Jesteś tutaj:--Testy i opinie
NFON display 750x200 v2Advertisement

Testy i opinie2017-12-19T22:27:08+02:00

TESTY I OPINIE

POCO F3 – mocny zawodnik za rozsądną cenę

By |3 października 2021 18:00|Categories: Android, Newsy, Pozostałe, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , |

Pod koniec marca do portfolio POCO trafił nowy model POCO F3, którego siłą ma być mocna konfiguracja w rozsądnej cenie (od ok. 1,6 tys. zł). Został on  wyposażony w unowocześniony procesor Qualcomm Snapdragon 870 5G Mobile Platform z grafiką Qualcomm Adreno 650.

Xiaomi Mi 11i – kompromis pomiędzy ceną a flagowcem

By |25 września 2021 09:00|Categories: Android, Newsy, Opinie ekspertów, Rynek, Samsung, Sprzęt, Testy i opinie, Xiaomi|Tags: , , , |

Pod koniec marca do portfolio Xiaomi trafił kolejny model z serii MI 11, czyli Mi 11i. Został on  wyposażony w najnowszy procesor Snapdragon 888, płaski wyświetlacz E4 AMOLED, odświeżanie ekranu 120 Hz, Dolby Atmos, dwa głośniki oraz baterię o pojemności 4520mAh. A wszystko to w eleganckiej obudowie i cenie już od 2799 zł. 

Sony Xperia 10 III – pierwszy model 5G z nowej serii tegoż producenta

By |17 września 2021 13:27|Categories: Android, Newsy, Raporty i prezentacje, Rynek, Sony, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , , |

Sony Xperia 10 III, to pierwszy model z nowej serii tegoż producenta. Na rynku pojawiła się również Sony Xperia 1 III, ale ona jeszcze nie trafiła do naszych rąk.  Nowy model 10 III, to przede wszystkim kompaktowy smartfon i do tego pierwszy przedstawiciel popularnej serii Xperia 10 wyposażony technologię sieci komórkowych 5G obsługiwaną przez platformę mobilną 5G Qualcomm Snapdragon 690.

Vivo V21 5G ze świetną kamerą do selfie – recenzja

By |10 września 2021 09:00|Categories: Android, Newsy, Pozostałe, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , |

Na początku lipca 2021r. na polski rynek trafił kolejny model vivo. Jest nim vivo V21 5G, którego wyróżnia  44-megapikselowy aparat do selfie z optyczną stabilizacją obrazu. Przednia kamera pozwala również na rejestrację zdjęć nocnych oraz filmów w 4K.

Microsoft Surface Laptop 4 – czwarta odsłona cieszącego się popularnością urządzenia

By |5 września 2021 12:25|Categories: Microsoft, Newsy, PC i Laptopy, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , , , |

Microsoft Surface Laptop 4, to już czwarta odsłona cieszącego się popularnością urządzenia. Nowa generacja została zoptymalizowana pod kątem pracy w ekosystemie Microsoft. Z zewnątrz został zachowany kultowy design, detale i wysokiej klasy materiały.

Test Maxcom MS572 – bardzo solidny i niedrogi smartfon dla aktywnych

By |29 sierpnia 2021 13:04|Categories: Android, Newsy, Pozostałe, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , |

Maxcom MS572 Smart&Strong to kolejny wzmocniony smartfon w portfolio tegoż producenta. Z informacji od Maxcom dowiadujemy się, że nowe urządzenie jest jeszcze bardziej odporne i wytrzymałe niż jego uznany pancerny poprzednik.

Test OnePlus Nord 2 5G – wychodzi z tarczą w codziennego użytku

By |13 sierpnia 2021 16:29|Categories: Android, Newsy, Pozostałe, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Wydarzenia|Tags: , , , , , |

OnePlus Nord 2 5G to najnowsze urządzenie z linii Nord - smartfonów ze średniej półki firmy OnePlus. Jak producent komunikuje - Nord 2 5G to kompleksowo ulepszony smartfon, pełen upgrade modelu Nord, zapewniający po prostu

Oppo A74 – pierwszy telefon dla dziecka?

By |1 sierpnia 2021 11:41|Categories: Android, Newsy, Opinie ekspertów, Pozostałe, Produkty z Chin, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , |

Nowy Oppo A74 nie odbiega stylowo od smartfonów dostępnych aktualnie na rynku. Swoim wyglądem przypomina trochę realme 8 5G czy Oppo A54 5G. Otrzymał on podobnie umieszczoną wysepkę z aparatami oraz błyszczącą, plastikową powierzchnię na pleckach. Smartfon dostępny jest w dwóch kolorach...

Test TCL 20 Pro 5G – dla świadomych stylu konsumentów, zaawansowane funkcje i doskonała wydajność

By |17 lipca 2021 16:15|Categories: Newsy, Opinie ekspertów, Pozostałe, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , |

Zapewne wielu z Was nazwę TCL kojarzy z telewizorami - to szybko rozwijająca się firma zajmująca się elektroniką użytkową i wiodący gracz w globalnej branży TV. Jednak producent rozwija też ofertę urządzeń mobilnych, od lat bowiem produkuje telefony m.in. Alcatel, których testy możecie znaleźć na naszej stronie, teraz na rynku pojawiła się seria TCL 20.

Motorola Moto G20 – niedrogi, a jednocześnie całkiem przyzwoity smartfon z czystym Androidem

By |11 lipca 2021 14:41|Categories: Android, Motorola, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , , |

Pod koniec kwietnia do rodziny moto g dołączył kolejny model, a mianowicie moto g20. Motorola moto g20 4/64 GB dostępna jest w kolorach Flamingo Pink oraz Breeze Blue. Co ciekawe otrzymała też bardzo egzotyczny procesor, a mianowicie 8-rdzeniowy CPU UNISOC T700 z 2xA75 + 6xA55 1,8 GHz z GPU G52 850 MHz. Jej rekomendowana cena detaliczna to 699 zł. Zatem jest to jeden z tańszych modeli w rodzinie

Load More Posts

TEST

Korzystasz ze smartfona za kierownicą?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...
NFON display 750x100 v2

Zapisz się do Newslettera

[newsletter_signup_form id=1]