Jesteś tutaj:--Testy i opinie

Testy i opinie2017-12-19T22:27:08+02:00

TESTY I OPINIE

Test Hykker IP Wi-Fi 360 Home Secure – kamera z inteligentnymi funkcjami

By |15 lipca 2019 10:54|Categories: Artykuły, Sprzęt, Sprzęt sieciowy, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Hykker IP Wi-Fi 360 Home Secure to przystępna cenowo i łatwa w konfiguracji kamera stworzona do monitoringu domów i biur, czy garażu z dowolnego miejsca. Jest to niewielkich rozmiarów urządzenie, które dodatkowo zachęca obecnością takich

Plantronics Calisto 7200 – idealny zestaw głośnomówiący do małych audiokonferencji

By |6 lipca 2019 12:34|Categories: Akcesoria komputerowe, Artykuły, Gadżety, Sprzęt, Sprzęt sieciowy, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Plantronics Calisto 7200 to zestaw głośnomówiący firmy Calisto, który powstał by ułatwić audiokonferencje dla kameralnych grup użytkowników – ok. 6 osób. Mikrofony wielokierunkowe mają 360-stopniowy zasięg oraz tłumią niechciane odgłosy z otoczenia, więc każda osoba

Navitel R1050 – kamera samochodowa z bazą fotoradarów i prędkościomierzem

By |20 czerwca 2019 10:58|Categories: Artykuły, Nawigacje, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Przez dwa tygodnie, na szybie mojego samochodu zagościło najnowsze “dziecko” ze stajni Navitel, czyli wideorejestrator R1050. Urządzenie to zwane ,,czarną skrzynką” samochodu – pozwala na zapobieganie m.in. niesłusznym karom nadawanym przez policję i brakiem dowodów,

Ranking SpeedTest.pl – wyniki za maj 2019

By |14 czerwca 2019 17:14|Categories: 5G, Alcatel, Android, Aplikacje, Apple, Bez kategorii, Gadżety, Google, HTC, Huawei, Inne, Inne, Internet, Internet mobilny, iPhone, Newsy, Operatorzy, Orange, Play, Plus, Rynek, Sprzęt, T-Mobile, Testy i opinie, Top30, Top7|Tags: , , , , , , |

W maju użytkownicy największej polskiej platformy pomiarowej SpeedTest.pl wykonali ponad 2,5 miliona testów

Test Xiaomi Mi 9 SE – świetny telefon klasy średniej z aparatem 48 MP

By |9 czerwca 2019 12:33|Categories: Android, Artykuły, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7, Xiaomi|Tags: , , |

Xiaomi Mi 9 SE to kompaktowa wersja Mi 9, zachowująca wiele cech tego modelu, takich jak: ekran SAMSUNG AMOLED, piątą generację czytnika linii papilarnych pod ekranem, 48MP optykę Sony oraz holograficzny design obudowy. Na pokładzie

Test Fitbit Inspire HR – czyli aktywnie przez cały dzień

By |9 czerwca 2019 11:34|Categories: Artykuły, Gadżety, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Opaska jest niezbędnym gadżetem dla każdego użytkownika smartfona pragnącego monitorować swoją aktywność fizyczną. Tym razem mieliśmy okazję przetestować Fitbit Inspire HR. To bransoletka elektroniczna fitness z całodobowym monitoringiem tętna, całodobowym automatycznym miernikiem aktywności, treningu i

Rapoo V500s – kompaktowa klawiatura o wysokiej jakości przeznaczona dla graczy

By |26 maja 2019 13:19|Categories: Akcesoria komputerowe, Artykuły, Gadżety, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Rapoo V500s to bardzo kompaktowa klawiatura mechaniczna z przeznaczeniem dla graczy turniejowych. Klawiatura wyróżnia się: Niewielką budową: 351x37x142mm Mechanicznymi przełącznikami Kailh BLUE o żywotności do 60 milionów kliknięć Programowalnymi klawiszami – aż 90 klawiszy można

Rapoo 8000M – kompaktowy zestaw Multi-mode Wireless za 89,90 zł

By |26 maja 2019 12:55|Categories: Akcesoria komputerowe, Artykuły, Gadżety, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Bezprzewodowy, kompaktowy i odporny na zalanie – tak w skrócie można opisać nowy zestaw Rapoo 8000M składający się z klawiatury i myszy. Urządzenia komunikują się z komputerem dzięki technologii „Multi-mode Wireless”, która pozwala na nawiązanie

Test Evobox IP – dekodera Cyfrowego Polsatu do ofert telewizji kablowej w technologii IPTV

By |13 maja 2019 09:20|Categories: Artykuły, Sprzęt, Sprzęt sieciowy, Testy i opinie, Top7|Tags: , , , |

Niedawno informowaliśmy o wprowadzeniu do oferty Cyfrowego Polsatu nowego dekodera, które umożliwia odbiór kanałów telewizyjnych przez Internet w zamkniętej sieci telekomunikacyjnej. Dodatkową zaletą dekodera EVOBOX IP jest zupełnie nowy design i kolorystyka.  Telewizja kablowa IPTV

Test myPhone Prime 3 – podąża za trendami, przy tym kosztuje niewiele

By |13 maja 2019 08:45|Categories: Artykuły, myPhone, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

mPTech – właściciel marek myPhone, co jakiś czas pokazuje ciekawe produkty i właśnie na tegorocznych targach Mobile World Congress w Barcelonie rozbudował swoje portfolio o pierwszy model z notchem – niemal 6,2-calowy smartfon, czyli właśnie

Test Rapoo 8200M – bezprzewodowy zestaw multimedialny

By |13 maja 2019 08:31|Categories: Artykuły, Gadżety, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: |

Dla każdego, kto podczas codziennej pracy korzysta z klawiatury numerycznej i ceni sobie komfort używania dodatkowych przycisków multimedialnych, Rapoo przygotowało stylowy, bezprzewodowy zestaw z myszką o rozdzielczości 1600 DPI. Dzięki zastosowaniu autorskiego rozwiązania „Multi-mode Wireless”,

Test Huawei P30 Lite – zaawansowane funkcje foto za przystępną cenę

By |6 maja 2019 07:01|Categories: Android, Huawei, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Seria P10 Lite i P20 Lite go jedne z najchętniej kupowanych telefonów na polskim i światowym rynku.  Szczególnie w Polsce konsumenci bardzo upodobali sobie te telefony, ceniąc je za dobre wyposażenie, ładny wygląd i relatywnie przystępną cenę. Sprawdzamy jak radzi sobie najnowszy model - P30 Lite

Load More Posts

TEST

Oferta tygodnia: Samsung S10+ 480 zł taniej

Jak co tydzień w czwartek na stronie orange.pl operator prezentuje ofertę tygodnia. Od dzisiaj aż do następnego czwartku można kupić smartfon Samsung Galaxy S10+ 128 GB nawet 367 zł taniej z abonamentem komórkowym lub 480 zł taniej w Orange Love.

Korzystasz ze smartfona za kierownicą?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...

Zapisz się do Newslettera