Jesteś tutaj:--Testy i opinie

Testy i opinie 2017-12-19T22:27:08+00:00

TESTY I OPINIE

ADATA CW0050 – podkładka do ładowania bezprzewodowego

By | 20 maja 2018 08:59|Categories: Artykuły, Gadżety, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , , |

W dzisiejszych czasach smartfony i tablety to nieodłączna część naszego życia. Chcemy mieć je zawsze pod ręką, aby być w kontakcie z całym światem. Dzięki sprytnym, innowacyjnym rozwiązaniom codzienne życie może być jeszcze jeszcze prostsze i wygodniejsze. Ładowarka bezprzewodowa CW0050 oferuje niespotykaną wygodę.

ADATA D8000L – gadżet, który po prostu warto było mieć przy sobie

By | 19 maja 2018 08:05|Categories: Artykuły, Gadżety, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , , , |

Wielogodzinne używanie smartfona skutkuje tym, że nieodłącznym gadżetem do niego staje się power bank. To doskonałe źródło dodatkowej energii w trakcie intensywnego użytkowania, dłuższej podróży czy spaceru. D8000L to połączenie powerbanku ADATA oraz wydajnej latarki LED.

Test Navitel RE900 Combo – nawigacja, rejestrator jazdy i tablet

By | 13 maja 2018 14:59|Categories: Artykuły, Inne, Nawigacja, Nawigacje, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , , , |

Navitel RE900 Combo łączy w sobie funkcjonalności nawigacji samochodowej, rejestratora jazdy oraz tabletu. Kierowca w czasie jazdy widzi zarówno mapę ze wskazówkami dojazdu jak i podgląd obrazu nagrywanego przez rejestrator.

Test Xiaomi Redmi 5 Plus – maksymalne rozwiązanie, w atrakcyjnej cenie

By | 13 maja 2018 11:28|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Xiaomi|Tags: , , , |

Zaokrąglony 5,99" ekran IPS o proporcji 18:9 i 8-rdzeniowy procesor Snapdragon 625, oraz Android 7 Nougat - to Xiaomi Redmi 5 Plus - jak mówi producent model stworzony dla codziennych wyzwań. Wypada całkiem nieźle pod względem specyfikacji technicznej, my sprawdziliśmy jak działa w rękach użytkownika.

Test Philips Xenium X588 – smartfon z mocną baterią

By | 12 maja 2018 09:24|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Philips, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , |

Stare telefony potrafiły pracować na jednym naładowaniu nawet tydzień, w tej chwili szczęśliwi są ci, którzy nie muszą ładować smartfona przez dwa dni. Smartfon z dużą baterią to coś, czego wiele osób poszukuje. Firma Philips od lat udoskonala sposoby przechowywania i oszczędzania energii, czego efektem jest szereg energooszczędnych funkcji modelu X588. Co ma jeszcze do zaoferowania?

Test SmartView 8 LTE – tablet 8” z modemem 4G/LTE

By | 11 maja 2018 14:44|Categories: Android, Artykuły, myPhone, Newsy, Sprzęt, Tablety, Testy i opinie|Tags: , , , , |

Tablety, czyli przenośne urządzenia multimedialne, a do tego łączące funkcje komputera i telefonu, to nadal świetny pomysł na komunijny prezent. Ważny jest jednak odpowiedni dobór urządzenia. W rękach Telix znalazł się kolejny tablet marki mPTech. Tym razem jest to model SmartView 8 LTE.

Recenzja Lioncast LX50 – zestaw słuchawkowy do gier

By | 5 maja 2018 10:37|Categories: Akcesoria komputerowe, Artykuły, e-Sport, Gadżety, Inne, Muzyka, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , , , , |

Pudełko i to co znajdziemy w środku: Same opakowanie utrzymane jest w białej kolorystyce ze zdjęciem słuchawek na frontowej stronie. Co lepsze możemy również podejrzeć fragment słuchawek przez przeźroczyste okienko: Po otwarciu znajdziemy

Test Huawei P20 Pro – zapomnisz o klasycznych cyfrówkach

By | 3 maja 2018 09:16|Categories: Android, Artykuły, Huawei, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , |

Dnia 27 marca seria smartfonów HUAWEI P20 zadebiutowała w Grand Palais w Paryżu. Jako pierwszy smartfon chińskiej marki, który pojawił się na salonach Grand Palais model HUAWEI P20 nie zawiódł, a wręcz zachwycił gości szerokim zakresem innowacyjnych rozwiązań technologicznych. Jak telefon wypada w użytkowaniu?

Test Blaupunkt SL02: na start w świat smartfonów

By | 1 maja 2018 08:05|Categories: Android, Artykuły, Bez kategorii, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , |

Smartfon Blaupunkt SL02 to jeden z najnowszych telefonów, jakie producent znany głównie z produkowanego sprzętu car audio w ostatnim czasie wprowadził na polski rynek. Legendarna niemiecka marka i chińska elektronika sygnowana niebieską kropką to dobre połączenie? Zapraszamy do przeczytania naszego testu.

Test radiotelefonu Motorola TALKABOUT T82 Extreme

By | 28 kwietnia 2018 08:53|Categories: Artykuły, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , |

Dla większości z Was radiotelefon PMR (ang. Private Mobile Radio) kojarzy się tylko i wyłącznie z filmami o policji, czy też wojskiem. Dla mnie, jako dinozaura, radiotelefon było czymś więcej. Motorola TALKABOUT T82 Extreme posiada wiele funkcji pozwalających na bardziej efektywną komunikację z przyjaciółmi. Zapraszam na test radiotelefonu

IRIScan Book 5 Wifi – test przenośnego skanera

By | 21 kwietnia 2018 09:44|Categories: Akcesoria komputerowe, Artykuły, Newsy, Pozostałe, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , , , |

IRIScan Book 5 Wifi to przenośny skaner, który umożliwia skanowanie gazet, książek, listów i dokumentów w formacie A4. Wszystko to bez konieczności wyrywania stron. Jest to najszybszy na rynku przenośny skaner autonomiczny, pracujący z prędkością nawet do 1 s na dokument.

Test TP-Link Neffos C7 – synergia pomiędzy stylem a wydajnością

By | 14 kwietnia 2018 10:23|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Produkty z Chin, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , |

Firma TP-Link, będąca przez ostatnich siedem lat liderem na rynku rozwiązań do sieci bezprzewodowych, ogłosiła wprowadzenie w marcu br. nowych smartfonów: Neffos C7 oraz Neffos Y5s. Ten pierwszy mieliśmy możliwość dla Was przetestowania. Funkcjonalność smartfona Neffos C7 w codziennym użytkowaniu zapewnia 5,5-calowy wyświetlacz IPS i 8-rdzeniowy procesor, z zegarem 1,5 GHz oraz 13 MP aparat główny.

Test Tenda nova – szybka sieć Wi-Fi w każdym miejscu

By | 13 kwietnia 2018 17:23|Categories: Artykuły, Newsy, Sprzęt, Sprzęt sieciowy, Testy i opinie|Tags: , , , |

Jakiś czas temu Tenda wprowadziła na polski rynek rozwiązanie Nova MW6, zestaw trzech urządzeń zasilanych technologią Mesh, dzięki czemu zapewniać ma optymalny zasięg w całym domu, czy małych firme i eliminować tzw. martwe punkty Wi-Fi. Sytem ma zapewnić kompleksowy zasięg sieci oraz szybkie i niezawodne połączenie bezprzewodowe obejmując obszar o powierzchni niemal 600 metrów kwadratowych. Tyle informacja prasowa, a rzeczywistość? Zapraszamy do testu Tenda Nova.

Test Xtrfy M1 Optical – myszka stworzona przez profesjonalnych graczy

By | 9 kwietnia 2018 09:27|Categories: Akcesoria komputerowe, Artykuły, Gadżety, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , , |

Ninjas in Pyjamas, światowej sławy organizacja sportów elektronicznych oraz właściciel szwedzkiej marki Xtrfy, oferującej sprzęt gamingowy, poinformowały o zakończeniu prac nad nową myszką – Xtrfy M1 Optical. Gryzonia stworzyli profesjonalni gracze zasilających szeregi NiP.

Xtrfy K3 RGB – klawiatura hybrydowa dla graczy

By | 8 kwietnia 2018 12:45|Categories: Akcesoria komputerowe, Artykuły, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , , |

Xtrfy, szwedzka marka oferująca sprzęt gamingowy oraz Ninjas in Pyjamas, popularna na całym świecie, profesjonalna drużyna Counter-Strike: Global Offensive, informują o premierze swojej klawiatury – Xtrfy K3. To urządzenie, które łączy cechy klawiatury mechanicznej i membranowej, postało z myślą o graczach, którzy cenią sobie zalety obu rozwiązań.

Test myPhone 7300 – klasyk z dużym ekranem

By | 2 kwietnia 2018 08:06|Categories: Artykuły, myPhone, Newsy, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , |

Obecnie trudno wyobrazić sobie życie bez telefonu komórkowego, a większość pojawiających się modeli oferuje niezliczoną ilość funkcji i aplikacji. myPhone 7300 jest dedykowany wszystkim tym, którzy nie są fanami popularnych smartfonów z klawiaturą dotykową, a zdecydowanie wolą tradycyjne wersje telefonów z czytelnym opisem klawiszy, przy zachowaniu estetyki wykonania. O tym czy warto go kupić możecie zdecydować sami po lekturze naszego testu.

Test Motorola moto x4 – wytrzymałość i piękno w jednym telefonie

By | 31 marca 2018 09:27|Categories: Android, Artykuły, Motorola, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , , , |

W oczekiwaniu na tegoroczne smartfony Motoroli prezentujemy model, który już jakiś czas jest dostępny na naszym rynku, ale nadal wzbudza zainteresowanie. Motorola moto x4, bo o nim mowa, to smartfon, który wyróżnia się unikalną i

Test Archos Sense 50X – smarfon stworzony dla beztroskich użytkowników

By | 25 marca 2018 09:20|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , |

Szukacie wytrzymałego smartfona? Poznajcie więc Archos Sense 50X, przeznaczony do pracy w terenie, odporny na wszystko. Odporna na wnikanie wody i pyłu (IP68) elegancka konstrukcja, to jednak dopiero początek zalet tego urządzenia. Co zatem przemawia za jego ewentualnym wyborem przy zmianie swojego starego smartfona na nowy? Zaraz się przekonacie.

Test HTC U11 Life – średniak z pazurem

By | 24 marca 2018 07:25|Categories: Android, Artykuły, HTC, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , , , |

HTC U11 life to nieco okrojona wersja topowego modelu Tajwańskiego producenta - HTC U11 który zadebiutował na naszym rynku w połowie zeszłego roku. Pomimo tego że jest na papierze ustępuje nieco swojemu starszemu bratu to w praktyce okazuje się równie dobrym sprzętem z ciekawymi dodatkami jak na przykład Edge Sence, nad którym warto się zastanowić przy zmianie swojego wysłużonego smartfona na nowy model. Zapraszam do recenzji HTC U11 life.

A4Tech Bloody B810R – mechaniczna klawiatura dla graczy z technologią Light Strike

By | 19 marca 2018 08:28|Categories: Akcesoria komputerowe, Artykuły, e-Sport, Inne, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , , , , |

A4Tech Bloody B810R to klawiatura mechaniczna o klasycznym wyglądzie. Wykorzystuje przełączniki Light Strike. LIGHT STRIKE II, to rewolucyjna technologia mechanicznych przełączników optycznych LIGHT STRIKE, wykorzystujących do aktywacji przycisku sensor podczerwieni. LK zapewnia jedynie 0,2 ms opóźnienia oraz ponad 100 mln. kliknięć. Jak klawiatura wypada w rzeczywistości. Zapraszam do recenzji.

Load More Posts

TEST

UPC Biznes – nowa oferta dla firm z segmentu SoHo i odświeżenie marki

UPC Biznes wprowadza nową identyfikację wizualną oraz kampanię pod hasłem „Otwórz się na sukces”. Pierwszym etapem nowej kampanii jest start oferty dedykowanej firmom sektora Small office/Home office. Znajdują się w niej cztery prędkości internetu, w tym dwie nowe – 200 Mb/s i 400 Mb/s wraz z wysokimi prędkościami wysyłania danych 20 i 40 MB/s, Premium WiFi, bogaty wybór kanałów telewizyjnych, Telefon bez limitu oraz Pakiety Bezpieczeństwa i gwarantowane poziomy świadczenia usług (SLA).

Czy Twoim zdaniem operatorzy dbają o swoich istniejących klientów?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...

Zapisz się do Newslettera

Telix.pl i jego kontrahenci używają cookies m.in. w celach: reklamowych, statystycznych oraz świadczenia usług. Jeżeli nie zmienisz ustawień, cookies będą zapisywane w pamięci Twojego urządzenia. Więcej w Regulaminie Więcej informacji

Włącz ciasteczka (cookies), aby korzystać z niektórych funkcji portalu. Kliknięcie na przycisk Zaakceptuj oznacza zgodę na wykorzystanie cookies.

Zamknij