Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Zmiana regulaminu Nowa Heyah od 5.10.2009
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest8 września 2009 at 16:57Liczba postów: 135890Najpierw kusili tanim internetem i połączeniami w całej Europie po 44 grosze… potem ni z tego ni z owego połączenia skoczyły na 59 groszy, teraz taktowanie w transmisji danych zmieniło sie na niekorzyść – UWAGA – 3000% – choc niby cena ta sama – wiecie ile Heyah zarobi na niewykorzystanych danych za które jednak będzie trzeba zapłacić bo 6 mega to dość dużo i trudno sobie wycelować tak, żeby to w miare do końca wykorzystać ( 3 Mega w uploadzie i 3 mega w downlodzie)… normalnie czad… Play ogranicza SMS-y… oj pokazują nasze Opy różki, pokazują ;-)… zastanawiam się ile jeszcze ofert było zrobione tylko po to żeby nagonić sobie klientów a potem ich tak załatwić… Wstyd Panowie… Wstyd jak cholera!
-
Anonymous
Guest8 września 2009 at 18:40Liczba postów: 135890ładny ruch..wszyscy jechali po Plusie jak zlikwidował naliczane co 1bajt i wprowadzili takt 10/100 kB WAP/WWW..na operze mini mam takt co 10kB jak podpinam fona jako modem co 100Kb.Plus-najlepsze oferty internetowe na karte,od lat.era,orange i play niech sie uczą.kazdą siec wie ze transfer to kasa,ptc jak widac nad wyraz pazernie(mimo ze to zabezpieczenie przed fraudami)..Drodzy technicy PTC naprawiliscie istniejącą od bodaj 2004 wadę dotyczącą faktu:mimo blokady polaczen wychodzacych transfer pracuje normalnie??;-)pozdrawiam techników Ery.na minusie i tak bedzie dało sie zrobic
-
Anonymous
Guest8 września 2009 at 19:54Liczba postów: 135890Przez 10 miesiecy używałem Heyah jako świetnej taryfy do mobilnego internetu. Od tygodnia mam starter mbank i pakiet 100mb za 5zł i co ważne taktowanie co 1kb. Tak więc nic się nie marnuje. Telefon "zjada" mi transfer o wiele oszczedniej niż w Heyah. Nie ma lepszej oferty niż mbank do netu. Za 200mb danych płacę 10zł podczas gdy w Heyah za to samo 40zł a w Tak Taku 200zł. Nawet Simplus wysiada.
-
Anonymous
Guest8 września 2009 at 20:59Liczba postów: 135890 -
Anonymous
Guest9 września 2009 at 07:47Liczba postów: 135890 -
eMb, zanim kogoś nazwiesz debilem zastanów sie czy akurat siebie tak nie nazywasz! Heyah, zamiast zrobić i ogłosić normalnie ze nie bedą realizowane połaczenia z internetem jezeli na koncie nie będzie conajmniej 60 groszy to stworzyli zawiłe rozwiazanie ze zwrotem kasy niewykorzystanej, choc naprawde zwrotu kasy ma nie być . Stworzyli natomiast jakiś dziwny pakiet 3mb który trzeba wykupić aby wejść do internetu i nikt nie jest w stanie kontrolować czy prawidłowo naliczaja dane. Dla mnie jest to krętactwo i dziwie się ze sa inni co klaskaja takim rozwiazaniom.Boja sie debetu to zawsze moga wrócic do dziwnej, wcześniejszej praktyki ery gdy miałem internet od tego operatora, zwany nocnym a polegało to na tym ze sesje co 100 kb były zrywane. Musiałem zrezygnować z tej cholernie drogiej usługi ze wzgledu na brak reakcji na moje reklamacje. Ale to były czasy kiedy abonenta mieli w tyle i to tak głeboko ze szkoda mówić!
-
Anonymous
Guest10 września 2009 at 05:08Liczba postów: 135890Korzystałem z Heyah może przez jakieś ponad 2 lata, z telefonu korzystam tak, że mało dzwonie, mało sms-ów piszę, ale dużo korzystam z internetu, i w najbliższym czasie rezygnuję – kupiłem GaduAIR – internet też 2gr/100kb, lecz po każdym doładowaniu dostaję dodatkowe pakiety transferu i minut.
-
AuthorPosts