Jesteś tutaj:--Testy i opinie

Testy i opinie2017-12-19T22:27:08+02:00

TESTY I OPINIE

Test xBlitz Aero Pro

By |27 czerwca 2020 12:38|Categories: Gadżety, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|

Jest wiele takich przedmiotów codziennego użytku o których myślimy, że niewiele nowego można już w kwestii ich rozwoju wymyślić. W przypadku wentyaltora xBlitz Aero Pro widać, że w wielu dziedzinach można pokazać interesujące rozwiązania.

Test Realme 6

By |17 czerwca 2020 13:26|Categories: Android, Newsy, Produkty z Chin, Sprzęt, Testy i opinie|

Realme 6 pojawił się w Polsce  w drugim kwartale 2020 roku i ma konkurować z innymi smartfonami z Chin w kategorii 1300 zł.  Producent nadał temu telefonowi kilka unikalnych cech, wśród których wyróżnić możemy 4 kamery ( z czego jedna ma 64 Mpix)  oraz 90-cio hercowy wyświetlacz. Jak telefon radzi sobie w codziennym użytkowaniu ? Zapraszamy do testu.

Wyprzedaż „Mid-year” w sklepie Whokeys: Windows 10 PRO w cenie $13, a Office 2019 już za $30

By |12 czerwca 2020 18:00|Categories: Newsy, Oprogramowanie, Promocje, Testy i opinie|

Premiera procesorów Intela 10-tej generacji i zbliżający się debiut odświeżonych Ryzenów od AMD to dla wielu osób doskonały moment na zmianę wysłużonego PCta na nowszy. No a skoro mamy już nowy komputer, to warto zainstalować na nim najnowszą wersję oprogramowania firmy Microsoft.

Jak webinary pozwoliły rozwinąć biznes mimo światowego kryzysu

By |21 maja 2020 06:05|Categories: Newsy, Oprogramowanie, Polecamy, Poradniki, Testy i opinie, Top7|

Pasją Julii od zawsze były ubrania i psychologia, dlatego swoje zainteresowania przekształciła w biznes. Uczy Polki co i jak nosić, żeby zawsze miały co na siebie założyć i dobrze przy tym wyglądały. Kiedy zaczęła się kwarantanna za pomocą polskiej platformy do prowadzenia webinarów ClickMeeting przeniosła swój biznes do internetu i osiągnęła sukces.

Test xBlitz S4

By |20 kwietnia 2020 12:18|Categories: Gadżety, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|

Kamerki samochodowe są coraz powszechniej używane. Dzięki przystępnym cenom, może sobie na nie pozwolić każdy kierowca, który chce rejestrować przebieg jazdy. Na rynku dostępne są przeróżne modele przy czym większość z nich wyposażona jest w

Przegląd narzędzi do pracy zdalnej

By |27 marca 2020 11:37|Categories: Aplikacje, Bezpieczeństwo, Newsy, Oprogramowanie, Polecamy, Poradniki, Testy i opinie, Top7|

O tym, że wiele różnych rodzajów zadań można wykonać zdalnie wiadomo jest od dawna. Zdalny tryb prac może się sprawdzić wszędzie tam, gdzie mamy komputer i dostęp do Internetu a komunikację z innymi pracownikami będzie prowadzić przy pomocy internetowych narzędzi lub po prostu przez telefon.

Huawei prezentuje serię P40 – smartfony z niespotykanymi możliwościami fotograficznymi

By |26 marca 2020 14:38|Categories: Android, Huawei, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|

Smartfony z innowacyjnym aparatem fotograficznym Ultra Vision Leica o rozdzielczości 50 MP i rekordowej wielkości sensora na poziomie 1/1,28”, który rejestruje więcej światła niż konkurencyjne urządzenia – to najnowsza propozycja od Huawei. Flagowe modele z serii Huawei P40, wspierane przez procesor Kirin 990 5G, najpotężniejszy procesor autorstwa Huawei, oraz algorytmy sztucznej inteligencji, umożliwiają wykonanie zdjęć o niespotykanej dotąd liczbie detali.

Test Reolink E1 Zoom – monitoring w dzień i w nocy

By |12 marca 2020 18:12|Categories: Aplikacje, Artykuły, Gadżety, Sprzęt, Sprzęt sieciowy, Testy i opinie, Top7|

Kamera WiFi Reolink E1 Zoom to przystępna cenowo i łatwa w konfiguracji kamera stworzona przez Reolink do monitoringu domów i biur. Jest to niewielkich rozmiarów urządzenie, które dodatkowo zachęca możliwością rejestracji materiału w bardzo wysokiej rozdzielczości 5MP Super HD, w trybie dziennym i nocnym.

Hammer Energy 2 – dla żyjących bardziej ten outdoorowy twardziel to podstawa

By |26 lutego 2020 11:14|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|

Smartfony, a zwłaszcza phablety z Androidem to świetne narzędzia do pracy i zabawy. Niestety użytkownicy współczesnych telefonów mają świadomość niebezpieczeństw czyhających na ich urządzenia. Uzależniony od adrenaliny survivalowiec szuka, więc towarzysza ekstremalnych podróży - jednym

Load More Posts

TEST

Co musisz wiedzieć zanim wypłacisz pieniądze z Kasyna Online?

Jeżeli grasz na prawdziwe pieniądze w kasynach online prędzej czy później będziesz chciał wypłacić swoją wygraną. Najlepiej, aby wypłata była szybka i bezproblemowa. Sam proces przelewu środków z kasyna na osobiste konto nie jest skomplikowany, jednak dosyć często gracze mają pytania dotyczące poszczególnych kroków tej transakcji.

Korzystasz ze smartfona za kierownicą?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...

Zapisz się do Newslettera

[newsletter_signup_form id=1]