutaj masz Icy Tower na koma http://www.mobila.pl/gry-java/zrecznosciowe/icy-to
wer-me-60016 tylko Avila nie pociągnie Ci tej gierki ;)) ale z tego co czytałam na innych forach, to na Avilę nie ma ani gier ani tapet póki co, więc trzeba cierpliwie czekać 😉 pzdr -
Anonymous
Guest7 lipca 2009 at 09:07Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest7 lipca 2009 at 22:18Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest8 lipca 2009 at 06:14Liczba postów: 139820http://www.mobile9.pl tam masz pelno gierek ktore dzialaja. Jest tylko niewiele takich ktore albo nie dzialaja albo pisze ze mam malo pamieci.
-
Anonymous
Guest8 lipca 2009 at 18:21Liczba postów: 139820nic mi sie nie rozlaczylo poprostu chcialam napisac smsa weszlam w wiadomosci itd.i juz dalej nic nie moglam zrobic to wzielam wylaczyl tele i jeszcze raz wlaczylam noi jak wlaczylam to chcialam wpisac pin i ekran nie reagował na moje dotkniecie !!! te an dole klawisze zakonczenia rozmowy i polaczenia i ten srodkowy dziala… w salonie orange gosciu mi powiedzial ze padł system dotykowy tak se o !!!! tez tele ani mi sie nie zalał ani nic z tych rzecvzy dbalam o niego tymbardziej ze 28 czerwca go wzielam z salonu !!! to musi byc jakas wada fabryczna ja go nie popsulam i nie pozwole sie w huja zrobic jak nie uwzglednia mi reklamacji.. telefon zostal wyslaby do warszawy do 2 tygodni kaza mi czekac! takze jakby co bede sie tu odzywala i napisze co i jak pozdrawiam 🙂
-
Anonymous
Guest8 lipca 2009 at 18:58Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest9 lipca 2009 at 18:49Liczba postów: 139820Matyszka : http://downtube.eu/ 🙂
-
Anonymous
Guest10 lipca 2009 at 19:14Liczba postów: 139820czesc mam pytanie-sciagnelam sobie gre ze strony podanej w powyzszych komentarzach, zainstalowalam, wszystko ok a tu nagle ze brak pamieci czy cos takiego?to jest nowy tel wiec nic w nim nie instalowalam i mam dodatkowa wlozona karte 2 gb jak to mozliwe?czy wogole jakas gra bedzie tu dzialac?
-
Anonymous
Guest18 lipca 2009 at 09:09Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest18 lipca 2009 at 20:41Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest19 lipca 2009 at 14:42Liczba postów: 139820>>> http://samsung-avila.pl/index.php <<<
Zapraszam wszystkich posiadaczy SAMSUNG S5230 AVILA na forum w całości poświęcone temu telefonowi. Znajdziecie na nim tapety, gry, filmy i aplikacje, oraz mnóstwo porad, które sprawią, że wasz telefon stanie się jeszcze bardziej niezwykły
-
Anonymous
Guest19 lipca 2009 at 15:03Liczba postów: 139820>>> http://avila.boo.pl <<<
Zapraszam wszystkich posiadaczy SAMSUNG S5230 AVILA na forum w całości poświęcone temu telefonowi. Znajdziecie na nim tapety, gry, filmy i aplikacje, oraz mnóstwo porad, które sprawią, że wasz telefon stanie się jeszcze bardziej niezwykły
>>> http://avila.boo.pl <<<
Ponad 1500 zarejestrowanych użytkowników.
-
Anonymous
Guest20 lipca 2009 at 13:26Liczba postów: 139820http://avila.boo.pl – Wszystko dla Twojego Samsung Avila S5230. Gry java, Aplikacje java, tapety na potrójny pulpit, NAJLEPSZE FORUM O TEJ TEMATYCE. Prawie 1600 użytkowników, ponad 600 tematów. Najnowsze softy, tuning Twojego samsung. Zapraszam na forum.
NAJWIĘKSZY DOWNLOAD!!!
-
Anonymous
Guest20 lipca 2009 at 13:48Liczba postów: 139820Największy download? Kilka gier na krzyż. Jeśli naprawdę szukacie gier, apliacji, filmów, tapet na ten telefon to bardzo polecam te forum – http://www.samsung-avila.pl
-
Anonymous
Guest22 lipca 2009 at 14:00Liczba postów: 139820Witam, słuchajcie, proszę o pomoc, Paula pisała wcześniej o tym jak z Paincie mozna utworzyć tapete o dobrych wymiarach, żeby były 3 różne obrazki, Paula jeśli to czytasz to mam prośbę: napisz jak ja mam skopiować tam w Paint obrazek…? bo nie wychodzi mi to. niby to proste ale w paincie klikam prawym klawiszem myszki by zrobic WKLEJ i nie mogę…..;/
Może ktoś wie, zna jakiś sposób na utworzenie tej tapety na 3 ekrany??? Photoshop odpada, bo nie umiem sie nim poslugiwać ani nawet go nie mam 🙂 hehe ;P
może jakieś inne sposoby???
mam d dziś ten telefon i jest suuuper. Muszę tylko sformatować baterie… jak to dobrze zrobić??? ile czasu najlepiej ładować???
-
Anonymous
Guest22 lipca 2009 at 19:19Liczba postów: 139820Jestem zalamana, kupilam avile wczoraj i co 3 minuty co chwilke mi sie restartowala, pozniej bylam z nia w salonie przyszlam do domu i bylo wszytko dobrze. DZis formatowalam baterie i karte przelozylam do mojego starego Sony eriksona i teraz znow dzieje mi sie to samo – restartuje sie co 3 minut lub szybciej nawet. Co robic. Pomozcie
-
Anonymous
Guest22 lipca 2009 at 23:33Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest25 lipca 2009 at 12:27Liczba postów: 139820Czy do sms da się przypisać własny dźwięk mp3? czy do różnych kontaktów mogę mieć przypisane różne dzwonki i zdjęcia? Czy podczas gdy ktoś do mnie dzwoni jego zdjęcie widoczne jest na całym ekranie? ile czasu można nagrywać filmów i ile dźwięku w dyktafonie? Gdzie to zapisuje na karcie czy w pamięci.?
-
Anonymous
Guest31 lipca 2009 at 17:43Liczba postów: 139820Wejdź w to co opisywałeś czyli: menu/ustawienia/godzina i data. Wystarczy przewinąć palcem ekran z dołu do góry (albo za pomocą strzałek po lewej stronie telefonu) i pokaże Ci się dalsza lista ;)i tam masz godzinę i datę do ustawienia 🙂 po prostu pokazuje Ci się góra listy a pod spodem są dalsze ustawienia 😛
-
Anonymous
Guest13 sierpnia 2009 at 17:11Liczba postów: 139820MAM MAŁY PROBLEM,MAM TEL AVILA GT-S5235 JEDEN DZIEN I NIE MOGE Z NIEGO ZADZWONIĆ.PRZY PRÓBIE POŁĄCZENIA WYŚWIETLA SIE NAPIS-”KLAWISZ ZAWIESZENIA FUNKCJA PODCZAS ROZMOWY?JEŻELI CHCESZ WYBRAĆ JĘZYK POLSKI WYBIERZ 1 O CO TU CHODZI NIGDY NIE SPODKAŁEM SIE Z CZYMS TAKIM.CZY KTOŚ KTO MA TEN TELEFON MOZE MI POMÓC?
-
Anonymous
Guest14 sierpnia 2009 at 09:31Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest17 sierpnia 2009 at 08:30Liczba postów: 139820witam. prosze tu sa dzwonki filmiki do tego tel i za darmoche sciagac i juz http://sciagaj.org/C3gr/dzwonek-zaraz-sms-mp3/
-
Anonymous
Guest20 sierpnia 2009 at 15:14Liczba postów: 139820Hej, czy komuś z Was Avila łapie zawiechy?Ale nei w sensie blokady pulpitu, radia czy mp3,tylko opcji połączeń wychodzących i przychodzących? Zaczeło mi się tak dziać niedawno, po zrestartowaniu telefonu dostałam kilka smsów że ktoś próbował się do mnie dodzwonić,a mój telefon milczał przez ten czas, mimo zasięgu,wtedy też nie mogłam nigdzie się dodzwonić miałąm brak sygnału.Myślicie że z takim felerem to ty;lko do serwisu??
Z góry dzięi za odpowiedzi
-
Anonymous
Guest20 sierpnia 2009 at 16:00Liczba postów: 139820u mnie tez czasem dzieje sie podobnie i czasem mimo ze pokazuje zasieg musze kilka razy wybierac nr i w druga strone podobnie, ale moim zdaniem to wina sieci raczej. wczesniej tez miałam samsunga i dzialo sie podobnie. kumpel który naprawia fony mówi ze mozna by spróbowac zanies go do serwisu z uwaga ze nie łapie sieci ale to raczej strata czau, bo oni sprawdza go przez kilka dni w pelnym zasiegu i oddadza bez stwierdzenia wad. Takze wybor nalezy do ciebie.
-
Anonymous
Guest21 sierpnia 2009 at 10:42Liczba postów: 139820to teraz juz rozjaśniła mi sie sprawa, kiedys miałam nr w orange i działo mi sie tak bardzo często zwłaszcza w pracy (pracowałam w centrum miasta). oczywiście zgłaszałam reklamacje, przyszli panowie i po zbadaniu sprawy stwierdzili ze przy oknie zasieg powinien być wystarczający. Na tym sprawa sie skonczyła. od tej pory kiedy słysze "orange" az mnie mdli 🙁
-
Anonymous
Guest21 sierpnia 2009 at 14:38Liczba postów: 139820Tyle, że to nie do końca problem samego zasięgu, bo telefon równie dobrze działa jak i się zawiesza w tym samym miejscu,więc nawet kibowanie pod oknem tu by raczej nie pomogło.Cholera, najgorsze,że serwis samsunga na jerozolimskich w wawie nie daje zastępczych telefonów, więc mogę sobie poczekać na nic.Qrde no a taki pikny telefonik
-
Anonymous
Guest21 sierpnia 2009 at 19:58Liczba postów: 139820Hejka
mam podobny problem z avilą, czyli czasami się zawiesza w opcjach połączeń wychodzących i przychodzących, żeby się odblokowały muszę wyłączyć i włączyć tel, to jest uciążliwe,
Ja natomiast mam tel. w Plusie, moim zdaniem to może być wina oprogramowania ale telefonu jeszcze nie reklamowałem w serwisie.
-
Anonymous
Guest26 sierpnia 2009 at 17:34Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest1 września 2009 at 13:22Liczba postów: 139820Bardzo łatwo. Albo w trybie czuwania wciskasz z boku klawisz głośności do min, albo wchodzisz w menu > ustawienia > profile edytuszjesz profil, klikasz na rozwijany pasek (prawy górny róg) i wybierasz system. Tam zmieniasz dzwiek klawiszy, wibracje itd. Jak chcesz żeby nie bylo dzwieku klawiszy to ściszasz do minimum ;]
Mam tel od tygodnia, dobrze sie przez niego gada, sporo fajnych bajerków i ogólnie fajna zabawka. Ani razu mi sie nie zawiesił itd. Zwłaszcza że zmieniłem soft po 2 dniach na niebrandowany (nie od operatora) który nie blokuje apliakcji powyzej 1MB itd. Ogólnie soft od opratorów jest beznadziejny wiec polecam jego zmiane ^^
-
Anonymous
Guest1 września 2009 at 13:37Liczba postów: 139820Poczytałem wasze komentarze troche i sie podłamałem… Weźcie w łapke instrukcje obsługi jak sami nie potraficie dojść do najprostrzych opcji 😛
Można zmienić, dzwięk smsów, jak i kazdy dziwke na dowolny (chyba poza dzwiekiem kalwiatury – są 2 do wyboru).
To ze wyskakuje Ci samo na pulpit "brak nowych wydarzen to moze byc wina softu od operatora ;]
Na tapete mozesz wstawić każde foto jpg o ile spełnia wyamgania rozmiarowe (najlepiej 720*400) albo składasz w jakims programie 3 fotki 240*400 w całość i masz tapete na 3 pulpity 🙂
Czasem może być słabszy zasieg o ile jesteście w takim miejscu ze jest słaby – dodatkowo na to wpływa to ze antena Avili umieszczona jest na dole tel i zakrywamy ją ręką..no chyba ze jakaś usterka sie wam tafila (która równie dobrze moze byc spowodowana softem, co rozwiąze jego zmiana ^^ )
A baterie radze zawsze jak najczęściej "formatować" tzn rozładowywać i ładowac do końca jak najczesciej. Mimo że NIBY te baterie prawie nie mają efektu pamieciowego to on jednak jest. Tak użytkowana bateria zawsze w moich telefonach trzymała bardzo długo. Np mam przerobionego przeze mnie k550 na w610i i uzywałem go całkiem sporo (muza, rozmowy,sms) – bateria trzyma mi ok 2 tyg 🙂
-
Anonymous
Guest1 września 2009 at 15:41Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest1 września 2009 at 19:42Liczba postów: 139820wyzej napisalem jak wyłaczyc dziwke klawiszy (1 post mój).
A co do karty, zapewne trzeba ją sformatować.
Wejdz w ustawienia > Ustawienia pamięci > Szczegóły karty pamięci i pojawi sie opcja formatuj (powinna).
Po tym raczej powinno być juz wszystko ok. jeśli nie, to nie mam pojęcia ^^
-
Anonymous
Guest2 września 2009 at 07:24Liczba postów: 139820witam! wie ktoś jak ustawić tą rozdzielczość 240*400,bo za każdym razem gdy zmieniam na taką to wyskakuje mi 320*240,próbowałam już w trzech programach i w każdym jest to samo i przez to nie mogę zrobić 3 tapet w tym linku,który ktoś podał wyżej,a w poincie jak zmieniam to wyskakuje mi biały obraz zamiast pomniejszonego zdjęcia, góry dzięki za odpowiedź.
-
Anonymous
Guest2 września 2009 at 07:52Liczba postów: 139820zapewne używasz jakiegoś programu który zachowuje proporcje przy pomniejszaniu. Musisz to zdjęcie bardziej zwęzić przed zmniejszeniem.
Ja używam programu VSO Image Resizer bo bardzo praktyczny i pod prawoklikiem siedzi 😛 w nim masz mozliwosc wyłączenia zachowania proporcji ale jak nie skroisz zdjecia zeby bylo weższe to będzie wizualnie "chude" – chyba wiesz o co mi chodzi 😛
Są tez prgramy w których po zadaniu rozmiaru pojawia sie ramka tejże wielkości i zaznaczasz obszar zdjęcia, jak np photoshop czy gimp. Paint raczej słaby program 😛 ale ten bialy pasek przeciez mozesz zabrac: klikasz na białe > na środku szerokości na krawedzi białego pojawi sie kwadracik > złap za niego i ściągnij go do krawedzi zdjęcia.
-
Anonymous
Guest3 września 2009 at 20:15Liczba postów: 139820czesc wam ;d moge wam podac gierki ktore dzialaja !! na stronce http://www.mobile9.com/my/manage_gallery/?ty=upl [jest to moj profil] macie spis gier:
milion
diva dee dancing
book worm
the simpson [!!!]
rayman raving rabbids [na dotyk; !!!]
megacity
bubblexmania
bubblebee [!!!]
skyscarper [!!!]
monster puzzle
astroblaster
ugly duckling
beijing
spongebob paparazzi [taki sam motyw jak w grze z robieniem zdjec rybkom w SE ; )]
bogee expedition [!!!]
sketcher [hmm, uruchomila sie, ale przy wyborze jezyka sie zatrzymalo ;d jak dojdziecie do tego jak zaczac grac, to piszcie! ;d]
rollercoaster revolution [!!!]
fosters home [!!!]
swine dinig
jingle twister
ICY TOWER [trudno jest sterowac niestety]
bomberban NES [ nie pomylcie z wersja '3d atomic’]
MILEGO GRANIA!!!!!!! mam nadzieje ze pomoglam, jakies pytania kierowac pod 6992933 !!
-
Anonymous
Guest3 września 2009 at 20:25Liczba postów: 139820dziala jeszcze to http://www.4shared.com/file/64173040/6c7fcabe/Tetr
is_Pop_SE_240x320BY-218495.html?cau2=403tNull !!!!!! 😀i to
http://www.4shared.com/file/117363331/8f9e7faf
/Poziomica.html?cau2=403tNull!! grajcie, na zdrowie! :DDD !!
-
-
Anonymous
Guest15 września 2009 at 11:09Liczba postów: 139820kupilem ten model i po wgraniu piosenek zablokowal sie – nic nie pomoglo wyloznie baterii, poszedlem wiec do sklepu i wymienilem na nowy , dzisiaj po wklejeniu tapety znowu to samo , blokada klawiatury , przycisk wylaczenia nie dziala , wyjecie baterii nic nie pomaga – czy ktos moze mial taki przypadek- prosze o rade
-
Anonymous
Guest15 września 2009 at 16:12Liczba postów: 139820kuuuzwa,ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!Czy wy jestescie ułomni czy jacy?????Co to za chore pytania zadajecie????Jesli nie znacie sie na takich tel.to kupcie sobie nokie 33-10.Ten tel.naprawde jest banalnie prosty,wszystko jest dokładnie opisane i pokazane!!!!!!!!!!!!Mam go ponad 2 miesiące,co do lampy to naprawde sie zawiodłem tak jak i co do wideo rozmów.Ale poza,tym to naprawde dobra koma!!!Lecz jednak kryje sie do iPhone’a 3GS:)To naprawde baaardzo dobry tel i na poziomie,dosłownie ma WSZYYYYYYYSTKOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!Pozdro
-
Anonymous
Guest16 września 2009 at 16:46Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest22 września 2009 at 17:39Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest23 września 2009 at 17:18Liczba postów: 139820Mam pytanko.. Czy we wszystkich tel. samsung avila jest tak że gdy ktoś dzwoni to najpierw dzwonek słychać ciszej a potem głośniej? W telefonie mam ustawioną sygnalizację połączenia: melodia. Nie mam włączonej melodii rosnącej a mimo tego najpierw dźwięk jest cichy a po kilku sekundach głośny. Czy w związku z tym mój tel. jest wadliwy?
-
Anonymous
Guest24 września 2009 at 12:32Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest27 września 2009 at 10:57Liczba postów: 139820 -
-
Anonymous
Guest30 września 2009 at 15:14Liczba postów: 139820telefon jak telefon specjalnych bajerow on nie ma ale to co potrzeba jest na swoim miejscu. co najbardziej zaskakuje to bateria! na taki wyswietlacz bateria mi wytrzymuje minimum tydzien a czesto nawet 10 dni ! i minus to dla mnie kiepskie sluchawki no ale to nie SE 🙁 ogolnie polecam ten model "szajsunga" 😉
-
Anonymous
Guest2 października 2009 at 14:31Liczba postów: 139820Logo operatora jest nie do usunięcia! Najgorsze jest to, że jestem w orange i oprócz napisu Orange PL jest jeszcze MIŁEGO DNIA…po prostu paranoja! Jedynym rozwiązaniem jest wgranie nowego softu, ale to da usunąć tylko MIŁEGO DNIA, choć to już jest jakiś postęp.Natomisat gdy się gra nowy soft na własną rękę, to traci się gwarancje.I kółko się zamyka.Tak to wygląda 🙁
-
Anonymous
Guest3 października 2009 at 18:35Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest4 października 2009 at 11:53Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest4 października 2009 at 11:59Liczba postów: 139820Żeby rozładować baterie całkowicie w samsungu tak żeby tel przestał się włączać trzeba ostro się namęczyć – mi się to przynajmniej nie udało. Wystarczy ją rozładować aż do wyświetlenia się komunikatu na wyświetlaczu tel "bateria rozładowana" i do jego samo istnego wyłączenia. Ja tak ze swoja zrobiłem po kupieniu tel
-
Anonymous
Guest6 października 2009 at 12:02Liczba postów: 139820Witam serdecznie!
