Jesteś tutaj:--Testy i opinie

Testy i opinie2017-12-19T22:27:08+02:00

TESTY I OPINIE

Test TP-Link Neffos X20 – 6,26-calowy smartfon dla każdego

By |12 września 2019 10:55|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

W połowie lata firma TP-Link, do linii smartfonów   obecnych na rynku pod marką Neffos dołącza nowy model – Neffos X20.  Zapowiedziany podczas tegorocznych targów Mobile World Congress w Barcelonie, otrzymał wyświetlacz typu Dewdrop FullView IPS

Test Plantronics Voyager 5200 – inteligenta i innowacyjna słuchawka Bluetooth do Twojego biura

By |12 września 2019 09:24|Categories: Artykuły, Newsy, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Plantronics Voyager 5200  to inteligenta i innowacyjna słuchawka Bluetooth o bardzo stylowym wzornictwie, która zapewnia wysoką jakość dźwięku oraz komfort noszenia w trakcie całego dnia. Słuchawkę wyróżnia kilka idealnie współgrających ze sobą technologii: Smart Sensor

Licencje Windows 10 za 11.62 Dolarów. Wyprzedaż z URcdkeys

By |12 września 2019 07:30|Categories: Newsy, Oprogramowanie, Testy i opinie, Top7|Tags: , , , , , |

Microsoft Windows 10 to  system operacyjny, który łączy w sobie mocne strony systemu Windows 8 i popularnego Windows 7. Jedyna wada – cena wersji Pro wynosi 200 Dolarów. Na stronie internetowej  urcdkeys.com  istnieje możliwość otrzymania licencji Windows 10 za jedyne 11.62 Dolarów, lecz ich liczba jest ograniczona.

Orange Polska i Ericsson uruchomili w Warszawie testową sieć 5G. Pozwala ściągać dane z szybkością blisko 900 Mb/s

By |10 września 2019 14:07|Categories: 5G, Alcatel, Android, Artykuły, Bez kategorii, Inne, Internet mobilny, Internet stacjonarny, Newsy, Operatorzy, Orange, Rynek, Sprzęt, Taryfy, Testy i opinie, Top30, Top7|Tags: , , , , , , , , , , |

To pierwsze tak duże testy 5G w Polsce, sprawdzające najnowszą technologię w warunkach miejskich. Orange i Ericsson uruchomili 9 stacji bazowych na warszawskiej Ochocie i Powiślu. Prędkości sięgają nawet 1 Gbit/s

Test Xiaomi Mi9 – można stworzyć świetny telefon, który nie zrujnuje kieszeni

By |5 września 2019 09:11|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7, Xiaomi|Tags: |

Flagowiec Xiaomi Mi 9 miał swoją premierę w Polsce 14.03.2019r. (Pisaliśmy o niej TUTAJ).Telefon został wyposażony w potrójny aparat AI, przy czym główny ma rozdzielczość 48 MP i obsługuję funkcję Super Pixel, drugi to 16-megapikselowy, szerokokątny

Test Navitel MR150 NV – wideorejestrator w lusterku wstecznym

By |4 września 2019 18:41|Categories: Artykuły, Nawigacje, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Wielu kierowców montuje w swoich samochodach wideorejestratory. Urządzenia te przez cały czas nagrywają to, co dzieje się przed lub nawet za naszym autem. Takie nagrania mają olbrzymią wartość podczas rozstrzygania, kto jest sprawcą kolizji. Niestety

Test Sony Xperia 1 – potężny i wyrafinowany

By |26 sierpnia 2019 09:56|Categories: Artykuły, Newsy, Sony, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Xperia 1, najnowszy flagowiec Sony to połączenie profesjonalnego wyświetlacza oraz kinowych technologii, które wspólnie składają się na smartfon tyleż potężny, co wyrafinowany. Cechy charakterystyczne to: zastosowany w smartfonie po raz pierwszy na świecie wyświetlacz 4K

Test Navitel R400 NV – niezawodna samochodowa czarna skrzynka

By |22 sierpnia 2019 16:24|Categories: Artykuły, Nawigacje, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Dlaczego warto mieć w samochodzie wideorejestrator? Odpowiedź jest bardzo prosta: za jednym zamachem unikniemy nieprzyjemności z powodu wypadku, wymuszeń czy „road rage” – czyli agresji na drodze. Nie od dziś wiadomo, że wideorejestratory, czyli "czarna

Tobiasz Jankowski, CEO Navitel Europe o rynku rejestratorów i nawigacji w Polsce

By |19 sierpnia 2019 08:59|Categories: Artykuły, Inne, Nawigacja, Nawigacje, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|

