Jesteś tutaj:--Testy i opinie
750x200 cashback 3oAdvertisement

Testy i opinie2017-12-19T22:27:08+02:00

TESTY I OPINIE

Test Motorola moto g22 – też atrakcyjny

By |25 czerwca 2022 11:23|Categories: Android, Motorola, Newsy, Opinie ekspertów, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , , |

Motorola moto g22 to najnowszy smartfon z rodziny moto g. Telefon ten wyróżnia się eleganckim designem, a w jego wnętrzu kryją się liczne zaawansowane funkcje. Urządzenie ma system czterech aparatów fotograficznych o rozdzielczości 50 MP, wyświetlacz Max Vision o przekątnej 6,5” i częstotliwości odświeżania 90 Hz, a także baterię o dużej pojemności 5000 mAh, która dostarcza energii do załatwiania spraw przez cały dzień.  

Huawei Matebook D16 – test niedrogiego laptopa z ekranem 16 cali

By |23 czerwca 2022 17:20|Categories: Huawei, Newsy, PC i Laptopy, Sprzęt, Testy i opinie|

Tuż przed wakacjami 2022 Huawei zaprezentował nowego notebooka średniej klasy – Matebooka D16. Ten 16-calowy laptop, z zainstalowanym systemem Windows 11, przeznaczony jest do użytkowników, którzy mają ograniczony budżet na zakup komputera, oczekujących jednocześnie zaawansowanych rozwiązań i dobrej wydajności.

Test stacji dokująco-kopiującej Natec Kangaroo Dual

By |22 czerwca 2022 15:06|Categories: Akcesoria komputerowe, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|

Potrzeba szybkiego skopiowania danych z dysku pojawia się często, gdy konfigurujemy dla siebie nową maszynę i chcemy przenieść pliki z poprzedniego komputera, odzyskujemy dane z backupów i wielu innych sytuacjach w których chcemy podpiąć przez USB dyski wewnętrze lub sklonować dane z jednego dysku na drugi.

Microsoft Surface Studio Laptop – najwydajniejsze urządzenie Surface w historii marki

By |18 czerwca 2022 13:00|Categories: Microsoft, Newsy, PC i Laptopy, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Testy i opinie, Wydarzenia|Tags: , , , , , |

Surface Laptop Studio to najwydajniejsze urządzenie Surface w historii marki. Wyposażony został w czterordzeniowy procesor Intel® Core™ 11. Generacji, kartę graficzną NVIDIA RTX 2 (wielokrotnie nagradzany układ Amper), nawet 32 GB pamięci RAM i dysk SSD o pojemności 2 TB. Poza wysoką wydajnością ten model ma...

Test Samsung Galaxy S22 Plus 5G – czy warto?

By |11 czerwca 2022 09:00|Categories: Android, Newsy, Raporty i prezentacje, Rynek, Samsung, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Wydarzenia|Tags: , , , , , , |

Seria Galaxy S pierwszy raz zyskała dwa rozdzielne wyglądy. S22 Ultra odziedziczył design ze znanej i kultowej już serii Galaxy Note (znajdziemy w nim również rysik oraz oprogramowanie znane z serii Note do jego obsługi), a S22 + oraz S22 przypominają swoich poprzedników – serię S21. Zatem można powiedzieć, że producent zastosował ciekawy zabieg.

Xiaomi Mi 12 pro – świetny AMOLED 120 Hz, głośniki stereo i Snapdragon 8 Gen 1, ale cena…

By |5 czerwca 2022 14:13|Categories: Android, Newsy, Pozostałe, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Xiaomi|

Nowa seria Xiaomi 12 (już nie Mi) w Polsce zadebiutowała w 3 odsłonach: Xiaomi 12 pro (najmocniejszy z serii), Xiaomi 12 (mały, ale z flagowymi podzespołami), Xiaomi 12X (ot taka 12, ale między innymi ze słabszym procesorem). Wszystkie 3 modele otrzymały podobny design (identyczny układ obiektywów) i kolory (niebieski, fioletowy i szary) chociaż z nieco innym wykończeniem. Skupmy się jednak na razie na najmocniejszym z serii czyli 12 pro.

Realme Pad mini  – budżetowy tablet z dosyć przeciętnym ekranem ale dobrą baterią

By |28 maja 2022 12:00|Categories: Android, Newsy, Pozostałe, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Tablety, Testy i opinie, Wydarzenia|Tags: , , , , |

Pod koniec kwietnia realme oficjalnie zaprezentowała najnowszego przedstawiciela nowej generacji tabletów z systemem Android – realme Pad mini. Został on wyposażony w sporą baterię 6400mAh, szybkie ładowanie 18W oraz procesor Unisoc T616. Najnowszy tablet marki trafi do sprzedaży już 19 maja.

