-
AuthorPosts
-
-
LG KF600 to tegoroczny zdobywca nagrody 2008 iF product design award firmy za unikalny design i interfejs użytkownika – dwa wyświetlacze, z których mniejszy – InteractPad – pełni funkcję panela dotykowego i służy do obsługi telefonu.
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Test LG KF600
-
Anonymous
Guest23 września 2008 at 20:59Liczba postów: 141148 -
Anonymous
Guest25 września 2008 at 16:38Liczba postów: 141148Bateria trzyma 4-5 dni przy codziennym używaniu.
Mam jednak problem z wyłączaniem się telefonu podczas ładowania. Jeśli ktoś zna rozwiązanie tego problemu prosze o kontakt na maciejgad@o2.pl.
Pozdro
-
Anonymous
Guest27 września 2008 at 08:30Liczba postów: 141148Ja mam podobny problem jak osoba powyżej, telefon wyłącza sie podczas ładowania i podłączania do komputera, ponad to po gdy podłączam komórkę do komputera
mój komputer jej nie widzi. Nie wiem co mam zrobić. Zainstalowałam te programy które do niego były ale one tez nic nie dały, wyskakuje komunikat ze podłączenie niemożliwe.
Jeśli ktoś wie jak podłączyć go do komputera żeby przesłać pliki i chciał by mi wytłumaczyć to proszę napisać tutaj albo na natallumba@wp.pl
-
Anonymous
Guest14 listopada 2008 at 21:02Liczba postów: 141148PODNIECACIE SIĘ TYM TELEFONEM CHOĆ POŁOWA Z WAS GO NAWET NIE TRZYMAŁA W RĘKU. ZBIERAJĄ POTEM WASZE WYPOWIEDZI PRODUCENCI I PRODUKUJĄ CZASEM KICZ ZA PIENIĄDZE KTÓRYCH CZASEM NIE SĄ WARTE. NIE CHCĘ NIKOGO OBRAZIĆ TĄ WYPOWIEDZIĄ ALE CZASEM MOGLIBYŚCIE SKRYTYKOWAĆ TELEFONY NAWET Z TEJ WYŻSZEJ PÓŁKI. WÓWCZAS STWORZYLIBY NAPRAWDĘ COŚ… A TAK WSZYSTKO TZW. NA JEDNĄ ŁAPĘ
POZDRAWIAM.
-
Anonymous
Guest19 listopada 2008 at 11:32Liczba postów: 141148mam ten telefon już prawie 3 miesiące. nigdy mnie nie zawiódł. biorąc go nie byłam przekonana co do marki <wmawiają mi że nokia zawsze lepsza>, ale szybko wątpliwości zniknęły. telefon baaaardzo ładny. zdjęcia po przerzuceniu na komputer są bardzo dobrej jakości. prosty w obsłudze, wbrew przeczytanej wyżej opinii wg mnie nie jest cichy. zasięgu też nie zdarzało mi się tracić. co do pana który tak obszernie się wypowiedział-że oddawał tyle razy do reklamacji itp-miałam ten sam problem z ericssonem-nie była to wina oprogramowania tylko styku baterii. nie dociskało się i się wyłączał. nie jestem specjalistką ale podejrzewam, że o to chodziło a panowie z serwisu zwyczajnie na to nie wpadli. ogólnie telefon bardzo dobry-polecam każdemu
-
Anonymous
Guest24 listopada 2008 at 20:36Liczba postów: 141148bardzo się zastanów. przeszedłem na niego z nokii i żałuję. Bateria trzyma bardzo krótko- 3 dni- to absurd i wyłacza się podczas ładowania. Jak czytam to u niego częsta usterka. Przez około 12 godzin nie można używać. Po włączeniu pokazuje się symbol ładowania baterii i wszystko gaśnie. Jak się uprzesz to po kilkunastu próbach udaje się go włączyć, a za chwilę znów gaśnie.
-
Anonymous
Guest19 stycznia 2009 at 08:24Liczba postów: 141148 -
Anonymous
Guest25 stycznia 2009 at 19:58Liczba postów: 141148Telefonik jest zarąbisty. Mam go od jakiegoś czasu i jestem zadowolony. Kilka minusów znalazłem, do których się przyzwyczajam (przywycziłem); np. krócej trzyma bateria niż w SE T630 – szybszy telefon oraz większy wyświetlacz (2 wyświetlacze :)) to więcej żre prądu. Kalkulator, dziwnie liczy procenty (100-50%=99,5!!!). 🙂 Mając włączony słownik T9 i zmieniając wielkość liter klawiszem ,#’ łatwo można wyłączyć słownik i trzeba troszkę go ponaciskać, aby z powrotem go włączyć. Troszkę mniej bolący szczegół: mając wciśniętą kartę pamięci wyświetla się ikonka informująca o umieszczonej karcie, ale po włączeniu bluetootha ikonka zostaje zastąpiona znaczkiem "sinozębnego".
Kartę dziwnie się wkłada, ale muszę powiedzieć, że ja nie mam powodów aby ją wyciągać, przecież kabel tel->komp jest dołączoiny w komplecie. Ale zawsze można wymieniać pliki z komputerem za pomocą BT.
Fajna sprawa jak się dokupi rysik. Można pisać SMSy odręcznie (po literce oczywiście). Fajna sprawa.
Oprogramowanie nie może się komunikować z telefonem, ale że używam Linuksa, to jest dla mnie mało istotne.
-
Anonymous
Guest6 lutego 2009 at 22:44Liczba postów: 141148Witam!
Wiem dlaczego podczas podłączania ładowarki telefon się wyłącza. Zrobiłem mały test. Każdy użytkownik telefonu komórkowego ma non-stop podłączoną ładowarkę do sieci i podłącza ją potem do telefonu aby go "nakarmić". I tu tkwi błąd! Najpierw należy podłączyć do tel., a potem do sieci w tym wypadku telefon nam się nie wyłączy. Prawdopodobnie wyłączają go zabezpieczenia, które chronią tel. przed uszkodzeniem, Tak samo powinno być z kablem USB, najpierw do tel, potem do kompa.
Pozdrawiam
-
Anonymous
Guest22 lutego 2009 at 08:16Liczba postów: 141148Czesc
posiadam lg kf 600 wszystko dziala poprawnie ale jest jeden problem zdjecia ,robiac je wychodza zamazane w kazdym trybie jaki jest dostepny kazda kombinacja wszystkie sa takie same ;/ czy mozna to jakos zmienic niewszedzie i niezawsze moge zabrac cyfrowke ze soba a ten fon ponoc robic ma dobrej jakosci te foty ;/
-
Anonymous
Guest14 kwietnia 2009 at 07:23Liczba postów: 141148 -
Anonymous
Guest19 października 2009 at 19:55Liczba postów: 141148 -
Anonymous
Guest25 października 2009 at 20:39Liczba postów: 141148
-
-
AuthorPosts