Jesteś tutaj:--Testy i opinie

Testy i opinie2017-12-19T22:27:08+02:00

TESTY I OPINIE

Oppo A74 – pierwszy telefon dla dziecka?

By |1 sierpnia 2021 11:41|Categories: Android, Newsy, Opinie ekspertów, Pozostałe, Produkty z Chin, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , |

Nowy Oppo A74 nie odbiega stylowo od smartfonów dostępnych aktualnie na rynku. Swoim wyglądem przypomina trochę realme 8 5G czy Oppo A54 5G. Otrzymał on podobnie umieszczoną wysepkę z aparatami oraz błyszczącą, plastikową powierzchnię na pleckach. Smartfon dostępny jest w dwóch kolorach...

Test TCL 20 Pro 5G – dla świadomych stylu konsumentów, zaawansowane funkcje i doskonała wydajność

By |17 lipca 2021 16:15|Categories: Newsy, Opinie ekspertów, Pozostałe, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , |

Zapewne wielu z Was nazwę TCL kojarzy z telewizorami - to szybko rozwijająca się firma zajmująca się elektroniką użytkową i wiodący gracz w globalnej branży TV. Jednak producent rozwija też ofertę urządzeń mobilnych, od lat bowiem produkuje telefony m.in. Alcatel, których testy możecie znaleźć na naszej stronie, teraz na rynku pojawiła się seria TCL 20.

Motorola Moto G20 – niedrogi, a jednocześnie całkiem przyzwoity smartfon z czystym Androidem

By |11 lipca 2021 14:41|Categories: Android, Motorola, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , , |

Pod koniec kwietnia do rodziny moto g dołączył kolejny model, a mianowicie moto g20. Motorola moto g20 4/64 GB dostępna jest w kolorach Flamingo Pink oraz Breeze Blue. Co ciekawe otrzymała też bardzo egzotyczny procesor, a mianowicie 8-rdzeniowy CPU UNISOC T700 z 2xA75 + 6xA55 1,8 GHz z GPU G52 850 MHz. Jej rekomendowana cena detaliczna to 699 zł. Zatem jest to jeden z tańszych modeli w rodzinie

Poradnik budowy komputera – jak dobrać elementy i złożyć lub upgradeować własny PC

By |5 lipca 2021 19:54|Categories: Artykuły, Newsy, PC i Laptopy, Polecamy, Poradniki, Sprzęt, Testy i opinie|

W poradniku skoncentrujemy się na tym jak złożyć swój własny komputer,  na jakie parametry komponentów zwracać uwagę a przede wszystkim na tym – jak dobrać komponenty, żeby do siebie pasowały i żeby składanie własnego komputera było proste.

Asus Zenfone 8 – kompaktowy flagowiec bez kompromisów

By |2 lipca 2021 13:55|Categories: Android, Asus, Newsy, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , , , |

W połowie maja ASUS zaprezentował najnowszą, a zarazem najmocniejszą, serię telefonów w swoim portfolio, czyli  Zenfone 8. Na szczególną uwagę zasługuje wyjątkowo kompaktowy Zenfone 8 o przekątnej ekranu 5,9 cala. Drugi model, to koncentrujący się na fotografii 6,67-calowy Zenfone 8 Flip.

Redmi Note 10 5G – Ekran z odświeżaniem 90 Hz i obsługa sieci 5G w przystępnej cenie

By |1 lipca 2021 16:36|Categories: Android, Newsy, Opinie ekspertów, Pozostałe, Produkty z Chin, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , |

Seria Redmi Note 10 nie tak dawno zyskała kolejnego członka rodziny. Jest nim Redmi Note 10 5G. Model ten jest nastawiony przede wszystkim na obsługę szybkiej łączności 5G w przystępnej cenie. Aktualnie smartfon można zakupić w cenie od 999zł.

Test Cinebar One – soundbar bez subwoofera dla telewizora

By |17 czerwca 2021 09:03|Categories: Artykuły, Muzyka, Sprzęt, Sprzęt sieciowy, Testy i opinie|Tags: |

Wybór kina domowego potrafi być wyzwaniem. Miłośników dobrego brzmienia może przytłoczyć bogata oferta sprzętu i mnogość dostępnych konfiguracji. W mniejszym mieszkaniu doskonałym rozwiązaniem może być soundbar – urządzenie, które nie tylko zapewnia wysoką jakość dźwięku,

Realme 8 5G – smartfon z wydajnym i energooszczędnym układem Dimensity 700

By |10 czerwca 2021 15:00|Categories: Android, Newsy, Pozostałe, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , |

Do najnowszej serii realme 8 dołączył właśnie kolejny model. Jest nim realme 8 5G, którego sercem jest jeden z najnowszych chipsetów ze stajni koncernu MediaTek – ośmiordzeniowy Dimensity 700. Układ ten ma być wydajny, a jednocześnie niezwykle energooszczędny. Wykonano go w nowoczesnym, 7 nm procesie produkcyjnym.

Budujemy komputer z zasilaczem Fractal Design Ion+ 760 Platinium

By |9 czerwca 2021 13:12|Categories: Akcesoria komputerowe, Artykuły, Newsy, PC i Laptopy, Sprzęt, Testy i opinie|

Dobry, wydajny i oszczędny zasilacz to jeden z ważniejszych elementów każdego komputera.  Jego zadaniem jest dostarczenie stabilnego zasilania dla wszystkich komponentów naszego komputera. Sprawdzamy, jak sprawdza się jeden z najbardziej wydajnych zasilaczy od Fractal Design -  Ion+ 760 Platinium.

Test Samsung A72 – smartfon z wyświetlaczem Super AMOLED, poczwórnym aparatem i baterią 5000 mAh

By |6 czerwca 2021 14:41|Categories: Android, Newsy, Raporty i prezentacje, Rynek, Samsung, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , |

W drugiej połowie marca 2021 r. Samsung zaprezentował smartfony Galaxy A52, A52 5G i A72, które mają umożliwić korzystanie z innowacyjnych technologii w przystępnych cenach. W nasze ręce wpadł właśnie jeden z nich, a mianowicie Galaxy A72 (cena od 1799 zł), który oferuje:

ThinkPad X1 Nano – najnowszy model Lenovo w ofercie laptopów klasy premium z serii X1

By |5 czerwca 2021 14:43|Categories: Lenovo, Newsy, PC i Laptopy, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , , , , |

ThinkPad X1 Nano to najnowszy model Lenovo w ofercie laptopów klasy premium z serii X1, która odznacza się m.in. niezwykłą lekkością i platformą Intel Evo 2 z procesorem Intel Core 11. generacji. Laptop ten jest równocześnie najlżejszym ThinkPadem w historii – waży zaledwie 907 g oferując jednocześnie doskonałą wydajność, bezpieczeństwo, wytrzymałość i parametry techniczne na najwyższym poziomie.

Load More Posts

TEST

Korzystasz ze smartfona za kierownicą?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...

Zapisz się do Newslettera

[newsletter_signup_form id=1]