Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Zapuntkuj Simplusa
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość23 października 2009 o 15:05Liczba postów: 138397 -
Anonimowy
Gość23 października 2009 o 15:10Liczba postów: 138397Tak jeszcze odnośnie tego "liderowania", niech lepiej nie przesadzają, bo taryfa Twój Profil znów, aż tak korzystna to nie jest. Oczywiście są fajne opcje, ale np. chwiejąca się, nawet niby najnowsza platforma Polkomtela czy brak możliwości przedłużenia ważności jakiegoś pakietu, zamawiając następny czy nawet wykluczające się profile, to już nie jest tak cacuś hehe! Chociaż najgorszym pre-paid’em, to raczej też nie jest hehe! Przykładem, jak z najlepszego pre-paid’a zrobić prawie najgorszego, są szwaby z DT. Z Erunii Tak Tak, to co z taryfami zrobili, spowodowało, że przeniosłem mój numer do Play Fresh i nie jest źle, a nawet dobrze hehe! Pozdro!
-
Anonimowy
Gość23 października 2009 o 15:35Liczba postów: 138397 -
Anonimowy
Gość23 października 2009 o 15:42Liczba postów: 138397Maku: tak, zgadzam się z Tobą. Niestety mi brakuje tanich wewnątrzsieciówek, jak to się na to mówi, do całej PTC, a nie tylko marki Heyah. Z resztą w Nowej Heyah nie ma tańszych połączeń nawet wew. tej marki. Czy się doczekam? Chyba dopiero, jak nastanie ten paskudny rebranding na dojcze szajse, dlatego też m.in. z Eruni TT zwędrowałem do Fresh’a, a drugi fajny numer, właśnie Heyah, przeniosłem najpierw też do Play, a następnie do Simplusa, żeby go zachować hehe!. Dwa numery w w/w sieciach mi na razie wystarczają hehe! Odnośnie transmisji danych. Ponieważ mieszam w Poznaniu korzystam z pakietu Play Online w telefonie, a wcześniej z pakietów Sim+a i wychodzi na- dawny- Plus hehe! Pozdro!
-
Anonimowy
Gość25 października 2009 o 16:50Liczba postów: 138397Zbieranie kodów z nakrętek, żeby doładować sobie konto, super. Trzeba się nieźle napoić odrdzewiaczem, żeby mieć doładowanie. I to ma się wpisać w grupę celową. Szkoda, że nie idą tropem heyah na społeczności, gdzie faktycznie jest ich grupa celowa. Heyah jako pierwsza marka telekom ma gierke na fb i o to chodzi.
-
-
AutorWpisy