Jesteś tutaj:--Testy i opinie

Testy i opinie2017-12-19T22:27:08+01:00

TESTY I OPINIE

MSI Prestige 14 A10SC z procesorem intel core i7 10TH GEN – dedykowany dla twórców, ale również sprawdzi się w pracy biurowej

By |21 stycznia 2021 10:03|Categories: Artykuły, Newsy, PC i Laptopy, Pozostałe, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , |

Firmę MSI każdy z nas zapewne kojarzy najbardziej z mocnym sprzętem do gier, a tymczasem obok serii dla graczy bardzo dobrze rozwija się również seria dla twórców i ostatnio również dla biznesu. W moje ręce wpadł niedawno laptop MSI Prestige 14 A10SC, który dedykowany jest do tej drugiej grupy – czyli dla twórców.

Test vivo Y70 – towarzysz w codziennym życiu i rozrywce

By |14 stycznia 2021 18:21|Categories: Newsy, Opinie ekspertów, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , |

Testowany vivo Y70 to smartfon średniej klasy, który w zamyśle producenta ma towarzyszyć użytkownikowi w codziennym życiu i rozrywce. Jego niebanalny design idzie w parze z zaawansowaną specyfikacją. Dzięki akumulatorowi o pojemności 4100 mAh model Y70 charakteryzuje się długim czasem pracy.

POCO M3 – test budżetowego smartfona

By |11 stycznia 2021 11:34|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , |

Marka POCO na 30 listopada 20201 r. zaprezentowała swój najnowszy, a zarazem najtańszy smartfon POCO M3. Urządzenie trafiło do sprzedaży w cenie od 649 zł za wersję 4GB+64GB oraz od 749 zł za wariant 4GB+128GB. Najnowszy budżetowy model POCO M3, wyposażony został w potrójny aparat z głównym obiektywem 48MP, baterię 6000mAh, ekran FHD+ oraz procesor Qualcomm® Snapdragon™ 662.

Test XBlitz S10 Duo – rejestrator Full HD z kamerą cofania

By |20 grudnia 2020 18:59|Categories: Bezpieczeństwo, Gadżety, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|

Kamerki samochodowe mają wiele przydatnych funkcji. Pozwalają nam na udokumentowanie zdarzeń na drodze,  sprawdzenie czy przy zaparkowanym aucie ktoś czegoś nie uszkodził a niektóre modele pozwalają na wyświetlenie obrazu zza pojazdu, dzięki dodatkowej kamerze cofania. Tak też jest w przypadku XBlitz S10 Duo, który testujemy.

NotiOne GPS – prosty i niedrogi sposób na lokalizację samochodów

By |18 grudnia 2020 10:38|Categories: Bezpieczeństwo, Gadżety, Nawigacja, Newsy, Testy i opinie|

Lokalizatory GPS to coraz bardziej w Polsce popularna usługa, dzięki której możemy sprawdzić, gdzie znajduje się „śledzony” obiekt. Możemy z nich korzystać do sprawdzania pozycji samochodów, motocykli, zwierząt a nawet osób. Testujemy notiOne GPS, zasilany baterią lokalizator, z którego możemy korzystać bez abonamentu w Polsce lub Europie.

Test Sony Xperia V ii – niewielki i mocny flagowiec Sony

By |14 grudnia 2020 09:51|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Sony, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|

Xperia V II to kolejny po testowanej przez nas niedawno Xperii I II flagowy telefon od Sony. Jest on jednak wyceniony nieco taniej i możemy kupić go za ok 3700-4000 zł (stan na koniec 2020 roku) czyli ok 800 zł taniej niż większy model. Czy warto kupić ten telefon? Zapraszamy do testu.

Test flagowca Sony Xperia 1 II

By |30 października 2020 07:13|Categories: Android, Newsy, Sony, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|

Do testów dostaliśmy drugą wersę flagowego modelu Sony – Xperia 1 II. Już na pierwszy rzut oka widać, że pod względem wzornictwa, jakości wykonania, marka premium od Sony trzyma poziom i jest na równi z modelami konkurencji. A w niektórych przypadkach nawet je wyprzedza. Są też jednak minusy o których warto wiedzieć przed zakupem. Zapraszamy do testu flagowca od Sony.

Huawei Watch GT2 Pro – wrażenia z użytkowania

By |2 października 2020 10:48|Categories: Artykuły, Gadżety, Huawei, Newsy, Sprzęt, Testy i opinie|

Huawei wprowadził niedawno do sprzedaży nowy Smartwatch z Watch GT 2 Pro, który, podobnie jak jego poprzednicy, posiada własny system operacyjny niezależny od Google i platformy WearOS. Nowy zegarek ma według producenta wyróżniać się długą żywotnością baterii, ale także możliwością rejestrowania aktywności z wielu dyscyplin sportowych. Sprawdzamy jak to wygląda w praktyce.

Load More Posts

TEST

8K Association zwiększa wymagania dla telewizorów 8K

Stowarzyszenie 8K Association (8KA), działające na rzecz promocji i rozwoju ekosystemu 8K, przedstawiło zaktualizowaną specyfikację wydajności dla programu 8K Association Certified. Użytkownicy, którzy chcą cieszyć się najwyższą możliwą rozdzielczością obrazu, skorzystają dzięki nowym, rozszerzonym wymaganiom w zakresie wydajności i dźwięku, które mają zastosowanie do telewizorów 8K wprowadzanych na rynek w tym roku.

Korzystasz ze smartfona za kierownicą?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...

Zapisz się do Newslettera

[newsletter_signup_form id=1]