Jesteś tutaj:--Testy i opinie
750x200 z dziewczynaAdvertisement

Testy i opinie2017-12-19T22:27:08+01:00

TESTY I OPINIE

Jak zdobyć Samsung Galaxy na korzystnych warunkach ?

By |30 października 2019 10:59|Categories: Aplikacje, Artykuły, Bezpieczeństwo, Newsy, Polecamy, Poradniki, Samsung, Telefony, Testy i opinie, Top7|

Telefony z serii Samsung Galaxy należą do najczęściej kupowanych smartfonów w Polsce. Dzieje się tak z uwagi na ich dobrą jakość i wyposażenie oraz korzystny stosunek ceny do jakości. W serii Galaxy, każdy użytkownik znajdzie coś dla siebie, bowiem ceny nowych modeli zaczynają się już do kilkuset złotych. Jeśli chcemy nabyć nowego Samsunga Galaxy na preferencyjnych warunkach to warto skorzystać z promocji w BNP Paribas. Bank wraz z nowo-otwieranym kontem oferuje nam możliwość zakupu jednego z modeli telefonów na raty i przy okazji zaoszczędzić od 130 do ponad 180 złotych.

Licencje Windows 10 za 11.46 Dolarów i Office 2016 za 29.51 $

By |11 października 2019 06:52|Categories: Newsy, Oprogramowanie, Promocje, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Promocja Sklep urcdkeys ponownie przygotował promocję na zakup oprogramowania na aplikacje Microsoft. Wśród promowanych ofert znajdziemy WIndows 10 oraz Office 2016 i 2019.  Na stronie internetowej  sklepu  istnieje możliwość otrzymania licencji Windows 10 za jedyne

Test Nokia 7 plus – smartfon, na którym możesz polegać

By |7 października 2019 08:32|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Nokia, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , , , , , , , |

Nokia 7 plus trafiła do sprzedaży w kwietniu 2018r. Smartfon wyróżnia się jakością wykonania dobrze znaną użytkownikom telefonów Nokia.  Telefon, oparty na systemie Android One, kierowany jest przez producenta dla twórców treści multimedialnych.

Brother ADS-1200 – kompaktowy skaner do domu i małego biura

By |30 września 2019 15:26|Categories: Artykuły, Gadżety, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

ADS-1200 to niewielkich rozmiarów przenośny skaner firmy Brother, który pozwala zeskanować zarówno dwustronne dokumenty, wielostronicowe umowy jak i plastikowe karty. Jego główne cechy to: Wysoka wydajność – urządzenie skanuje do 25 arkuszy/50 obrazów na minutę,

Test Motorola One Action

By |24 września 2019 15:23|Categories: Artykuły, Motorola, Newsy, Telefony, Testy i opinie, Top30, Top7|Tags: , , , , , , , |

Motorola One Action, to najmłodszy z rodziny Motorola One, ale jednocześnie bardzo podobny do smartfonu, który recenzowaliśmy niedawno, czyli Motorola One Vision. Znajdziemy tutaj identyczny procesor, ilość pamięci, baterię czy ekran. To co odróżnia Motorolę

Test TP Link TL-PB10000

By |18 września 2019 14:12|Categories: Akcesoria komputerowe, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|

W dobie smartfonów, smartwatchy i wielu innych urządzeń, które potrzebują energii, powerbanki okazują się bardzo przydatne w codziennym funkcjonowaniu. W tym teście przyjrzymy się bliżej modelowi firmy TP Link o pojemności 10.000 mAh. Oznaczony symobolem TL-PB10000 powerbank wyposażony jest w litowo-polimerowe ogniwa i dwa złącza USB do ładowania urządzeń.

Test TP-Link Neffos X20 – 6,26-calowy smartfon dla każdego

By |12 września 2019 10:55|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

W połowie lata firma TP-Link, do linii smartfonów   obecnych na rynku pod marką Neffos dołącza nowy model – Neffos X20.  Zapowiedziany podczas tegorocznych targów Mobile World Congress w Barcelonie, otrzymał wyświetlacz typu Dewdrop FullView IPS

Test Plantronics Voyager 5200 – inteligenta i innowacyjna słuchawka Bluetooth do Twojego biura

By |12 września 2019 09:24|Categories: Artykuły, Newsy, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Plantronics Voyager 5200  to inteligenta i innowacyjna słuchawka Bluetooth o bardzo stylowym wzornictwie, która zapewnia wysoką jakość dźwięku oraz komfort noszenia w trakcie całego dnia. Słuchawkę wyróżnia kilka idealnie współgrających ze sobą technologii: Smart Sensor

Licencje Windows 10 za 11.62 Dolarów. Wyprzedaż z URcdkeys

By |12 września 2019 07:30|Categories: Newsy, Oprogramowanie, Testy i opinie, Top7|Tags: , , , , , |

Microsoft Windows 10 to  system operacyjny, który łączy w sobie mocne strony systemu Windows 8 i popularnego Windows 7. Jedyna wada – cena wersji Pro wynosi 200 Dolarów. Na stronie internetowej  urcdkeys.com  istnieje możliwość otrzymania licencji Windows 10 za jedyne 11.62 Dolarów, lecz ich liczba jest ograniczona.