Nowe technologie już wiele lat temu pozwoliły nam zapomnieć o klasycznych papierowych mapach. Dziś w niezbędniku każdego kierowcy zamiast atlasu znajduje się nawigacja – przenośna, w formie aplikacji mobilnej lub fabrycznego urządzenia montowanego przez producenta

Migracja danych między komputerami – EaseUS Todo PCTrans

By |19 sierpnia 2019 07:53|Categories: Aplikacje, Inne, Newsy, Oprogramowanie, Testy i opinie, Top7|

Jeśli chcemy uprościć sobie proces przenoszenia danych między komputerami to można skorzystać z oprogramowania, które zrobi to za nas. Jedną z takich aplikacji jest EaseUS PCTransfer – aplikacja, która pozwala na migrację danych i aplikacji między dwoma komputerami podłączonymi do sieci.

Recenzja Mio MiVue C312 – zapisuje ważne szczegóły podróży

By |13 sierpnia 2019 08:11|Categories: Artykuły, Nawigacje, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Duża ilość uczestników dróg sprawia, że z dnia na dzień istnieje coraz większe prawdopodobieństwo uczestnictwa w kolizji. Co zrobić jeśli mamy problem z potwierdzeniem naszych racji? W takim przypadku pomoże wideorejestrator, czyli nasz naoczny świadek,

Test myPhone Pocket PRO – robi ogromne wrażenie…skazany na sukces?

By |7 sierpnia 2019 10:22|Categories: Android, Artykuły, myPhone, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Na początku lipca tego roku firma mPtech przedstawiła swój smartfon z serii myPhone Pocket, którą stanowiły dotychczas zgrabne urządzenia o podstawowej specyfikacji adresowane do dzieci lub mniej wymagających użytkowników. myPhone Pocket PRO, ma reprezentować o

Test Navitel R300 GPS – Twoje zaufanie na drodze

By |6 sierpnia 2019 08:21|Categories: Artykuły, Nawigacje, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Sezon wakacyjny w pełni, stąd wiele osób staje przed wyborem urządzenia rejestrującego przejechane kilometry do upragnionego miejsca wypoczynku. Jakie, więc urządzenia wybierać, bo ceny wideo rejestratorów są bardzo różne. My zdecydowaliśmy się na wideorejestrator Navitel

Licencje Windows 10 i Office 2016 za 28 euro. Letnia wyprzedaż z URcdkeys

By |1 sierpnia 2019 09:34|Categories: Artykuły, Newsy, Oprogramowanie, Testy i opinie, Top7|Tags: , , , , , |

Microsoft Windows 10 to  system operacyjny, który łączy w sobie mocne strony systemu Windows 8 i popularnego Windows 7. Jedyna wada – cena wersji Pro wynosi 200 dolarów. Na stronie internetowej  urcdkeys.com  istnieje możliwość otrzymania licencji Windows 10 za jedyne 12,99 dolarów, lecz ich liczba jest ograniczona.

Test motorola one vision – całodzienna praca i rozrywka z Android One

By |30 lipca 2019 13:50|Categories: Android, Artykuły, Motorola, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: |

Przez ostatnie dwa tygodnie testowaliśmy smartfon średniopółkowy - motorola one vision. Dzięki zaawansowanemu systemowi aparatów wykorzystujących sztuczną inteligencję i technologię Quad Pixel mogliśmy robić zdjęcia w każdych warunkach. Z kolei na ekranie CinemaVision (21:9) Full

Test Navitel MR250 NV – wideorejestrator w lusterku wstecznym

By |22 lipca 2019 09:18|Categories: Artykuły, Bezpieczeństwo, Nawigacja, Nawigacje, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Wideorejestratory stają się coraz bardziej popularnymi urządzeniami, można powiedzieć, że wręcz niezbędnym elementem wyposażenia auta. Niestety minusem tego rozwiązania jest to, że montujemy dodatkowe urządzenie na przedniej szybie. Problemu nie ma jeśli mamy tylko wideorejestrator.

Test Hykker IP Wi-Fi 360 Home Secure – kamera z inteligentnymi funkcjami

By |15 lipca 2019 10:54|Categories: Artykuły, Sprzęt, Sprzęt sieciowy, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Hykker IP Wi-Fi 360 Home Secure to przystępna cenowo i łatwa w konfiguracji kamera stworzona do monitoringu domów i biur, czy garażu z dowolnego miejsca. Jest to niewielkich rozmiarów urządzenie, które dodatkowo zachęca obecnością takich

Load More Posts

TEST

Korzystasz ze smartfona za kierownicą?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...

Zapisz się do Newslettera