Mam go od 5 miesięcy. Jestem bardzo zadowolona ze wszystkiego co w nim jest. Pisanie sms-ów super, trzy pulpity, widgety itp no klasa fon. Aparat natomiast totalna kicha. Nigdy w życiu i żadne 3MB piksli. Mojego męża Sony Ericson 2MB robi lepsze fotki. Oddałam go do serwisu z zaznaczeniem na słabą ostrość. Mleko po prostu. Serwis mnie wyśmiał. Na zewnątrz zdjęcia robi ok natomiast w pomieszczeniu tragedia.Musi być naprawdę super oświetlenie żeby coś z tego wyszło. Na necie reklamują Samsunga i wstawiają zdjęcia z zewnątrz, nie sugerujcie się tym. Ja się zasugerowałam i żałuję. Dla porównania weźcie sobie każdą inną, dowolną markę fona z 3MB pikslami i porównajcie. Szok!!! TAKŻE APARAT ( a właściwie oprogramowanie od producenta) totalnie do bani!!!!!!!
-
Anonymous
Guest6 października 2009 at 12:57Liczba postów: 139820ja tez mam samsunga avila i mam taki problem ze nie moge wyslac z niego zdjec na laptopa przez bluetooth… nie wiem dlaczego na inne telefony bez problemu wysylam i moj maz tez ze swojego telefonu wysyla na laptopa a ja nie moge… :(moze wy mi pomozecie jak sie wysyla te zdjecia….prosze o pomoc
-
Anonymous
Guest11 października 2009 at 08:20Liczba postów: 139820Hej, sluchajcie mam takie pytanie:
kiedy dzwonie do kogos (i jak ktoś do mnie dzwoni to też) to na ekranie pojawia mi sie taka rameczka z napisem: "KLAWISZ ZAWIESZENIA – funkcje podczas rozmowy". NIe ukrywam ze mnie to drazni. Jak sie mozna tego z ekranu pozbyc, pozdrawiam i goraco dziekuje!!
-
Anonymous
Guest11 października 2009 at 15:47Liczba postów: 139820http://video.google.pl/videosearch?q=samsung%20avi
la&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=fir
efox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wv# wklejacie to i spośród filmików wybierasz Samsung Avila klapka, MicroSD, Sim. Tam jest wytłumaczone jak zdjąć klapkę. Powodzenia 😛 -
Anonymous
Guest15 października 2009 at 09:43Liczba postów: 139820Wejdz na ekran i po lewej stronie tel. gdzie są te strzałki kliknij a nastepnie na zakładce wybierz 'wibracje’ i zjedź do 0 😉
A ja mam pytanko czy taka karta pamieci http://www.allegro.pl/item760731411_karta_pamieci_
micro_sd_2gb_tania_wysylka.html 'MICRO SD 2GB’ pasuje do tego modelu telefonu? blagam o pomoc =) -
Anonymous
Guest17 października 2009 at 11:15Liczba postów: 139820Najlepsza moim zdaniem stronka o Avilii xd Pełno bajerów, gier, muzyki, tapet:) Porady i sztuczki:) Wystarczy się zarejestrować:P http://www.Samsung-Avila.pl
-
Anonymous
Guest20 października 2009 at 10:52Liczba postów: 139820witam, w avili gdy ktoś nie odbierze połączenia pojawia się raport wydarzeń czy ktoś wie jak zmienić ten raport żeby wyświetlał się numer kto dzwonił. Wcześniej pojawiał się zawsze numer kto dzwonił a teraz pokazuje tylko że jest nie odebrane i jest możliwość oddzwonienia ale nie wiadomo do kogo chyba że się zamknie raport wydarzeń i przejdzie do połączeń to wtedy widać kto dzwonił. Prosze o pomoc jak włączyć to żeby w tym raporcie pojawiał się numer lub osoba wpisana w książce telefonicznej telefonu. Z góry dziękuje.
