Start Forum Operatorzy Internet mobilny Zmiany limitu w ofercie blueconnect

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 23 br. sieć Era wprowadziła dla klientów Rynku Prywatnego nowy „blueconnect 79” ze zmianą limitu po 2GB oraz zmianę limitu z 5 na GB
      w ofercie „blueconnect 119”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138654

"5 na 6MB "

6 GB powinno być 🙂

• Anonimowy
      Gość

Rowniez mi sie podoba 2gb limitu za 79zl z ogolnopolskim zasiegiem to bardzo dobra oferta. O ile nie najtansza posrod trojcy.

• Anonimowy
      Gość

Mówisz o ogólnopolskim zasięgu. Zasięg tak ale internet dobrze i w miarę szybko działa tylko na 3G (HSDPA). Zapomnij o internecie na EDGE no chyba że późno w nocy zamierzasz serfować.

• Anonimowy
      Gość

trochę racji masz, jednak zawsze można coś ważnego sprawdzić nawet na EDGE. lepsze to niż Play , spotykany w mocno wybranych miejscach.

• Anonimowy
      Gość

No właśnie plus ma taniej i wydaje się też że lepiej się sprawdza w terenie poza większymi miastami. Także era się nie popisuje i pewnie długo większość klientów właśnie iplusa wybierze.

• Anonimowy
      Gość

Era odpalila bts 2km ode mnie.zwykla 900,edge srednio100kbs test sim heyah..dobre i to.bo cena za mobilnosc jest predkosc.co mi po POL skoro stacjonarnego neta nie potrzebuje.+ dla ery za rozwoj sieci.oferta na mobilny net bedzie lepsza jak play wreszcie uruchomi edge na pol

• Anonimowy
      Gość

Trzeba przyznać ze faktycznie Era naprawdę rozwija się. Co do internetu w dalszym ciągu oferuje najtańszy net z ogólnopolskim zasięgiem za 1GB trzeba zapłacić 49zl zaś w Plusie za 1GB 60zl.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Zmiany limitu w ofercie blueconnect
Twoje informacje: