Start Forum Sprzęt LG Zaktualizuj LG Swift GT540 do najnowszej wersji Android 2.1

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

LG GT540 znany w Polsce pod nazwą Swift sprzedawany jest w innych krajach jako Optimus. Aktualizacja do wersji Androida 2.1 w naszym kraju pojawiła się już jakiś czas temu, dzisiaj trafiła ona do użytkowników telefonu w Wielkiej Brytanii.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139202

powinno byc raczej do juz dosc starej wersji 2.1 😀

• Anonimowy
      Gość

Są u niego częste problemy z USB i internetem

• Anonimowy
      Gość

Ten telefon jest świetny. Czasami się przywiesi ale to na chwile. Jest do niego mnustwo aplikacji z Android Market.

• Anonimowy
      Gość

pomoze ktoś?
      sciagam to „LG Mobile Support Tool” , podłączam, instaluje sterowniki, potem klikam AKTUALIZUJ i w 2 punkcie” POBIERANIE” nie pobiera mi nic i po 6 min pisze cos ze brak połączenia z internetem jak mam cały czas podłączony ;(( odp na gg jak mozecie 5734141

• Anonimowy
      Gość

A moj problem polega na tym, ze nie łaczy mi PC z telefonem;/ wszystko pobrane jest i zainstalowane wg instrukcji.

Prosze o info jak ktos wie jak to rozwiazac gg 2177061

• Anonimowy
      Gość

komunikat nastepujacy:

nie znaleziono portu (lub urządzenia)

• Anonimowy
      Gość

Rozwizal sie problem sam:P wystarczylo wlaczyc w stanie polaczenia z pc suite .. wiec problem polaczenia z telefonem rozwiazany, ale pojawil sie nowy

BRAk MIEJSCA NA DYSKU… pytanie czy na kompie czy na telefonie 🙂

telefon przywrocilem do ustawien fabrycznych … na kompie jest miejsce wiec juz sam nie wiem co sie dzieje 🙂

2177061 🙂

wbrew pogłoskom ktore tu chodza, nie ma zadnych problemow poleczenia z netem itd:) transmisja danych OK wifi jeszcze lepiej 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Zaktualizuj LG Swift GT540 do najnowszej wersji Android 2.1
Twoje informacje: