Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Zerowy MTR i opłaty za odbiór połączeń?

Viewing 6 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Pod takim hasłem („terminate the rate”) dwaj wielcy operatorzy brytyjscy „3 UK” oraz BT, rozpoczęli kampanię na rzecz likwidacji rozliczeń międzyoperatorskich na bazie stawek MTR. Przeciwnicy obniżki MTR-ów twierdzą natomiast, że jeśli dojdzie do takiej regulacji, to powinno placić się za przyjmowanie połączenia.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135643

u nas mtr=0 nie przejdzie..play na to nie pozwoli,bo zawsze bedzie dla nich wyzszy(wystarczająco długo),a dla 3mno nie moze byc=0,bo wierze ze gdzies kolo 2014 mtr bedzie dla 4mno równy

• Anonymous
      Guest

Dziwne bo to Play najgłośniej domaga się likwidacji opłat międzyoperatorskich.

• Anonymous
      Guest

Play się domaga najgłośniej? heheh, chyba Plus! Przecież to Plus jakiś czas temu zaproponowal to rozwiązanie. Było o tym glośno w mediach.

• Anonymous
      Guest

bolesław: co ty chrzanisz? Plus był drugi, odgapił ten pomysł od Playa bo sami nie są w stanie nic pozytywnego dla klienta wymyślić. Dobrze wiedzą że to nie przejdzie więc gadają co im ślina na język przyniesie

• Anonymous
      Guest

do racka: a to niby Play taki jest dobry dla swoich klientów!? Ha ha Ha śmiać mi się chcę (bo nie jestem klintem playa) i płakać (bo kiedyś byłem), a oto i kilka tylko grzechów tego operatora:

– kary (np 2 tys.) jak nie doładujesz telefonu np 10 zł przez dwa m-c

– bałagan, zgubili dane klientów, pesele adresy, numery

– mało ogarnięci konsultanci, których głównym zadaniem jest wcisnąć ci droższą ofertę niż pomóc

eh.. długo by wyliczać jeszcze. więc zastanów się nad tym co piszesz

• Anonymous
      Guest

zgadzam się z wściekłusiem z tym, że ja nadal mogę tylko

płakać, bo umowa z play mi sie jeszcze nieskończyła, ale jak

tylko sie skończy pośmiejemy sie razem

Viewing 6 reply threads
Reply To: Zerowy MTR i opłaty za odbiór połączeń?
Your information: