Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi ZTE MF 626 w zestawie AIO Play ONLINE

Viewing 17 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 10 czerwca dostępna będzie oferta promocyjna Zestaw Startowy Play Online na Kartę z nowym modemem – ZTE MF 626 w ramach oferty Play Online na Kartę w promocyjnej cenie 269 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

Nie wiem po co im nowe modemy, koro predkosc jak i zasieg maja niezle ograniczony. Powinni starac sie o jakosc i zasieg (nie tylko miasta). A tak to przypomina taka masowke…

• Anonymous
      Guest

Bombel wyobraz sobie ze Play zasieg 3G ma juz oficjalnie w 364 miastach a nieoficjalnie jest to ponad 400. Ma ktos lepszy?

• Anonymous
      Guest

Rog —> pojedz w trase, zycze szczescia…

• Anonymous
      Guest

cenie play za to ze jest.ze w koncu zmusil w3 do działania-sam na tym korzystam w pakietach 500MB za35pln w simplusie/mixie.tyle ze mam to do wykorzystania gdzie chce.taka jest definicja mobilnosci.zasieg 3g play mam 1km od domu,gdybym mial w domu i tak z plusa bym nie zrezygnował.mobilnosc jest wazniejsza niz stawka za1Mb.wsadzic edge do pol to wiekszy zasieg bedzie.ciekawostka:nie wiem czy ktos zauwazyl ze na mapce zasiegu play zasieg(miast/miejscowosci) sie zmniejszył??mam zdjecia mapki wszystkich miast świętokrzyskiego i jak patrzyłem dzisiaj jest mniejszy niz np 2miesiace temu.to uczciwe

• Anonymous
      Guest

Tu masz racje. Ja tez stawiam mobilność ponad cenę. Nie potrzebuje nie wiadomo ile gb limitu i ograniczania prędkości skoro nie wiem czy w trasie będę miał net. Co prawda ja używam blueconnecta nie iplusa. Ale nigdy mnie nie zawiódł jeżeli chodzi o zasięg. Tam gdzie jeździłem, jeżdżę zawsze mam. I to się liczy. Play dużo brakuje co tu dużo ukrywać i wprowadzanie nowych modemów nic nie zmieni.

• Anonymous
      Guest

ZTF ME 626 w e-sklepie Ery leży bez umowy za 159 zeta.

• Anonymous
      Guest

Skończyły się niskie cenki w Play,teraz trzeba bulić,jak u pozostałych op.

• Anonymous
      Guest

Ładnie faktycznie w sklepie Ery modem kup bez umowy za 159zł. Oj Play nie zachwycasz nie zachwycasz…

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

A nie wiecie czy one mają blokady sim-lock? Bo 2 lata temu nie stosowali tego w modemach… chciałbym wiedzieć jak jest teraz.

• Anonymous
      Guest

a czy w erze ten modem jest bez simlocka ??

• Anonymous
      Guest

W Play wszystkie modemy mają simlocka a w Erze nie wiem.

• Anonymous
      Guest

A gdzie Wy go widzicie w Erze?

• Anonymous
      Guest

Jeżeli w Erze taki modem można kupić za 159zł, a Play w zestawie z 1GB sprzedaje go za 269zł, to wychodzi na to że 1GB w Play kosztuje 110zł. No nieźle zaczynają sobie pogywać.

• Anonymous
      Guest

no to zrzedła mina fanom Playa, w Erze taniej, bez simlocka i umowy. widać, że zaczyna się zmiana tendencji na rynku

• Anonymous
      Guest

kupilem modem tydzien temu ze sklepu internetoweo ery,dziala ok tyle ze one maja simlocka.wszystkie info pod 22 4133307.ogolnie polecam sklep ery,najlepszy z calej 4 sklepów mno.zamówilem w poniedzialek kurier byl w srode tydzien temu.tak trzymac

• Anonymous
      Guest

Mam z tym modemem problem bo się rozłącza po kilkunastu

minutach i pojawia się napis brak karty sim,a zasięg mam

dobry.Co ciekawe gdy kartę Play online przekładam do

k800i żadnych problemów no tyle że mam net wolniejszy bo k800i ma UMTS lecz nie ma HSDPA.

w k800i max ściągałem 45 kbps.A przez modem 130 kbps.

Gdyby działał normalnie to nie żałował bym zakupu.

A tak lipa…

• Anonymous
      Guest

Koledzy a ja ten modem kupilem w przeliczeniu za jakies 85zl +25zl musiałem załadować za 3GB danych. Mało tego teraz ta siec gdzie kupiłem daje Ci oprócz danych na ściąganie/wysyłanie 30dni za darmo przeglądania stron interenetowych.

Więc sami teraz wysuńcie wnioski jak w Polsce podchodzi się do klienta hehehe

Tylka dwa słowa się mi nasuwają: "Bez komentarza"

Ps. poproście niech ktoś wam go przywiezie z UK a simlicka sami sobie zdejmiecie;)

Viewing 17 reply threads
Reply To: ZTE MF 626 w zestawie AIO Play ONLINE
Your information: