Jesteś tutaj:--Testy i opinie

Testy i opinie2017-12-19T22:27:08+00:00

TESTY I OPINIE

Lioncast LX30 – zestaw słuchawkowy Do Gier – recenzja

By |14 stycznia 2019 08:44|Categories: Artykuły, Gadżety, Gry, Muzyka, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

LX30 to zestaw słuchawkowy od firmy Lioncast z przeznaczeniem dla graczy. Oferuje on odpowiednio zbalansowany wirtualny dźwięk przestrzenny Virtual 7.1 Surround Sound. Ponadto to modułowa konstrukcja mikrofonu oraz niesamowity komfort użytkowania sprawiają, że Lioncast LX30

Test NAVITEL CR900 – wideorejestrator za niecałe 200 zł

By |13 stycznia 2019 18:17|Categories: Artykuły, Nawigacje, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Kamera nie tylko utrwali naszą podróż, ale przede wszystkim posłuży jako dowód w przypadku nieoczekiwanych sytuacji na drodze, a jak doskonale wiemy nie zawsze są one oczywiste. W szczególności w przypadku celowych wymuszeń innych kierowców. Tym razem w moje ręce wpadł wideorejestrator: NAVITEL CR900 .

Test Blaupunkt FXS 01 – telefon wielkości karty kredytowej

By |13 stycznia 2019 09:12|Categories: Artykuły, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Szybko przyzwyczailiśmy się do tego, że telefony są coraz większe, a smartfony pełne inteligentnych rozwiązań. A co z osobami, którym wszystkie te "dodatki" zupełnie nie są potrzebne? Być może właśnie dla takiej niszy powstał bardzo mały telefon komórkowy - Blaupunkt FXS 01.

Test Samsung Galaxy A7 (2018) – potrójny aparat, w przystępnej cenie

By |6 stycznia 2019 16:19|Categories: Android, Artykuły, Samsung, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Jakkolwiek reklamowo by to nie zabrzmiało, to naszym zdaniem kompletny smartfon i dokładnie tak powinien być wyposażony każdy nowy telefon w cenie ok. 1500 zł. Przedstawiciel Koreańczyków serii Galaxy A - praktyczne i potężne urządzenie stworzone, by codzienność stała się zarówno wygodna, jak i niezwykła – powiedział DJ Koh, President and CEO of IT & Mobile Communications Division w Samsung Electronics, prezentując Galaxy A7.

Hykker Smartwatch z lokalizatorem GPS – recenzja smartwatcha dla najmłodszych

By |6 stycznia 2019 10:14|Categories: Artykuły, Nawigacje, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Smartwatch z lokalizatorem GPS firmy Hykker dedykowany jest dla najmłodszych użytkowników, którzy zaczynają swoją przygodę z techniką. Jest to rozwiązanie idealne gdy nie chcemy by nasza pociecha miała zbyt wcześnie kontakt ze smartfonem (który niewątpliwie potrafi uzależnić) a jednocześnie by miała z nami kontakt gdy jest poza domem.

Oferty abonamentowe Plusha – zestawienie

By |31 grudnia 2018 17:32|Categories: Artykuły, Internet mobilny, Operatorzy, Plus, Promocje, Taryfy, Taryfy komórkowe, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Plush pojawił się na naszym rynku kilka lat temu i już wtedy doprowadził do ożywienia rynku wprowadzając niedrogie oferty nielimitowanych rozmów, skierowane głownie do młodych odbiorców. Przyjrzeliśmy się aktualnej ofercie planów abonamentowych Plusha, które w najtańszej wersji można mieć już za 10 zł miesięcznie. Jak porównanie różnych opcji w Plushu wypada dla klientów ?

Test LG G7 Fit – smartfon ze świetnym stosunkiem jakości do ceny

By |24 grudnia 2018 10:08|Categories: Android, Artykuły, LG, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Wielu konsumentów szukając produktu mającego dobry stosunek ceny do oferowanych możliwości interesuje się flagowymi smartfonami z minionych lat. Użytkownicy nie zadowalają się podzespołami o przeciętnej wydajności, ale nie chcą też płacić za zbyt rozbudowane funkcje, z których nigdy nie skorzystają. Poszukują więc smartfona, który zapewni równowagę między wymaganą funkcjonalnością a ceną. Model LG G7 Fit, z ceną ok. 1400 zł powstał, aby wypełnić lukę między smartfonami średniej klasy a urządzeniami flagowymi.