Orange Polska i Ericsson uruchomili w Warszawie testową sieć 5G. Pozwala ściągać dane z szybkością blisko 900 Mb/s

By |10 września 2019 14:07|Categories: 5G, Alcatel, Android, Artykuły, Bez kategorii, Inne, Internet mobilny, Internet stacjonarny, Newsy, Operatorzy, Orange, Rynek, Sprzęt, Taryfy, Testy i opinie, Top30, Top7|Tags: , , , , , , , , , , |

To pierwsze tak duże testy 5G w Polsce, sprawdzające najnowszą technologię w warunkach miejskich. Orange i Ericsson uruchomili 9 stacji bazowych na warszawskiej Ochocie i Powiślu. Prędkości sięgają nawet 1 Gbit/s

Test Xiaomi Mi9 – można stworzyć świetny telefon, który nie zrujnuje kieszeni

By |5 września 2019 09:11|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7, Xiaomi|Tags: |

Flagowiec Xiaomi Mi 9 miał swoją premierę w Polsce 14.03.2019r. (Pisaliśmy o niej TUTAJ).Telefon został wyposażony w potrójny aparat AI, przy czym główny ma rozdzielczość 48 MP i obsługuję funkcję Super Pixel, drugi to 16-megapikselowy, szerokokątny

Test Navitel MR150 NV – wideorejestrator w lusterku wstecznym

By |4 września 2019 18:41|Categories: Artykuły, Nawigacje, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Wielu kierowców montuje w swoich samochodach wideorejestratory. Urządzenia te przez cały czas nagrywają to, co dzieje się przed lub nawet za naszym autem. Takie nagrania mają olbrzymią wartość podczas rozstrzygania, kto jest sprawcą kolizji. Niestety

Test Sony Xperia 1 – potężny i wyrafinowany

By |26 sierpnia 2019 09:56|Categories: Artykuły, Newsy, Sony, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Xperia 1, najnowszy flagowiec Sony to połączenie profesjonalnego wyświetlacza oraz kinowych technologii, które wspólnie składają się na smartfon tyleż potężny, co wyrafinowany. Cechy charakterystyczne to: zastosowany w smartfonie po raz pierwszy na świecie wyświetlacz 4K

Test Navitel R400 NV – niezawodna samochodowa czarna skrzynka

By |22 sierpnia 2019 16:24|Categories: Artykuły, Nawigacje, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Dlaczego warto mieć w samochodzie wideorejestrator? Odpowiedź jest bardzo prosta: za jednym zamachem unikniemy nieprzyjemności z powodu wypadku, wymuszeń czy „road rage” – czyli agresji na drodze. Nie od dziś wiadomo, że wideorejestratory, czyli "czarna

Tobiasz Jankowski, CEO Navitel Europe o rynku rejestratorów i nawigacji w Polsce

By |19 sierpnia 2019 08:59|Categories: Artykuły, Inne, Nawigacja, Nawigacje, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|

Nowe technologie już wiele lat temu pozwoliły nam zapomnieć o klasycznych papierowych mapach. Dziś w niezbędniku każdego kierowcy zamiast atlasu znajduje się nawigacja – przenośna, w formie aplikacji mobilnej lub fabrycznego urządzenia montowanego przez producenta

Migracja danych między komputerami – EaseUS Todo PCTrans

By |19 sierpnia 2019 07:53|Categories: Aplikacje, Inne, Newsy, Oprogramowanie, Testy i opinie, Top7|

Jeśli chcemy uprościć sobie proces przenoszenia danych między komputerami to można skorzystać z oprogramowania, które zrobi to za nas. Jedną z takich aplikacji jest EaseUS PCTransfer – aplikacja, która pozwala na migrację danych i aplikacji między dwoma komputerami podłączonymi do sieci.

Recenzja Mio MiVue C312 – zapisuje ważne szczegóły podróży

By |13 sierpnia 2019 08:11|Categories: Artykuły, Nawigacje, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Duża ilość uczestników dróg sprawia, że z dnia na dzień istnieje coraz większe prawdopodobieństwo uczestnictwa w kolizji. Co zrobić jeśli mamy problem z potwierdzeniem naszych racji? W takim przypadku pomoże wideorejestrator, czyli nasz naoczny świadek,

Load More Posts

TEST

Korzystasz ze smartfona za kierownicą?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...
300x250 z dziewczynaAdvertisement

Zapisz się do Newslettera