Jesteś tutaj:--Testy i opinie

Testy i opinie2017-12-19T22:27:08+01:00

TESTY I OPINIE

Test Jabra Sport Pulse Special Edition – słuchawki z pomiarem tętna

By |20 marca 2019 09:39|Categories: Artykuły, Gadżety, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Produkt, którego recenzję dziś przedstawiamy oferuje kilka interesujących funkcji, które powinny ucieszyć zwłaszcza fanów mobilnej rozrywki podczas treningów. Co ważne, Jabra Sport Pulse zdaje egzamin zarówno podczas słuchania muzyki, jak i prowadzenia rozmów telefonicznych.  Pomiar

Test Honor View20

By |16 marca 2019 10:31|Categories: Android, Artykuły, Huawei, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

22 stycznia 2019 r. w Paryżu światową premierę miał najnowszy flagowiec HONOR View20. Design Honor View20 zachwyca kunsztem i jakością wykonania. Jest to pierwszy smartfon, w którym zastosowano nanolitografię do uzyskania nanotekstury skrzących się gradientowymi barwami plecków z charakterystycznym efektem V.

Test Xblitz Park View Ultra – wideorejestrator z kamerą cofania w lusterku wstecznym

By |15 marca 2019 08:11|Categories: Artykuły, Gadżety, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Wraz z rozwojem technologii zmieniają się także potrzeby kierowców, którzy dużą część życia spędzają na drodze. Marka Xblitz, jakiś czas temu wprowadziła do oferty urządzenie Park View Ultra - lusterko wsteczne z dwiema kamerami samochodowymi.

Test Moto g7 power – ogromna pojemność baterii. Rozrywka bez ograniczeń

By |9 marca 2019 10:18|Categories: Android, Artykuły, Motorola, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

15 lutego br.,  Motorola wprowadziła na polski rynek smartfony serii Moto g7. W porównaniu do swojego poprzednika, wprowadzonego w zeszłym roku, smartfony moto g najnowszej generacji są wyposażone w wyjątkowe Moto Ulepszenia, które ułatwiają i

Test PSmart 2019 – smartfon jakości premium za 999 zł

By |6 marca 2019 18:01|Categories: Android, Artykuły, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: |

8-rdzeniowy procesor z modułem sztucznej inteligencji, doskonała jakość zdjęć wykonanych nawet przy słabym oświetleniu, obsługa płatności NFC, odblokowywanie telefonu za pomocą skanu twarzy oraz świetny design – to cechy i funkcjonalności spotykane zazwyczaj w smartfonach

Huawei otwiera Centrum Przejrzystości i Bezpieczeństwa Cybernetycznego w Brukseli

By |5 marca 2019 16:31|Categories: Aplikacje, Artykuły, Bezpieczeństwo, Huawei, Inne, Internet, Newsy, Oprogramowanie, Rynek, Sprzęt, Testy i opinie, Top7, Wydarzenia|Tags: , , , , |

W dniu 5 marca 2019 roku w Brukseli zainaugurowano start Centrum Przejrzystości i Bezpieczeństwa Cybernetycznego Huawei w Brukseli. Jego celem jest przede wszystkim zapewnienie transparentności i otwartości dla partnerów Huawei w Europie. Uczestnicy podkreślają konieczność stworzenia przejrzystych standardów i regulacji prawnych dotyczących cyberbezpieczeństwa.

Test Lenovo Yoga 730 z ekranem 15 cali

By |4 marca 2019 11:40|Categories: Artykuły, Lenovo, Newsy, PC i Laptopy, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

W drugiej połowie  2018 roku firma Lenovo pokazała nowe modeli swoich konwertowalnych laptopów z serii Yoga. Dostaliśmy do testów redakcyjnych model Yoga 730-15IKB. Nowa Yoga należy do kategorii laptopów z nieco wyższej półki. Zobaczmy jak radzi sobie model z Core i7 i8550 i 16GB RAM.

Badanie usług telekomunikacyjnych Telix.pl

By |27 lutego 2019 11:14|Categories: Artykuły, Newsy, Operatorzy, Polecamy, Raporty i prezentacje, Rynek, Taryfy, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Portal Telix.pl we współpracy z agencją Biostat zrobił badanie wśród klientów usług telekomunikacyjnych. Chcieliśmy się dowiedzieć jakie są kryteria wyboru usług oraz co jest dla klientów ważne przy podejmowaniu decyzji o wyborze operatora. Prezentujemy wyniki badania i wnioski jakie się nasuwają.