Test Gigaset GS170 – budżetowy smartfon z czytnikiem linii papilarnych i VoLTE

By |16 grudnia 2018 09:47|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Produkty z Chin, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Niemiecka marka Gigaset, coraz pewniej czuje się na polskim rynku smartfonów. Wyróżnikiem całej oferty ma być, jakość połączona z atrakcyjną ceną smartfonów. Dla Was sprawdziliśmy smartfon klasy ekonomicznej - Gigaset GS170 z czytnikiem linii papilarnych i szkłem 2.5D z powłoką odporną na zadrapania i zabrudzenia.

Test TP-Link Neffos X9 – smartfon z podwójnym obiektywem i Face ID

By |9 grudnia 2018 09:00|Categories: Android, Artykuły, Produkty z Chin, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Firma TP-LINK, globalny dostawca produktów sieciowych wprowadziła właśnie do Polski kolejny smartfon z serii X – Neffos X9. Łącząc jakość, nowoczesne technologie z przystępną ceną, smartfon wyróżnia się podwójnym tylnym obiektywem, a także 5,99-calowym, panoramicznym wyświetlaczem typu full-view

Test Doogee MIX Lite – niezwykle kompaktowy smartfon

By |8 grudnia 2018 09:07|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Produkty z Chin, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Doogee MIX Lite to propozycja taniego smartfona wyposażonego w niemal bezramkowy wyświetlacz o przekątnej 5,2″, podwójny aparat główny, a także kilka ciekawych funkcji, a do tego fajnie wygląda. Sprawdźmy zatem, czy smartfon za 449 złotych, jest w stanie zapewnić pracę na przyzwoitym poziome.

Test Blaupunkt BS 02 – klasyczny telefon komórkowy dla seniorów

By |7 grudnia 2018 14:11|Categories: Artykuły, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Rynek telefonii komórkowej oferuje nam dzisiaj setki przeróżnych smartfonów wielu firm. Jednak nie każdy z tych urządzeń może przypaść do gustu osobom starszym. Blaupunkt BS 02, to kolejny tradycyjny telefon komórkowy od marki Blaupunkt.

Test radioodbiornika cyfrowego DAB – Ferguson Regent i350s

By |3 grudnia 2018 09:20|Categories: Artykuły, Muzyka, radio, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Obecnie coraz więcej urządzeń do odtwarzania muzyki lub video otrzymuje różnego rodzaju funkcje sieciowe, pozwalające na dostęp do nowych rodzajów treści. Tak jest też w przypadku testowanego przez nas radioodbiornika Regent i350s, który oprócz radia FM i DAB pozwala nam słuchać stacji internetowych i przesyłać muzykę przez DLNA i Bluetooth.

Recenzja Navitel R1000 – wideorejestrator z GPS i Wi-Fi

By |2 grudnia 2018 10:55|Categories: Artykuły, Inne, Nawigacja, Nawigacje, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Urządzenia takie jak rejestratory samochodowe nie są nowością na rynku. Ceny takich urządzeń zaczynają się już od 70 zł a kończą na ponad 1500 zł. Producenci nieustannie prześcigają się w zdobywaniu nowych klientów. Jak można wyróżnić się spośród konkurencji?

Test Xiaomi Mi 8 Pro – kusi ekstrawaganckim designem

By |1 grudnia 2018 12:02|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7, Xiaomi|Tags: , , |

Xiaomi Mi 8 Pro z przezroczystą obudową, to bez dwóch zdań jeden z ciekawszych premier tego roku wśród flagowych smartfonów. Telefon wyróżnia się szklaną, przezroczystą obudową oraz czytnikiem linii papilarnych umieszczonym w ekranie. Ponadto smartfon wyposażony jest w procesor Snapdragon 845, ekran AMOLED oraz podwójny aparat 12+12 MP. Zobaczcie naszą recenzję i zdjęcia i przekonajcie się, dlaczego warto go kupić - zachęcamy do czytania!

Test Motorola one z Android One – ona Cię zaskoczy pozytywnie

By |25 listopada 2018 15:49|Categories: Android, Artykuły, Motorola, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , , , |

Rodzina Motoroli powiększyła się niedawno o nowy smartfon średniej półki — motorola one. To nowe urządzenie z systemem Android One oferuje aktualizacje zabezpieczeń przez trzy lata oraz większe możliwości inteligentnego aparatu dzięki funkcji Obiektyw Google. A to dopiero początek... Najważniejszy jest jednak fakt, że wszystko to otrzymujemy w atrakcyjnej, jak na oferowane możliwości cenie.

