Jesteś tutaj:--Testy i opinie

Testy i opinie2017-12-19T22:27:08+02:00

TESTY I OPINIE

Test Evobox IP – dekodera Cyfrowego Polsatu do ofert telewizji kablowej w technologii IPTV

By |13 maja 2019 09:20|Categories: Artykuły, Sprzęt, Sprzęt sieciowy, Testy i opinie, Top7|Tags: , , , |

Niedawno informowaliśmy o wprowadzeniu do oferty Cyfrowego Polsatu nowego dekodera, które umożliwia odbiór kanałów telewizyjnych przez Internet w zamkniętej sieci telekomunikacyjnej. Dodatkową zaletą dekodera EVOBOX IP jest zupełnie nowy design i kolorystyka.  Telewizja kablowa IPTV

Test myPhone Prime 3 – podąża za trendami, przy tym kosztuje niewiele

By |13 maja 2019 08:45|Categories: Artykuły, myPhone, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

mPTech – właściciel marek myPhone, co jakiś czas pokazuje ciekawe produkty i właśnie na tegorocznych targach Mobile World Congress w Barcelonie rozbudował swoje portfolio o pierwszy model z notchem – niemal 6,2-calowy smartfon, czyli właśnie

Test Rapoo 8200M – bezprzewodowy zestaw multimedialny

By |13 maja 2019 08:31|Categories: Artykuły, Gadżety, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: |

Dla każdego, kto podczas codziennej pracy korzysta z klawiatury numerycznej i ceni sobie komfort używania dodatkowych przycisków multimedialnych, Rapoo przygotowało stylowy, bezprzewodowy zestaw z myszką o rozdzielczości 1600 DPI. Dzięki zastosowaniu autorskiego rozwiązania „Multi-mode Wireless”,

Test Huawei P30 Lite – zaawansowane funkcje foto za przystępną cenę

By |6 maja 2019 07:01|Categories: Android, Huawei, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Seria P10 Lite i P20 Lite go jedne z najchętniej kupowanych telefonów na polskim i światowym rynku.  Szczególnie w Polsce konsumenci bardzo upodobali sobie te telefony, ceniąc je za dobre wyposażenie, ładny wygląd i relatywnie przystępną cenę. Sprawdzamy jak radzi sobie najnowszy model - P30 Lite

Sony Xperia XZ3 – jeden z najładniejszych telefonów na rynku

By |29 kwietnia 2019 08:59|Categories: Artykuły, Sony, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|

Sony Mobile przedstawiając swój flagowy model Xperia XZ3, kontynuuje swoją drogę ewolucji w dziedzinie inżynierii i designu Xperii. Nowoczesny, smukły i elegancki design Xperii XZ3, z funkcjami Smart launch, wspieranymi sztuczną inteligencją, kryje najlepsze rozwiązania technologiczne

Test Samsung Galaxy S10plus – elegancka obudowa, mocne podzespoły i świetny aparat

By |27 kwietnia 2019 08:28|Categories: Artykuły, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: |

Firma Samsung Electronics w lutym zaprezentowała Galaxy S10 – nową linię smartfonów klasy premium. Dzięki przełomowym innowacjom w zakresie wyświetlaczy, aparatu fotograficznego i wydajności, te cztery wyjątkowe, nowe smartfony doskonale wpisują się w styl życia

Test myPhone Halo Q+ – klasyczny telefon komórkowy z bazą

By |26 kwietnia 2019 14:11|Categories: Artykuły, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Obecnie trudno wyobrazić sobie życie bez telefonu komórkowego, a większość pojawiających się modeli oferuje niezliczoną ilość funkcji i aplikacji. myPhone Halo Q+, stanowi ciekawe rozwiązanie, polskiej firmy mPTech dla osób starszych i poszukujących tradycyjnych, prostych

Test Huawei P30 Pro

By |26 kwietnia 2019 09:35|Categories: Android, Artykuły, Huawei, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|

Wprowadzając na rynek serię P30, Huawei chce pokazać, że w dziedzinie mobilnej fotografii ma bardzo dużo do powiedzenia. Firma już od kilku lat kładzie duży nacisk na funkcje fotograficzne w swoich telefonach. Rozpoczynając współpracę z niemiecką Leicą rozpoczęto proces usprawniania zarówno w dziedzinie produkcji miniaturowych obiektywów, sensorów jak i oprogramowania odpowiedzialnego za obróbkę danych. Wysiłki te się opłaciły i teraz możemy fotografować takim cudem jak P30 Pro.

