Jesteś tutaj:--Testy i opinie

Testy i opinie2017-12-19T22:27:08+02:00

TESTY I OPINIE

Motorola Moto G30 – elegancki wygląd, długa i płynna praca w przystępnej cenie

By |17 kwietnia 2021 09:00|Categories: Motorola, Newsy, Opinie ekspertów, Rynek, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , , , |

W połowie lutego 2021r. do sprzedaży trafiły dwa nowe modele Motorola moto g, a mianowicie motog10 i moto g30. Ich zaletą ma być przede wszystkim długa praca na baterii, elegancki wygląd, płynna praca i całkiem przyzwoity zestaw obiektywów w przystępnej cenie

Xiaomi Redmi Note 9T 5G – przystępna cena i obsługa technologii 5G dla obu kart SIM

By |2 kwietnia 2021 12:50|Categories: Android, Newsy, Opinie ekspertów, Rynek, Sprzęt, Testy i opinie, Xiaomi|Tags: , , , , |

Na początku 2021 roku Xiaomi zaprezentowało globalną wersję Redmi Note 9T 5G – jako pierwszy z serii Redmi Note, który w przystępnej cenie (od 1199 zł) oferuje obsługę technologii 5G dla obu kart SIM. Dodatkowym atutem tego modelu jest pojemna bateria 5000 mAh oraz aparat główny – 48 Mpx. A jak nowy model wypada w użytkowaniu? Zapraszam do recenzji.

Lenovo Yoga C940 – laptop „2 w 1”

By |26 marca 2021 10:37|Categories: Lenovo, Newsy, PC i Laptopy, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , , , |

Lenovo Yoga C940 to 14-calowy laptop konwertowalny „2 w 1” zamknięty w metalowej obudowie oraz dodatkowym piórkiem cyfrowym ze schowkiem ładującym i funkcją Windows Ink. Po włączeniu specjalnej funkcji Lenovo Q-Control2 przez naciśnięcie klawisza funkcyjnego i Q komputer działa w inteligentnym trybie chłodzenia, który automatycznie dostosowuje wydajność i optymalizuje żywotność baterii w zależności od zadań.

Test robota odkurzająco-mopującego Yeedi 2 Hybrid.

By |19 marca 2021 15:22|Categories: Newsy, Testy i opinie|

Niewielkie, okrągłe i przypominające UFO odkurzacze automatyczne coraz częściej goszczą w naszych domach. Możemy dzięki nim zachować czystość w domu a cała praca zostanie wykonana automatycznie. Do testów dostaliśmy odkurzacz Yeedi 2 Hybrid, który w porównaniu do innych modeli tej firmy, ma kilka nowych, interesujących funkcji.

Galaxy M51 oraz M31s – kolejne zaskakująco dobre i niedrogie Samsungi z potężną baterią

By |19 marca 2021 07:00|Categories: Android, Newsy, Opinie ekspertów, Rynek, Samsung, Sprzęt, Testy i opinie, Wydarzenia|Tags: , , , |

Samsung znany jest najbardziej z telefonów klasy premium jak seria Galaxy S czy Note oraz średniej półki serii A. Do tego grona dołączyła niedawno nowa seria M, która łączy w sobie dobrą jakość wykonania z płynnym działaniem, ciekawym zestawem obiektywów i pojemną baterią (M21 i M31s – 6000 mAh, M51 – 7000 mAh) w cenie do 1500 zł.

OnePlus Nord N10 – niedrogi i szybki smartfon z 5G

By |12 marca 2021 07:00|Categories: Android, Artykuły, Newsy, Opinie ekspertów, Pozostałe, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|

OnePlus Nord N10 5G umożliwia korzystanie z sieci 5G większej liczbie konsumentów. Posiada wyświetlacz 90 Hz, funkcję Warp Charge oraz aparat z czterema kamerami. Wydajną prace OnePlus Nord N10 5G zapewnia 6 GB pamięci RAM oraz 128 GB pamięci wewnętrznej, z opcją rozszerzenia do 512 GB, co daje możliwość przechowywania wszystkich ulubionych aplikacji, gier, filmów i piosenek.

Realme 7 i Realme 7 Pro – nowa linia produktów dla młodych ludzi

By |6 marca 2021 14:56|Categories: Android, Newsy, Pozostałe, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Wydarzenia|Tags: , , , |

Seria siódma produktów realme nie tak dawno zadebiutowała na polskim rynku. Według informacji od producenta nowa linia produktów jest stworzona dla młodych ludzi i ma idealnie korespondować z ich aktywnym tempem życia.

Motorola Moto G 5G – kolejny model z obsługą sieci 5G

By |25 lutego 2021 11:41|Categories: Motorola, Newsy, Opinie ekspertów, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Testy i opinie|Tags: , , , , , |

Pod koniec lipca Motorola zaprezentowała w Polsce swój smartfon z obsługą sieci 5G, którego cena nie przekraczała 1900 zł, czyli Motorola Moto G 5G Plus. Teraz do rodziny dołączył kolejny model – jest to Motorola Moto G 5G, który ma być odpowiedzią na potrzeby użytkowników, którzy szukają przyzwoitego smartfonu do 1300 zł z obsługą sieci 5G.

Test Samsung Galaxy S21 5G i Galaxy Buds Live

By |19 lutego 2021 12:38|Categories: Android, Opinie ekspertów, Raporty i prezentacje, Rynek, Samsung, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie, Wydarzenia|Tags: , , , , |

W połowie lutego 2021 Samsung zaprezentował nowe, flagowe smartfony: Galaxy S21 5G, S21+ 5G oraz S21 Ultra 5G.  Nowe modele, zdaniem producenta, charakteryzują się: przyciągającym wzrok, spektakularnym wzornictwem .....

Test TCL 10 Plus – świetny średniopółkowy smartfon

By |15 lutego 2021 14:05|Categories: Android, Opinie ekspertów, Raporty i prezentacje, Rynek, Sprzęt, Telefony, Testy i opinie|Tags: , , , , , , |

Prezentujemy TCL 10 Plus, jeden z pierwszych smartfonów debiutującego w Polsce producenta telewizorów i dostawcy elektroniki użytkowej. Jego wyznacznikiem ma być mocna konfiguracja, świetny zestaw aparatów, w rozsądnej cenie.

Load More Posts

TEST

Korzystasz ze smartfona za kierownicą?

Zobacz wyniki

Ładowanie ... Ładowanie ...

Zapisz się do Newslettera

[newsletter_signup_form id=1]