-
Anonymous
Guest22 października 2009 at 09:48Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest22 października 2009 at 09:51Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest22 października 2009 at 18:19Liczba postów: 139820witam.
od tyg mam ten tel, dzis dokupilam karte i boje sie, ze nie taka jak potrzeba:( a mianowicie 4GB SDHC…
Czy ktos z Was ma taką karte w swoim telefonie?
jest wsadzone tam gdzie jej miejsce ale tel zachowuje sie tak jakby jej tam nie było:( moze musze cos w ustawieniach zmienic?
dzięki za odp.
-
Anonymous
Guest25 października 2009 at 17:59Liczba postów: 139820hej przeczytałam wiele forum i ten temat był już poruszany chodzi o tą ramkę z KLAWISZEM ZAWIESZENIA wszędzie piszą że wystarczy przycisnąć te klawisz co się nim blokuje i zgadza się ramka znika ale tylko na kilka sekund… powtórnie się pojawia jak wybieram nowy numer czy za każdym razem się ją tak będzie trzeba wyłączać czy mam uszkodzony telefon? Dzięki za odp.
-
Anonymous
Guest26 października 2009 at 16:15Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest30 października 2009 at 17:44Liczba postów: 139820hej. przeczytałam powyższe komentarze i niestety nie znalazłam rozwiązania dla mojego problemu, dlatego piszę 🙂
Mam Avilę i nie wiem jak ustawić, żeby wiadomości przychodzące i wysyłane zapisywały się w pamięci telefonu a nie na karcie SIM.
Próbowałam na różne sposoby, ale w ustawieniach wiadomości nie można wybrać pamięci, tylko można sprawdzić status pamięci 🙁
Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdr
-
Anonymous
Guest1 listopada 2009 at 09:01Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest5 listopada 2009 at 21:16Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest7 listopada 2009 at 10:39Liczba postów: 139820mam takie pytanie bo wczoraj kupilam sobie samsunga avile i trzeba go bylo rozladowac az sie wylaczy i wtedy dopiero ladowac i tak sie nim bawie i co chwila jest komunikat ze bateria rozladowana ale sie nie wylacza od wczoraj tak sie dzieje. nie wiem czy mam go wylaczyc i dac na ladowanie czy poczekac az sie sam wylaczy. BARDZO ZALEZY MI NA ODP ;p
-
Anonymous
Guest7 listopada 2009 at 11:28Liczba postów: 139820sporo pytań o tapetki,a moja narzeczona tez chciała wiec jej kilka zrobiłem,tematyka ZWIERZĘTA,rozdzielczość 720×400 —>czyli takie jak powinna mieć AVILA,jak co to jeszcze wstawię innym razem,oto link do pobrania,mile widziane komentarze:)
-
Anonymous
Guest7 listopada 2009 at 11:48Liczba postów: 139820LOGO OPERATORA-oczywiście ze da się usunąć,klikasz na Vidget(ten pasek po lewej) i palcem przesuwasz logo na ten pasek(Vidget)
DŹWIĘK SMS-da się zmienić,jest opisane gdzieś powyżej,poczytajcie:)
TAPETY-są tapety 720x400na 3 pulpity,lub 240×400 na jeden pulpit,pobawcie się,to nie boli:)
KLAWIATURA QUERTy-jest,wystarczy ze jak piszesz sms obróć tel,i eureka:P
BATERIA-jak każda wymaga formatowania,wpiszcie w google; (bateria formatowanie) i czytajcie,ja powiem ze bardzo żywotna,4/7 dni słuchania,granie i zwykłe użytkowanie.
KARTA PAMIĘCI-zdejmij obudowę,wyjmij baterie,i tam już widać gdzie wsadzić:)POJEMNOŚĆ OD 1G DO 8G,PO CO WIĘCEJ?
BUDZIK-można ustawić na codzienne lub pojedyncze,wszystko w nim można,jest bogaty w funkcje.
PULPIT-bardzo przydatny ekran z 3 pulpitami,na jednym można umieścić wiele skrótów,na innym coś ważnego jak zegar lub po prostu zostawić puste,wedle uznania.pulpity zmieniamy przesuwając palcem po ekranie.
WADY-nie można w nim trzymać papierosów,nie zrobi kawy:P
-
Anonymous
Guest7 listopada 2009 at 13:02Liczba postów: 139820dodaje kolejna paczkę tapet,zadowolę tym najwybredniejszych:)
-
Anonymous
Guest7 listopada 2009 at 13:05Liczba postów: 139820gosiekxD [NAPISAŁ];
mam takie pytanie bo wczoraj kupilam sobie samsunga avile i trzeba go bylo rozladowac az sie wylaczy i wtedy dopiero ladowac i tak sie nim bawie i co chwila jest komunikat ze bateria rozladowana ale sie nie wylacza od wczoraj tak sie dzieje. nie wiem czy mam go wylaczyc i dac na ladowanie czy poczekac az sie sam wylaczy. BARDZO ZALEZY MI NA ODP ;p
PROSTE-do salonu z tym problemem,ja bym poszedł bo to dziwne
-
Anonymous
Guest14 listopada 2009 at 18:17Liczba postów: 139820Witam
Od wczoraj posiadam samsunga avila i chciałabym włożyć do niego kartę pamięci, tylko, że nie mogę zdjąć klapki z tyłu. Czy mógłby mi ktoś opisać jak to zrobić, bo jak ją tak "pociągam" w dół to tak tylko trochę schodzi, a dalej nie idzie, a nie chcę szarpać na chama, żeby od razu nie zepsuć 🙂 Liczę na pomoc
-
Anonymous
Guest19 listopada 2009 at 14:13Liczba postów: 139820CZESC WAM!!SLUCHAJCIE DWA DNI TEMU KUPILAM TEGO SAMSUNGA NO I SUPER SIE SPRAWUJE ALE MAM PROBLEM NIE WIEM JAK WYLACZYC FUNKCIE ZAWIESZANIA PODCZAS ROZMOWY!!GDY ROZMAWIAM NIE MOGE NIC ZROBIC NAWET W KLAWIATURE WEJSC ABY WCISNAC NP.STAN KONTA.PROSZE JAK KTOS WIE TO NIECH NAPISZE!!!POZDRAWIAM
-
Anonymous
Guest19 listopada 2009 at 14:36Liczba postów: 139820Siemka wszystkim 🙂
Mam taki problem iż nie mogę zainstalować żadnej aplikacji ani chociażby jakiejś gierki 🙁
Próbowałem już praktycznie wszystkiego …
za każdym razem jak prześle sobie na telefon to wyskakuje mi komunikat "nieobsługiwany typ pliku"
oraz także jak chce przez PC Studio zainstalować coś to pokazuje mi ze "…. coś tam ze nie posiada mój telefon owej funkcji…."
Telefonem użytkuję już od dobrych 3 miesięcy…. i z niczym nie miałem takich problemów…
Jeżeli ktoś będzie potrzebował pomocy może na mnie liczyć …
Proszę jeżeli komuś będzie się chciało o odpowiedz:)
Pozdro dla wszystkich posiadaczy AVILKI:)
-
Anonymous
Guest23 listopada 2009 at 04:51Liczba postów: 139820 -
Anonymous
Guest25 listopada 2009 at 09:34Liczba postów: 139820
-