Jesteś tutaj:--Testy i opinie
NFON AG Banners NGAGE telix 750x100Advertisement

Testy i opinie2017-12-19T22:27:08+01:00

TESTY I OPINIE

Asus ROG Phone 6 pro – świetny smartfon gamingowy

By |20 listopada 2022 11:30|Categories: Android, Newsy, Opinie ekspertów, Pozostałe, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , |

Asus ROG Phone 6 pro to jeden z tych telefonów, na który zerka się z olbrzymią przyjemnością. To nie tylko mocny zawodnik wewnątrz (Qualcomm® Snapdragon® 8+ Gen 1, 18 GB RAM, 512 GB ROM, bateria 6000 mAh, Wi-Fi 6E, ładowanie 65 W, obsługa 5G), ale również bardzo wyjątkowy ze względu na swój wygląd i przeznaczenie.

Motorola edge 30 neo – pierwszy owoc długoterminowej współpracy z firmą Pantone

By |13 listopada 2022 13:30|Categories: Android, Artykuły, Motorola, Newsy, Opinie ekspertów, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , |

Na początku września 2022r. Motorola wprowadziła do oferty trzy nowe urządzenia z rodziny edge – motorola edge 30 ultra,motorola edge 30 fusion oraz motorola edge 30 neo. W moje ręce na początek wpadł najtańszy z nich, czyli wersja neo.

Rakuten kobo clara 2E – test czytnika ebooków z recyklingu

By |7 listopada 2022 15:00|Categories: Artykuły, Gadżety, Newsy, Pozostałe, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Testy i opinie, Wydarzenia|Tags: , , , |

Na początku września 2022r. firma Rakuten Kobo wprowadziła do sprzedaży nowy, ulepszony czytnik ebooków, który stawia na ekologiczne rozwiązania. Model ten to Kobo Clara 2E. Jego obudowa została wykonana z plastiku w ponad 85% pochodzącego z recyklingu, w tym 10% z plastiku, który przechwycono zanim trafiłby do oceanów – to istotny krok w stronę lepszych i bardziej odpowiedzialnych rozwiązań dla czytelników.

POCO F4 GT – mocny smartfon dla graczy – recenzja

By |31 października 2022 06:00|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Pozostałe, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Wydarzenia|Tags: , , , , , |

Pod koniec kwietnia marka POCO przedstawiła swój nowy smartfon dedykowany graczom. POCO F4 GT, bo o nim mowa, ma sprostać najbardziej wymagającym aplikacjom i grom. Wyróżnia go przede wszystkim:

Samsung Galaxy Z Flip 4, Watch 5 40 mm oraz Buds 2 Pro – zgrany zespół

By |29 października 2022 08:00|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Raporty i prezentacje, Rynek, Samsung, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Wydarzenia|Tags: , , , |

10 sierpnia firma Samsung zaprezentowała nowe odsłony Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, smartwatche Galaxy Watch 5, Galaxy Watch 5 Pro oraz słuchawki Galaxy Buds 2 Pro. Zapraszam Was na wrażenia po dłuższym użytkowaniu nowego Samsung Galaxy Z Flip 4, Watch 5 40 mm oraz słuchawki Buds 2 Pro.

Samsung Galaxy S22 Ultra – nowa seria do fanów technologii

By |20 października 2022 12:00|Categories: Android, Newsy, Opinie ekspertów, Raporty i prezentacje, Rynek, Samsung, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , |

Nowa seria, a w szczególności S22 Ultra, kierowana jest do osób, którzy maksymalnie korzystają z życia oraz do fanów technologii (najnowsze rozwiązania, najmocniejsze podzespoły). Ale to nie wszystko kolejną grupą docelową mają być osoby, które są w pełni zorientowane na media społecznościowe – nie tylko w aspekcie fotograficznym, ale również filmowym.

Dynabook Portege X30L-K – laptop dla najbardziej wymagających

By |14 października 2022 09:00|Categories: Newsy, PC i Laptopy, Pozostałe, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , , , , |

Dynabook Portege X30L-K to laptop, który został przygotowany z myślą o najbardziej wymagających osobach. Ma być idealnym partnerem w pracy, domu i w podróży. Kompaktowy rozmiar, dobre wykonanie i bogate, a zarazem mocne wnętrze ma pozwolić na wydajną pracę i rozrywkę.

Test myszki dla graczy Krypton 555

By |10 października 2022 15:05|Categories: Newsy, Testy i opinie|

Myszki do grania mają zwykle nieco inną budowę niż myszki do pracy biurowej. Ich konstrukcja powinna być lekka, żeby umożliwić szybkie i precyzyjne ruchy w trakcie grania. Dodatkowe gramy mogą bowiem wpłynąć na  - wprawdzie

Sony Xperia Pro I – dla kogo jest ten smartfon?

By |26 września 2022 13:00|Categories: Newsy, Raporty i prezentacje, Rynek, Sony, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , |

Firma Sony wprowadziła do swojego portfolio model Xperia PRO-I, który został zaprojektowany specjalnie dla twórców. Xperia PRO-I została wyposażona w przetwornik obrazu typu 1,0″, obiektyw 24 mm z optyką ZEISS® Tessar, zaawansowany procesor obrazu i system AF, tryb nagrywania filmu 4K 120p i wiele innych cech i funkcji, które połączono w smukłej obudowie o grubości zaledwie 8,9 mm.

Load More Posts

TEST

Korzystasz ze smartfona za kierownicą?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...
NFON AG Banners NGAGE telix 750x100Advertisement

Zapisz się do Newslettera

[newsletter_signup_form id=1]