Jesteś tutaj:--Testy i opinie

Testy i opinie2017-12-19T22:27:08+02:00

TESTY I OPINIE

Huawei Watch GT2 Pro – wrażenia z użytkowania

By |2 października 2020 10:48|Categories: Artykuły, Gadżety, Huawei, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|

Huawei wprowadził niedawno do sprzedaży nowy Smartwatch z Watch GT 2 Pro, który, podobnie jak jego poprzednicy, posiada własny system operacyjny niezależny od Google i platformy WearOS. Nowy zegarek ma według producenta wyróżniać się długą żywotnością baterii, ale także możliwością rejestrowania aktywności z wielu dyscyplin sportowych. Sprawdzamy jak to wygląda w praktyce.

TP-Link TL-MR100 – niedrogi router LTE

By |13 sierpnia 2020 16:12|Categories: Internet, Newsy, Polecamy, Sprzęt sieciowy, Testy i opinie|

W miejscach w których przebywamy  nie zawsze jest możliwość korzystania z Internetu kablowego lub światłowodowego. Rozwiązaniem tego problemu jest router LTE, który pozwoli korzystać z Internetu mobilnego z dowolnego miejsca w którym jest zasięg sieci komórkowej. Jednym z takich urządzeń jest TP-Link TL-MR100

TL-PB20000 – nowy pojemny bank energii od TP Link

By |10 sierpnia 2020 15:10|Categories: Gadżety, Newsy, Testy i opinie, Top7|

Nosimy ze sobą coraz więcej urządzeń, które mają duże zapotrzebowanie na energię elektryczną. Suchanie muzyki, granie, oglądanie filmów na urządzeniach mobilnych - to wszystko sprawia, że baterie bardzo szybko się rozładowują a nie zawsze mamy dostęp do gniazdka i ładowarki. Rzut okiem na nowy powerbank TP Link.

Test Green Cell PowerPlay20

By |15 lipca 2020 15:24|Categories: Gadżety, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|

Do testów w dłuższą podróż po kilku krajach Europy zabraliśmy ze sobą nowy bank energii firmy Green Cell. Oznaczony symbolem GC PowerPlay 20 powerbank ma 20.000 mAh pojemności i został zaprojektowany w Polsce. Jak sprawdza się polska myśl techniczna w praktyce ?

Test xBlitz Aero Pro

By |27 czerwca 2020 12:38|Categories: Gadżety, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|

Jest wiele takich przedmiotów codziennego użytku o których myślimy, że niewiele nowego można już w kwestii ich rozwoju wymyślić. W przypadku wentyaltora xBlitz Aero Pro widać, że w wielu dziedzinach można pokazać interesujące rozwiązania.

Test Realme 6

By |17 czerwca 2020 13:26|Categories: Android, Newsy, Produkty z Chin, Sprzęt, Testy i opinie|

Realme 6 pojawił się w Polsce  w drugim kwartale 2020 roku i ma konkurować z innymi smartfonami z Chin w kategorii 1300 zł.  Producent nadał temu telefonowi kilka unikalnych cech, wśród których wyróżnić możemy 4 kamery ( z czego jedna ma 64 Mpix)  oraz 90-cio hercowy wyświetlacz. Jak telefon radzi sobie w codziennym użytkowaniu ? Zapraszamy do testu.

Wyprzedaż „Mid-year” w sklepie Whokeys: Windows 10 PRO w cenie $13, a Office 2019 już za $30

By |12 czerwca 2020 18:00|Categories: Newsy, Oprogramowanie, Promocje, Testy i opinie|

Premiera procesorów Intela 10-tej generacji i zbliżający się debiut odświeżonych Ryzenów od AMD to dla wielu osób doskonały moment na zmianę wysłużonego PCta na nowszy. No a skoro mamy już nowy komputer, to warto zainstalować na nim najnowszą wersję oprogramowania firmy Microsoft.

Jak webinary pozwoliły rozwinąć biznes mimo światowego kryzysu

By |21 maja 2020 06:05|Categories: Newsy, Oprogramowanie, Polecamy, Poradniki, Testy i opinie, Top7|

Pasją Julii od zawsze były ubrania i psychologia, dlatego swoje zainteresowania przekształciła w biznes. Uczy Polki co i jak nosić, żeby zawsze miały co na siebie założyć i dobrze przy tym wyglądały. Kiedy zaczęła się kwarantanna za pomocą polskiej platformy do prowadzenia webinarów ClickMeeting przeniosła swój biznes do internetu i osiągnęła sukces.

Load More Posts

TEST

Otwarte okno Motowizji w ORANGE

Doskonała wiadomość dla fanów motoryzacji i abonentów Telewizji ORANGE. Dzięki specjalnej ofercie promocyjnej kanał Motowizja jest dostępny w oknie otwartym aż do 12. stycznia 2021! Oznacza to, że wszyscy użytkownicy telewizji w ORANGE będą mieli możliwość zobaczenia na żywo m.in. ostatnich w sezonie wyścigów NASCAR Cup Series oraz podsumowań rywalizacji w najważniejszych seriach polskiego motorsportu.

Korzystasz ze smartfona za kierownicą?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...

Zapisz się do Newslettera

[newsletter_signup_form id=1]