Vivo V23 – smartfon do selfie, portretów i ujęć szerokokątnych ze zmieniającą kolor obudową

By |21 maja 2022 11:45|Categories: Android, Newsy, Pozostałe, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Wydarzenia|Tags: , , , , , |

vivo V23 5G, to nowy smartfon z serii V do selfie, portretów i ujęć szerokokątnych, który dodatkowo oferuje unikatową, zmieniającą kolor obudowę, 12 GB RAM + 256 GB pamięci operacyjnej oraz procesor MediaTek Dimensity 920 z obsługą sieci 5G.

Test smartwatcha Huawei GT3 Pro

By |19 maja 2022 13:38|Categories: Gadżety, Huawei, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|

W zegarkach Huawei pojawiły się nowe funkcje, które sprawiają, że warto bliżej przyjrzeć się tym produktom. Wśród nich wymienić można aplikację do tworzenia elektrokardiogramu serca oraz specjalne funkcje dedykowane do nurkowania. Ponadto, po raz pierwszy w serii GT, pojawiły się całkiem nowe materiały takie jak ceramika i tytan.

realme 9 – niedrogi smartfon zasługujący na uwagę

By |14 maja 2022 09:00|Categories: Android, Newsy, Pozostałe, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Wydarzenia|Tags: , , , , |

W połowie lutego do polskich sklepów trafiła najnowsza seria realme 9, która składa się z 3 modeli: realme 9 Pro+, realme 9 Pro oraz realme 9i. A już dzisiaj możemy poznać kolejnych 2 przedstawicieli serii, a mianowicie realme 9 4G oraz realme 9 5G. Pierwszy z nich wyróżnia...

Test nausznych słuchawek Sony WH-XB910N

By |10 maja 2022 19:15|Categories: Muzyka, Newsy, Sony, Testy i opinie|

Słuchawki nauszne są popularne szczególnie wśród użytkowników, którzy chcą się całkowicie zanurzyć w muzyce i odizolować od otoczenia. Sprawdzamy, jak sprawują się najnowsze słuchawki firmy Sony, które oprócz dobrej jakości dźwięku mają także kilka interesujących rozwiązań.

Motorola edge 30 pro – najmocniejszy smartfon w portfolio tegoż producenta

By |7 maja 2022 14:43|Categories: Android, Motorola, Newsy, Opinie ekspertów, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , , , |

Motorola Edge 30 pro to aktualnie najmocniejszy smartfon w portfolio tegoż producenta. Nie tak dawno witaliśmy się z Edge 20 Pro oraz moto g200, a od niedawna do sprzedaży trafił kolejny flagowy model. Zobaczcie jak się u mnie sprawdził przez ostatnie 3 tygodnie. Zapraszam do recenzji.

realme 9 pro  – dobry średniak mierzący do gwiazd

By |30 kwietnia 2022 13:00|Categories: Android, Newsy, Pozostałe, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , , , , |

W połowie lutego do polskich sklepów trafiła najnowsza seria realme 9, która składa się z 3 modeli: realme 9 Pro+, realme 9 Pro oraz realme 9i. W moich rękach był już najtańszy z nich, a teraz czas na średniego z serii czyli 9 Pro. Model ten wyróżnia:

POCO M4 Pro 5G – potężne urządzenie do gier i codziennych zadań

By |24 kwietnia 2022 11:03|Categories: Android, Artykuły, Pozostałe, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Wydarzenia|Tags: , , |

POCO M4 Pro zadebiutowało na polskim rynku pod koniec 2021 r. Smartfon wykorzystuje chipset MediaTek Dimensity 810, wyprodukowany w procesie technologicznym 6 nm. Dzięki niemu POCO M4 Pro 5G ma być potężnym urządzeniem do gier i codziennych zadań, z wyświetlaczem o częstotliwości odświeżania 90 Hz.

Samsung Galaxy Tab S8 11’’ 5G – świetny tablet w którym widać jakość na każdym kroku

By |23 kwietnia 2022 10:00|Categories: Android, Newsy, Raporty i prezentacje, Rynek, Samsung, Sprzęt, Tablety, Testy i opinie, Wydarzenia|Tags: , , , , , , |

Na początku lutego, wraz z nową serią Galaxy S22, Samsung wprowadził również do sprzedaży nowe tablety: Galaxy Tab S8 / Tab S8+ oraz Galaxy Tab S8 Ultra. Model Ultra oferuje największy wyświetlacz oraz najpotężniejszą wydajność ze wszystkich dotychczasowych urządzeń Galaxy Tab S. W moje ręce trafił najmniejszy z serii, czyli Galaxy Tab S8 11’’ 8/128 5G. Jak sprawdził się na co dzień? Zapraszam do recenzji. 

Load More Posts

TEST

Korzystasz ze smartfona za kierownicą?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...
750x200 cashback 3oAdvertisement

Zapisz się do Newslettera

[newsletter_signup_form id=1]