Test Huawei Watch GT – elegancki smartwatch dla miłośników sportowego życia

By |24 listopada 2018 09:02|Categories: Artykuły, Gadżety, Huawei, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Rozwój nowych technologii sprawia, że na rękach Polaków zamiast zwykłego zegarka coraz częściej można ujrzeć smartwache. Inteligentny zegarek to bardzo praktyczne urządzenie, zaprojektowane z myślą o miłośnikach zdrowego trybu życia. Testowany Huawei Watch GT to znacznie więcej niż zegarek.

Tańsze połączenia na Ukrainę i do Białorusi? Zestawienie ofert operatorów

By |21 listopada 2018 14:05|Categories: Artykuły, Newsy, Operatorzy, Orange, Play, Plus, Poradniki, T-Mobile, Taryfy komórkowe, Testy i opinie, Top7, Voip|Tags: , , , , , , , , |

O ile regulacje unijne doprowadziły do znacznych obniżek kosztów połączeń w ramach roamingu w  krajach UE, o tyle dzwonienie za wschodnią granicę nadal nie należy do tanich. W Polsce jest wiele osób, które chciałyby kontaktować

Test Navitel R600 QUAD HD – czarna skrzynka dla kierowcy

By |18 listopada 2018 09:48|Categories: Artykuły, Nawigacja, Nawigacje, Newsy, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Gdyby pomyśleć o najlepszych prezentach dla kierowcy, koniecznie należałoby wymienić wideorejestrator. Produkt jest nieoceniony zarówno podczas dłuższych podróży, jak i jazdy w mieście. Navitel R600 QUAD HD, bo o nim właśnie mowa, charakteryzuje się kompaktowym kształtem, szerokokątnym obiektywem 170°, ale przede wszystkim sensorem optycznym, które oferuje wysoką rozdzielczość wideo, standardu Quad HD (1440p).

Wirtualna centralka Telecube.pl

By |13 listopada 2018 12:10|Categories: Aplikacje, Artykuły, Inne, Poradniki, Sprzęt, Sprzęt sieciowy, Taryfy, Testy i opinie, Top7, Voip|Tags: , , |

Być może wielu użytkownikom nowoczesna telekomunikacja kojarzy się tylko z telefonami komórkowymi. W końcu korzystamy z nich każdego dnia w domu i pracy a Polska, jeśli chodzi o liczbę abonentów usług komórkowych jest – z nasyceniem na poziomie 130% - w pierwszej dziesiątce wśród krajów w Europie (raport UKE o stanie rynku telekomunikacyjnego 2017).

Test Gigaset GS100 – smartfon dla początkujących z panoramicznym wyświetlaczem

By |12 listopada 2018 11:14|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Produkty z Chin, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Model GS100 będzie pierwszym smartfonem Gigaset z systemem Android Go, przeznaczonym dla mniej wydajnych, budżetowych telefonów. Mimo, iż GS100 posiada 1 GB pamięci RAM i 8 GB ROM, może pochwalić się 5,5” wyświetlaczem HD+ o rozdzielczości 1440 x 720 pikseli, głównym aparatem 8 MP, kamerą frontową 5 MP oraz wymiennym akumulatorem 3000 mAh.

Power Bank ADATA P10050C – sporo energii zawsze pod ręką

By |12 listopada 2018 07:48|Categories: Artykuły, Gadżety, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Każdy użytkownik smartfona wie jak szybko to urządzenie zużywa energię, gdy surfujemy po sieci, oglądamy filmy lub gramy w gry. W czasach „prądożernych” smartfonów, tabletów niemal niezbędne jest posiadanie dodatkowego źródła energii lub zapasowej baterii. 

Load More Posts

TEST

Moc rozrywki i ferie z BBC w Cyfrowym Polsacie

Cyfrowy Polsat przygotował dla swoich abonentów prezent na ferie. Operator do 26 lutego udostępnia kanały BBC bez dodatkowych opłat! Z „otwartego okna” − od pakietu Mini HD − można już korzystać za pośrednictwem dekoderów oraz mobilnie w serwisie Cyfrowy Polsat GO z aktywną opcją ON THE GO.

Korzystasz ze smartfona za kierownicą?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...

Zapisz się do Newslettera