Jesteś tutaj:--Testy i opinie

Testy i opinie2017-12-19T22:27:08+02:00

TESTY I OPINIE

Przegląd narzędzi do pracy zdalnej

By |27 marca 2020 11:37|Categories: Aplikacje, Bezpieczeństwo, Newsy, Oprogramowanie, Polecamy, Poradniki, Testy i opinie, Top7|

O tym, że wiele różnych rodzajów zadań można wykonać zdalnie wiadomo jest od dawna. Zdalny tryb prac może się sprawdzić wszędzie tam, gdzie mamy komputer i dostęp do Internetu a komunikację z innymi pracownikami będzie prowadzić przy pomocy internetowych narzędzi lub po prostu przez telefon.

Huawei prezentuje serię P40 – smartfony z niespotykanymi możliwościami fotograficznymi

By |26 marca 2020 14:38|Categories: Android, Huawei, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|

Smartfony z innowacyjnym aparatem fotograficznym Ultra Vision Leica o rozdzielczości 50 MP i rekordowej wielkości sensora na poziomie 1/1,28”, który rejestruje więcej światła niż konkurencyjne urządzenia – to najnowsza propozycja od Huawei. Flagowe modele z serii Huawei P40, wspierane przez procesor Kirin 990 5G, najpotężniejszy procesor autorstwa Huawei, oraz algorytmy sztucznej inteligencji, umożliwiają wykonanie zdjęć o niespotykanej dotąd liczbie detali.

Test Reolink E1 Zoom – monitoring w dzień i w nocy

By |12 marca 2020 18:12|Categories: Aplikacje, Artykuły, Gadżety, Sprzęt, Sprzęt sieciowy, Testy i opinie, Top7|

Kamera WiFi Reolink E1 Zoom to przystępna cenowo i łatwa w konfiguracji kamera stworzona przez Reolink do monitoringu domów i biur. Jest to niewielkich rozmiarów urządzenie, które dodatkowo zachęca możliwością rejestracji materiału w bardzo wysokiej rozdzielczości 5MP Super HD, w trybie dziennym i nocnym.

Hammer Energy 2 – dla żyjących bardziej ten outdoorowy twardziel to podstawa

By |26 lutego 2020 11:14|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|

Smartfony, a zwłaszcza phablety z Androidem to świetne narzędzia do pracy i zabawy. Niestety użytkownicy współczesnych telefonów mają świadomość niebezpieczeństw czyhających na ich urządzenia. Uzależniony od adrenaliny survivalowiec szuka, więc towarzysza ekstremalnych podróży - jednym

ZHIYUN SMOOTH-Q2 – recenzja ultralekkiego, kieszonkowego mobilnego gimbala

By |20 grudnia 2019 11:18|Categories: Artykuły, Gadżety, Newsy, Produkty z Chin, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Zhiyun, światowy lider w produkcji gimbali, w październiku 2019r., ogłosił premierę ultralekkiego, kieszonkowego mobilnego gimbala SMOOTH-Q2, który ma pomóc w zamianie zwykłego smartfona w profesjonalny aparat fotograficzny w zaledwie kilka sekund. Jego wyjątkowość, zdaniem producenta,

Klasyczne telefony – recenzja NOKIA 2720 Flip oraz NOKIA 800 Tough

By |17 grudnia 2019 11:55|Categories: Artykuły, Nokia, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|

Na tegorocznym IFA 2019 w Berlinie Nokia zaprezentowała dwa nowe klasyczne telefony: wytrzymałą Nokię 800 Tough oraz zamykaną na klapkę Nokię 2720 Flip. Nokia 800 Tough jest pierwszym ultrawytrzymałym urządzeniem w portfolio marki, które przede wszystkim wyróżnia odporność na zalanie i pył (IP68)

Test Padmate PaMu Slide – idealny dźwięk od ucha do ucha

By |14 grudnia 2019 08:31|Categories: Artykuły, Gadżety, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Niewiarygodnie lekkie słuchawki douszne z podwójną redukcją hałasu Dual-Mic. A do tego możliwość idealnego dopasowania i 10-godzinna żywotnością baterii. Testowane słuchawki bezprzewodowe Padmate PaMu Slide mają być odpowiedzią producenta na popularne AirPods Pro firmy Apple.

Load More Posts

TEST

Ekran LED o powierzchni dwóch boisk zawisł nad głowami koszykarzy NBA

Amerykański oddział firmy Samsung wziął udział w jednej z największych rewitalizacji obiektów sportowych w USA, instalując ponad 64 ekrany wideo LED w arenie Chace Center. Obiekt będący siedzibą drużyny NBA Golden State Warriors, może obecnie pochwalić się największym centralnie podwieszonym ekranem LED spośród wszystkich aren NBA. Powierzchnia ekranu przekracza 900 m2 – to dwukrotnie więcej niż powierzchnia boiska do koszykówki.

Korzystasz ze smartfona za kierownicą?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...

Zapisz się do Newslettera