Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Telefony Dual-Sim myPhone 1050 simply dla starszych z Simplusem

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

myPhone dotychczas sprzedał ponad 25 tysięcy egzemplarzy myPhone 1050 simply, zaś do końca roku planuje sprzedać kolejnych 29 tysięcy. Teraz dostępny będzie z kartą pre-paid Simplus o wartości 9 złotych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138165

z simlockiem?

• Anonimowy
      Gość

bez siloka

• Anonimowy
      Gość

Jedno mnie zastanawia… Dlaczego telefony dla ludzi starszych czy gorzej widzących są tak strasznie drogie? Przecież najtańszą Nokie można dostać za ok. 99 zł. Pazerność "polskiego" producenta? Wysokie koszty produkcji? hehe czy zwyczajny brak konkurencji… Nic innego mi nie przychodzi do głowy

• Anonimowy
      Gość

Zapewne masz rację. Brak konkurencji pozwala na podnoszenie ceny. Z drugiej strony chociaż technologicznie nieby taawansowane, to jednak wykonanie musi być odpowiednio solidne, a to też kosztuje.

• Anonimowy
      Gość

"myPhone 1050 simply pojawił się po raz pierwszy na rynku cztery miesiące temu. Wprowadzenie tego modelu na rynek okazało się trafnym posunięciem polskiego producenta dotychczas sprzedał ponad 25 tysięcy egzemplarzy,"-

z tego co wiem, to jest chiński telefon, a nie polski. Jego testy są miażdzące. w tym segmenice o wiele lepszy jest Emporia , która w Erz z abo jest za 1 pln, a w sklepach za 499…

• Anonimowy
      Gość

25000 – ale se jaja robią i reklamę. Spokojnie dwa zera trzeba skasować. Ale się uśmiałem….

• Anonimowy
      Gość

Te 25 tyś to chyba marzenie prezesa TF1 – ale pojechali……

• Anonimowy
      Gość

marzenie? To przejdź się do pierwszego lepszego sklepu, gdzie masz tego typu telefony i spytaj za którym modelem rozglądają sie seniorzy… Odpowiadać chyba nie muszę 😉

• Anonimowy
      Gość

Dokładnie! Najlepiej weź babcię ze sobą i powiedz, żeby sobie wybrała telefon, to zapewniam Ciebie, że większośc wybierze polski produkt! Bo jest tańszy, bo jest polski, bo jest dobrej jakości

• Anonimowy
      Gość

ale o czym wy dywagujecie? Przecież rynek nie kłamie i pokazuje, iż polski telefon ma przewagę nad austriackim

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: myPhone 1050 simply dla starszych z Simplusem
Twoje informacje: