Jesteś tutaj:--Testy i opinie
NFON display 750x100 v2

Testy i opinie2017-12-19T22:27:08+01:00

TESTY I OPINIE

Lenovo Tab P11 pro – centrum pracy i rozrywki w naszym domu

By |9 stycznia 2022 11:36|Categories: Lenovo, Newsy, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Tablety, Targi i konferencje, Testy i opinie, Wydarzenia|Tags: , , , |

Nie tak dawno w moich rękach był nowy tablet od Lenowo – Tab 11, a już dzisiaj mogę podzielić się wrażeniami z użytkowania wersji Pro. Model ten kosztuje 2799 zł (w promocji można znaleźć nawet za 2399zł) i wyróżnia się..

Motorola moto e40 – budżetowy smartfon z ekranem 90 Hz

By |31 grudnia 2021 10:49|Categories: Android, Motorola, Newsy, Opinie ekspertów, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , , |

Na początku października Motorola wprowadziła do swojego portfolio dwa nowe budżetowe modele: moto e30 oraz moto e40. Mają one zapewnić użytkownikom o ograniczonym budżecie wszystko  to, czego potrzebują do codziennego użytku oraz wspierać ich w rozwijaniu swojej kreatywności. Do redakcji trafił jeden z nich, czyli moto e40.

Xiaomi 11 lite 5G NE – niezwykle smukły i lekki smartfon

By |19 grudnia 2021 12:53|Categories: Android, Newsy, Opinie ekspertów, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Xiaomi|Tags: , , , , , , |

Wraz z premierą nowych modeli Xiaomi 11T oraz 11T PRO do portfolio producenta trafił również odnowiony Xiaomi Mi 11 lite pod nową nazwą Xiaomi 11 lite 5G NE. Nowa odsłona 11 lite względem poprzednika otrzymała przed wszystkim..

Xiaomi Pad 5 – wszechstronne narzędzie do pracy, nauki, a także codziennej rozrywki

By |12 grudnia 2021 12:49|Categories: Android, Newsy, Opinie ekspertów, Rynek, Sprzęt, Tablety, Testy i opinie, Xiaomi|Tags: , , , , |

Xiaomi wprowadziło właśnie na rynek polski tablet Xiaomi Pad 5. To pierwsza od dawna premiera marki w tej kategorii sprzętowej. Nowy tablet ma być wszechstronnym narzędziem do pracy, nauki, a także codziennej rozrywki. Wyposażono go w następujące rozwiązania:

Test realme C11 2021 – z 5000 mAh zaspokoi codzienne potrzeby

By |5 grudnia 2021 12:46|Categories: Android, Newsy, Opinie ekspertów, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , |

realme C11 2021 reprezentuje klasę budżetową, a więc smartfonów stworzonych z myślą o użytkownikach potrzebujących prostoty i niezawodności – niedrogiego narzędzia do codziennej komunikacji.

Motorola edge 20 – smartfon klasy premium

By |23 października 2021 12:55|Categories: Android, Motorola, Newsy, Opinie ekspertów, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , |

Motorola edge 20 pro, motorola edge 20 i motorola edge 20 lite to nowa rodzina smartfonów klasy premium, które zostały zaprezentowane w Polsce w połowie sierpnia. Teraz chciałabym podzielić się z Wami nieco tańszym modelem czyli edge 20.

POCO F3 – mocny zawodnik za rozsądną cenę

By |3 października 2021 18:00|Categories: Android, Newsy, Pozostałe, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , |

Pod koniec marca do portfolio POCO trafił nowy model POCO F3, którego siłą ma być mocna konfiguracja w rozsądnej cenie (od ok. 1,6 tys. zł). Został on  wyposażony w unowocześniony procesor Qualcomm Snapdragon 870 5G Mobile Platform z grafiką Qualcomm Adreno 650.

Xiaomi Mi 11i – kompromis pomiędzy ceną a flagowcem

By |25 września 2021 09:00|Categories: Android, Newsy, Opinie ekspertów, Rynek, Samsung, Sprzęt, Testy i opinie, Xiaomi|Tags: , , , |

Pod koniec marca do portfolio Xiaomi trafił kolejny model z serii MI 11, czyli Mi 11i. Został on  wyposażony w najnowszy procesor Snapdragon 888, płaski wyświetlacz E4 AMOLED, odświeżanie ekranu 120 Hz, Dolby Atmos, dwa głośniki oraz baterię o pojemności 4520mAh. A wszystko to w eleganckiej obudowie i cenie już od 2799 zł. 

Load More Posts

TEST

Phishing, smishing, vishing – cyberzagrożenia w sezonie wyprzedażowym

Trwający sezon wyprzedażowy to czas szczególnej aktywności cyberprzestępców. Hakerzy często korzystają z zabiegów socjotechnicznych, których popularność nie słabnie, gdyż wciąż znajdują się ludzie podatni na manipulacje. Klienci sklepów online muszą więc być szczególnie ostrożni, ponieważ w gorączce zakupów łatwo jest dać się nabrać nawet na najprostsze oszustwa.

Korzystasz ze smartfona za kierownicą?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...
NFON display 750x200 v2Advertisement

Zapisz się do Newslettera

[newsletter_signup_form id=1]