Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Znajdź bezpłatnie pracę dzięki wap.plus.pl

Viewing 2 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Polkomtel, operator sieci Plus oraz Pracuj.pl, udostępniły mobilną wersję pracuj.pl. Klienci sieci Plus mogą bezpłatnie wyszukiwać ogłoszenia o pracę, korzystając ze swojego telefonu komórkowego.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135607

Taaak… Oczywiście DUŻE brawa dla Polkomtela za bezpłatny portal wap.plus.pl! Także za takie inicjatywy, tylko jest, ale…

Niestety, to co ma być bezpłatne, jak You Tube, przez portal wap.plus.pl czy nawet pracuj.pl, ze względu na "zawiechy" platformy Intec, to- bynajmniej w pre-paid, staje się już płatne, niestety. Co ciekawe nie za każdym razem.

Oby technicy Polkomtela i Intec’a ogarneli tę platformę, bo już razem nie wytrzymałem i uciekłem do PTC- Eruni TT. Teraz nie ma jeszcze tragedii, ale boję się, aby nie powtórzyła się sytuacja z platformą "2-iej generacji" z przełomu 2005/2006r. Tym bardziej, że teraz już nie mam, gdzie "uciec", bo marki Erunia, w każdej chwili, może nie być, a oferta Tak Tak’a jest dla mnie mało atrakcyjna… Dlatego ten "oryginalny" numer Eruni, mam we Fresh’u;)

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135607

Intec to największy szajs jaki Polkomtel kupił.

od czasu tej zmiany dzieją się cuda na kiju, wiele razy zniknęła mi kasa z konta nie wiadomo za co.

Viewing 2 reply threads
Reply To: Znajdź bezpłatnie pracę dzięki wap.plus.pl
Your information: