Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › ZTE MF 626 w zestawie AIO Play ONLINE
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest9 czerwca 2009 at 18:42Liczba postów: 135890cenie play za to ze jest.ze w koncu zmusil w3 do działania-sam na tym korzystam w pakietach 500MB za35pln w simplusie/mixie.tyle ze mam to do wykorzystania gdzie chce.taka jest definicja mobilnosci.zasieg 3g play mam 1km od domu,gdybym mial w domu i tak z plusa bym nie zrezygnował.mobilnosc jest wazniejsza niz stawka za1Mb.wsadzic edge do pol to wiekszy zasieg bedzie.ciekawostka:nie wiem czy ktos zauwazyl ze na mapce zasiegu play zasieg(miast/miejscowosci) sie zmniejszył??mam zdjecia mapki wszystkich miast świętokrzyskiego i jak patrzyłem dzisiaj jest mniejszy niz np 2miesiace temu.to uczciwe
-
Anonymous
Guest9 czerwca 2009 at 19:25Liczba postów: 135890Tu masz racje. Ja tez stawiam mobilność ponad cenę. Nie potrzebuje nie wiadomo ile gb limitu i ograniczania prędkości skoro nie wiem czy w trasie będę miał net. Co prawda ja używam blueconnecta nie iplusa. Ale nigdy mnie nie zawiódł jeżeli chodzi o zasięg. Tam gdzie jeździłem, jeżdżę zawsze mam. I to się liczy. Play dużo brakuje co tu dużo ukrywać i wprowadzanie nowych modemów nic nie zmieni.
-
Anonymous
Guest10 czerwca 2009 at 08:37Liczba postów: 135890 -
Anonymous
Guest4 listopada 2009 at 19:24Liczba postów: 135890Mam z tym modemem problem bo się rozłącza po kilkunastu
minutach i pojawia się napis brak karty sim,a zasięg mam
dobry.Co ciekawe gdy kartę Play online przekładam do
k800i żadnych problemów no tyle że mam net wolniejszy bo k800i ma UMTS lecz nie ma HSDPA.
w k800i max ściągałem 45 kbps.A przez modem 130 kbps.
Gdyby działał normalnie to nie żałował bym zakupu.
A tak lipa…
-
Anonymous
Guest1 grudnia 2009 at 19:48Liczba postów: 135890Koledzy a ja ten modem kupilem w przeliczeniu za jakies 85zl +25zl musiałem załadować za 3GB danych. Mało tego teraz ta siec gdzie kupiłem daje Ci oprócz danych na ściąganie/wysyłanie 30dni za darmo przeglądania stron interenetowych.
Więc sami teraz wysuńcie wnioski jak w Polsce podchodzi się do klienta hehehe
Tylka dwa słowa się mi nasuwają: "Bez komentarza"
Ps. poproście niech ktoś wam go przywiezie z UK a simlicka sami sobie zdejmiecie;)
-
AuthorPosts