Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Zmiany w ofercie WIĘCEJ za MNIEJ w Tak Taku
-
AuthorPosts
-
-
-
Promocja taka sobie, jedyne co trzeba brać pod uwagę to profil wykonywania połączeń, który w tym przypadku jest nastawiony tylko i wyłącznie na sieć ERA.
O ile dobrze pamiętam to podobna promocja była w PLAY z tymże pakiety złotówkowe były znacznie niższe ale do wykorzystania do wszystkich sieci.
Pakiet jest ale brawury nie ma. -
-
Anonymous
Guest13 października 2010 at 15:07Liczba postów: 135680zypolek, nie mam wrażenia, żeby ta oferta była dla osób które mało używają telefonu komórkowego. Wręcz przeciwnie – jest dla osób, które używają go dość często, ale dzwonią głównie do Ery. W przypadku najniższego doładowania wydajesz 25 zł, a dostajesz 50 zeta, co przekłada się nawet na 170 minut do Ery. Sporo.
-
Anonymous
Guest18 października 2010 at 14:07Liczba postów: 135680a potrójne doładowanie to przypadkiem nie było w simplusie? O Erze nie słyszałam. Ale i tak trzeba przyznać , że pakiet złotówek bardzo korzystny i pewnie nie jednemu się przyda. A jak jest z bluconnect max? czy faktycznie po przekroczeniu 100 Mb prędkość dostępu może zostać ograniczona do 16 kb/s? Pytam bo w Orange jest podobna usługa , tyle że oferuje nielimitowany dostęp do portali społecznościowych, wiadomości etc. Pytanie co jest korzystniejsze?
-
Anonymous
Guest21 października 2010 at 15:29Liczba postów: 135680[quote]a potrójne doładowanie to przypadkiem nie było w simplusie? O Erze nie słyszałam. Ale i tak trzeba przyznać , że pakiet złotówek bardzo korzystny i pewnie nie jednemu się przyda. A jak jest z bluconnect max? czy faktycznie po przekroczeniu 100 Mb prędkość dostępu może zostać ograniczona do 16 kb/s? Pytam bo w Orange jest podobna usługa , tyle że oferuje nielimitowany dostęp do portali społecznościowych, wiadomości etc. Pytanie co jest korzystniejsze? [/quote]
Było w Tak Taku.
Co do neta, to zależy z czego korzystasz, ale generalnie lepiej zapłacić 9 zeta i mieć dostęp do całego Internetu, jak w przypadku blueconnect Max niż 10 zeta za dostęp do wybranych serwisów.fgd3
-
Anonymous
Guest10 listopada 2010 at 16:11Liczba postów: 135680era robi się od dłuższego czasu do bani!!!!!!! Jestem w tat tak od blisko 8 lat, nie lubię abonamentów itp itd. A powiem, że naprawdę dużo rozmawiam w sieci 500-600min + 600-700smsy. dawniej jakoś było taniej i korzystniej, podwójne doładowania bezterminowe!!! odjechana promocja też zdrożała z 6 do 9zł to porażka, kombinują na wszystkim żeby zarobić a ja zastanawiam się już nad zmianą i pójdę do PLAY, myślę jak tysiące innych abonentów do innych operatorów np heyah!!!
-
Anonymous
Guest23 listopada 2010 at 15:14Liczba postów: 135680Kuszą mnie SMS-ami. Proponują zamienić moich 300 zł na wirtualnych 600, ale z ważnością tylko na 9 miesięcy (w regulaminie stoi, że 25 zł jest ważne 90 dni, to znaczy – żadna proporcja) . Poza tym, chyba za wirtualne nie można wykupić „erajednostek”, które służą do zrównania wygórowanych cen w Erze do cen innych operatorów, które wynoszą właśnie z reguły 29 gr bez łachy (Mobilking, Play, miało być też „WRodzinie”).
Wywalę 300 zł i z językiem na brodzie będę wykorzystywal w ciągu 3 miesięcy, „żeby się nie zmarnowało”?! Przed przejściem do Playa (można do nich podobno już przenieść numer) powstrzymuje mnie tylko to, żeby nie nabijać kosztów dzwoniącym do mnie. Ale może np nada si e do tego np Mobilking (ciekawe, że należący podobo już też do PTC). [RZYYDWTSWGCS@spammotel.com/email] -
Anonymous
Guest1 grudnia 2010 at 10:22Liczba postów: 135680Uwaga na tę niby promocję.Kuszą Cię, że dadzą np.200,-zł za 100,-zł, ale tak naprawdę to będziesz duuużo stratny, bo za te 200,- zł możesz rozmawiać o wiele minut mniej niż za swoje 100,-zł i tylko do sieci Era, nawet nie na stacjonarne. Sprawdź jakie pakiety możesz kupić teraz za pieniądze na koncie i porównaj z tym co proponuje Era w tej tzw.promocji. Koniecznie przeczytaj regulamin przed podjęciem decyzji!!!
-
-
AuthorPosts