Test BlitzWolf BW-AR182 – lekkiego, przenośnego odkurzacza

By |22 kwietnia 2019 11:33|Categories: Artykuły, Gadżety, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Zbliża się czas wiosennych porządków i coraz więcej osób odkrywa zalety sprzętów, które potrafią uprzyjemnić nam wykonać najbardziej żmudne i męczące prace domowe. BlitzWolf BW-AR1- to przenośny akumulatorowy odkurzacz, który sprawdzi się nie tyko w

Przyszłość wirtualnej rzeczywistości

By |18 kwietnia 2019 18:37|Categories: Artykuły, Gry, Inne, Newsy, Polecamy, Rozrywka, Sprzęt, Testy i opinie, Top7, Zdrowie|Tags: , |

Wirtualna rzeczywistość miała być technologią przyszłości, ale wciąż traktowana jest bardziej jako ciekawostka, niż technologiczny przełom. Rewolucji nie było, ale może się to zmienić w najbliższych latach dzięki wykorzystaniu technologii także w innych branżach, niż rozrywkowa.

Xiaomi Redmi Note 7 – producent zrobił tutaj dobrą robotę

By |11 kwietnia 2019 11:51|Categories: Artykuły, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7, Xiaomi|Tags: |

Xiaomi, międzynarodowy producent smartfonów i urządzeń, zaprezentowało niedawno telefon Redmi Note 7. Smartfon wyróżnia niesamowity wygląd, pojemna bateria oraz duży ekran. Ponadto telefon został wyposażony w główny aparat o rozdzielczości 48 MP, który jest rzadkością w

Test Samsung Galaxy S10e – najsłabszy z rodziny, a bardzo zaskoczy i to na plus

By |31 marca 2019 09:58|Categories: Android, Artykuły, Motorola, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Firma Samsung Electronics w lutym zaprezentowała Galaxy S10 – nową linię smartfonów klasy premium. Dzięki przełomowym innowacjom w zakresie wyświetlaczy, aparatu fotograficznego i wydajności, te cztery wyjątkowe, nowe smartfony doskonale wpisują się w styl życia

Lenovo Legion Stereo Headset

By |30 marca 2019 08:17|Categories: Artykuły, Gadżety, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Lenovo Gaming Stereo Headset wyposażone w 50-milimetrowe przetworniki neodymowe przeniosą graczy w świat realistycznych dźwięków. Dzięki konstrukcji z włókna węglowego są niezwykle wytrzymałe, a zarazem lekkie. Idealnie wyprofilowane i wyściełane nauszniki zapewniają komfort podczas długich

Oficjalna premiera Huawei P30 i P30 Pro – rewolucji w mobilnej fotografii ciąg dalszy

By |26 marca 2019 14:24|Categories: Android, Huawei, Newsy, Plus, Produkty z Chin, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|

Dzisiaj na prezentacji w Paryżu, Huawei zaprezentował swój najnowszy flagowy model P30 i P30 Pro. W nowym modelu podkreśla się głównie funkcje fotograficzne -w tym pierwszy na świecie sensor 40 Mpix RYYB, obiektyw tele 5x oraz wyjątkowo wysoka czułość aparatu ISO 409600.

Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard – recenzja

By |25 marca 2019 09:24|Categories: Akcesoria komputerowe, Artykuły, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Kiedy liczy się każde naciśnięcie klawisza, potrzebujesz klawiatury, która jest niezawodna, responsywna i nieubłagana. Niezrównana klawiatura mechaniczna z 6 programowalnymi klawiszami zwiększy szybkość i wydajność twojej gry. Za pomocą skonfigurowanych makr, będzie to maksymalnie 18

Test Jabra Sport Pulse Special Edition – słuchawki z pomiarem tętna

By |20 marca 2019 09:39|Categories: Artykuły, Gadżety, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Produkt, którego recenzję dziś przedstawiamy oferuje kilka interesujących funkcji, które powinny ucieszyć zwłaszcza fanów mobilnej rozrywki podczas treningów. Co ważne, Jabra Sport Pulse zdaje egzamin zarówno podczas słuchania muzyki, jak i prowadzenia rozmów telefonicznych.  Pomiar

Load More Posts

TEST

HP prezentuje pierwszy na świecie dwuekranowy laptop dla graczy

Na tegorocznym HP Gaming Festival w Pekinie, firma HP przedstawiła najnowszą ofertę produktów gamingowych. Wśród nowości zaprezentowanych podczas wydarzenia znalazł się OMEN X 2S. Jest to pierwszy na świecie dwuekranowy laptop dla graczy z CPU chłodzonym płynnym metalem.

Korzystasz ze smartfona za kierownicą?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...

Zapisz się do Newslettera