Test Hammer Active 2 – smartfon pancerny

By |24 lutego 2019 08:39|Categories: Artykuły, myPhone, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: |

Zima, -20 stopni, silne opady śniegu, daleko do jakichkolwiek zamkniętych pomieszczeń. Czy w tych warunkach da się używać telefonu? A może… lipiec: największa ulewa w roku – kto zaryzykuje skorzystanie ze smartfona w takich warunkach? Odpowiedź jest prosta. Użytkownik pancernego

Kamera sportowa Kruger&Matz Vision P500 – Test

By |23 lutego 2019 08:34|Categories: Artykuły, Gadżety, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Kruger&Matz wprowadził do oferty zaawansowaną kamerę sportową, która uwieczni najpiękniejsze chwile w rozdzielczości 4K. Urządzenie posiada szereg funkcjonalności, jak np. wbudowany moduł Wi-Fi czy tworzenie filmów w zwolnionym tempie. Komfort obsługi kamery Vision P500 zwiększają

Test TP-Link Archer C5400 – sieciowy „kombajn”

By |17 lutego 2019 10:41|Categories: Artykuły, Sprzęt, Sprzęt sieciowy, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Router jest jednym z najważniejszych urządzeń w każdym domu. Stabilne łącze internetowe jest w dzisiejszych czasach priorytetem. Wymagamy, aby router oferował jak najlepszą wydajność podczas streamingu filmów online, muzyki czy gier.  Wszystkie te kryteria spełnia

Test TP-LINK Neffos C9 – łączy nowoczesne technologie z atrakcyjną ceną

By |10 lutego 2019 13:20|Categories: Android, Artykuły, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Jakiś czas temu na polskim rynku zadebiutował kolejny smartfon TP-LINK, lidera na rynku urządzeń sieciowych.  Neffos C9  (TP707A) wyróżnia się smukłą obudową i niewielką ramką otaczającą 5,99-calowy ekran typu Full-View 18:9 HD+. Wyposażony został w

Test Honor 8X – naprawdę ciekawy smartfon

By |10 lutego 2019 09:04|Categories: Android, Artykuły, Huawei, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , |

Pod koniec ubiegłego roku marka Honor przedstawiła swój smartfon, który łączy zaawansowane technologie flagowców z estetyczną formą. Honor 8X charakteryzuje minimalistyczny design i technologia COF (chip-on-film), 6,5-calowy ekran FullView zajmujący aż 91% przedniego panelu, aparat

Test Fitbit Charge 3 – do osobistego monitoringu zdrowia

By |4 lutego 2019 09:33|Categories: Artykuły, Gadżety, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Elektronika ubieralna (wearables) to zaawansowane technologicznie gadżety, które nosi się jako część garderoby. Obecnie jednym z najpopularniejszych tego typu urządzeń są opaski elektronicznie, które śledzą wydatek energetyczny organizmu i pomagają w procesie zrzucania wagi lub

Linksys EA8300 – czteroantenowy, trójzakresowy, podwójnie wydajny

By |3 lutego 2019 16:28|Categories: Artykuły, Gadżety, Sprzęt, Sprzęt sieciowy, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Marki Linksys chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Konstrukcja EA8300 Max-Stream AC2200 Tri-Band MU-MIMO, czyli 2×2 zamiast 3×3 zapewnia maksymalne osiągi w dostępnych zakresach. Jak zapewnia producent, taka konstrukcja jest lepiej dostosowana do możliwości większości współczesnych

Test Lioncast LM50 – Symetryczna mysz zaprojektowana z myślą o profesjonalnych graczach

By |3 lutego 2019 10:06|Categories: Artykuły, e-Sport, Gadżety, Sprzęt, Testy i opinie, Top7|Tags: , , |

Mysz Lioncast LM50 została stworzona z myślą aby idealnie dopasować się do Twojej ręki. LM50 to pierwsza mysz firmy Lioncast, która została zaprojektowana z myślą o profesjonalnych e-sportowych starciach. Prosta, symetryczna budowa oraz optyczny czujnik

Test Maxcom MK241 – klasyczny telefon z funkcjami smartfona

By |28 stycznia 2019 10:08|Categories: Artykuły, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Top7|Tags: , , , |

Maxcom MK241 na KaiOS to idealny produkt dla każdego, kto chce mieć klasyczny telefon klasy feature phone z funkcjami 4G lub drugi telefon z podstawowymi funkcjami. Telefon wprowadza do featurephonów szereg kluczowych funkcji jakie do tej pory były dostępne tylko na smartfonach.

Load More Posts

TEST

WhatsApp powiadomi o przesłaniu komunikatu dalej

W wersji beta komunikatora pod numerem 2.19.80 użytkownicy mogą zobaczyć, ile razy ich wiadomości zostały przekazane do innych czatów. Aby zobaczyć statystykę, wystarczy przytrzymać palec na wysłanej wiadomości i kliknąć odpowiednią ikonkę.

Korzystasz ze smartfona za kierownicą?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...

Zapisz się do Newslettera