Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Zapuntkuj Simplusa

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Simplus, od lat będący liderem wśród usług pre-paidowych, został partnerem zapunktowani.pl, akcji promocyjnej organizowanej przez Coca-Cola Poland Services. Jedną z nagród jest doładowanie konta o wartości 10 zł w Simplusie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138233

Simplus liderem pre-paid w PL???

To tylko żart 🙂

• Anonimowy
      Gość

Moim zdaniem dla kogoś kto używa telefonu do

czegokolwiek więcej niż pisania sms-ów, simplus jest

najlepszą opcją na rynku. Nie uważam żeby to był żart.

• Anonimowy
      Gość

Ech, czytając tylko sam tytuł, już myślałem, że fresh’cie udostępnili Program 5Plus, także użytkownikom Sim+a, marzenia… Szkoda, bo to niby nic, a jednak nawet warto byłoby częściej uzupełniać konto, a tak kasą "dzielę" się Fresh’owo z P4 hehe!

• Anonimowy
      Gość

Tak jeszcze odnośnie tego "liderowania", niech lepiej nie przesadzają, bo taryfa Twój Profil znów, aż tak korzystna to nie jest. Oczywiście są fajne opcje, ale np. chwiejąca się, nawet niby najnowsza platforma Polkomtela czy brak możliwości przedłużenia ważności jakiegoś pakietu, zamawiając następny czy nawet wykluczające się profile, to już nie jest tak cacuś hehe! Chociaż najgorszym pre-paid’em, to raczej też nie jest hehe! Przykładem, jak z najlepszego pre-paid’a zrobić prawie najgorszego, są szwaby z DT. Z Erunii Tak Tak, to co z taryfami zrobili, spowodowało, że przeniosłem mój numer do Play Fresh i nie jest źle, a nawet dobrze hehe! Pozdro!

• Anonimowy
      Gość

Ja tam pozostaje wierny Heyah, mają wg mnie bardzo dobrą ofertę. Darmowe smsy po sieci. Tania transmisja danych. 36i6 mnie jakoś nie rajcuje. Play właściwie też bo mają transmisje na poziomie12gr a to za dużo skoro w Heyah mam 2gr/

• Anonimowy
      Gość

Maku: tak, zgadzam się z Tobą. Niestety mi brakuje tanich wewnątrzsieciówek, jak to się na to mówi, do całej PTC, a nie tylko marki Heyah. Z resztą w Nowej Heyah nie ma tańszych połączeń nawet wew. tej marki. Czy się doczekam? Chyba dopiero, jak nastanie ten paskudny rebranding na dojcze szajse, dlatego też m.in. z Eruni TT zwędrowałem do Fresh’a, a drugi fajny numer, właśnie Heyah, przeniosłem najpierw też do Play, a następnie do Simplusa, żeby go zachować hehe!. Dwa numery w w/w sieciach mi na razie wystarczają hehe! Odnośnie transmisji danych. Ponieważ mieszam w Poznaniu korzystam z pakietu Play Online w telefonie, a wcześniej z pakietów Sim+a i wychodzi na- dawny- Plus hehe! Pozdro!

• Anonimowy
      Gość

Zapunktowani.pl – Simplus – Doładowanie konta za 10 PLN

Produkt niedostępny.

Promocja może ciekawa ale czy kiedykolwiek była dostępna ??

• Anonimowy
      Gość

Nie tam ja się nie ruszam do innej sieci nawet. Siedzę i koniec a tak szczerze to rebrandingu nie mogę się doczekać. Jak patrze na oferty T-M to naprawdę jestem miło zaskoczony i te telefony.

• Anonimowy
      Gość

Zbieranie kodów z nakrętek, żeby doładować sobie konto, super. Trzeba się nieźle napoić odrdzewiaczem, żeby mieć doładowanie. I to ma się wpisać w grupę celową. Szkoda, że nie idą tropem heyah na społeczności, gdzie faktycznie jest ich grupa celowa. Heyah jako pierwsza marka telekom ma gierke na fb i o to chodzi.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Zapuntkuj Simplusa
Twoje informacje: