Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Z trzema osobami za darmo w Nowe Orange Go
-
AutorWpisy
-
-
Od jutra nowa propozycja dla fanów Nowego Orange Go. W promocji Pogadajcie Sobie wystarczy jedno doładowanie, aby móc rozmawiać za darmo z trzema wybranymi osobami w Orange. Liczba dni na darmowe rozmowy zależy od wartości doładowania. Za 25 zł to 14 dni; 50 zł równa się 30 dni, a 100 zł i więcej 60 dni.
-
Anonimowy
Gość22 marca 2010 o 06:58Liczba postów: 138798ja zawsze uwazalem ze to sa promocje wyciagajace pieniadze z portfela. To taki trik aby z wlascicieli telefonow na karte zrobic abonamentowcow, zeby ich mobilizowac do regularnego wplacania. Co to sa 3 numery za darmo? W Orange juz nie ma promocji, sa uslugi wyciagajace kase, podobnie jak u innych operatorow. Dlatego narazie wielki pozytyw dla PLAY FRESH – to jest prawdziwy telefon na karte, laduje kiedy chce.. jestem wolny!
-
Anonimowy
Gość22 marca 2010 o 15:52Liczba postów: 138798GREGY-Orange i Era pazerna siec, zwroc uwage ze Orange ma mixa Zetafon a Era mixa Taktakfon- znajdz mi tansze mixy z innych sieci,gdzie w obu przypadkach utrzymujesz konto na polaczenia wychodzace- 50zl na 3miesiace. Osobiscie korzystam z mixa Ery Taktakfon, dobre telefony w przystepnej cenie, dosc czeste podwojne doladowania konta, sumowanie waznosci konta po doladowaniu do 12miesiecy, sumowanie minut terminowych do 1500 do sieci era i stacjonarnych-dla mnie super.Z sieci Orange nie korzystam , ale jezeli ktos ma duzo znajomych w tej sieci to rowniez nie jest zle. Jako drugi numer mam Playfresha, jest ok.,ale to inny temat.
-
Anonimowy
Gość23 marca 2010 o 06:52Liczba postów: 138798WOJTEK-w Play 30zl ktorymi zasilasz konto zostaje na koncie glownym, w pewnym sensie jak twierdzisz jest to forma abonamentu, ale na zdrowy rozum przeciez te pieniadze wykorzystujesz na rozmowy poza siec(mozesz wykupic pakiet 30minut do wszystkich za 6zl lub pakiet kwotowy 15zl za 10zl)taka sama oferta rozmow za darmo jest w sieci Heyah. Osobiscie nie korzystam z tej promocji ze wzgledu na brak numerow w sieci Play, ale jest to dobra oferta do rozmow wewnatrzsieciowych,korzystam z usrednionej oferty tanio do wszystkich 29gr i w pakietach koszt minuty spada do 20gr, takze to nie jest tak jak np. w sieci Plus w taryfie twoj profil darmowy numer za 5zl w sieci Plus, gdzie 5zl to koszt aktywacji uslugi, w Play cala kasa pozostaje dla ciebie na inne uslugi.
-
Anonimowy
Gość23 marca 2010 o 16:11Liczba postów: 138798 -
Anonimowy
Gość23 marca 2010 o 16:38Liczba postów: 138798Nakręcone minuty akurat są raczej do niczego, bo ograniczone do 1 dnia w tygodniu i za 4 zł. Ile kosztuje minuta w profilu sim+ z 3ma numerami po 5 zł? Dobre rozszerzenie oferty, choć lepiej by było, gdyby wydłużyli termin obowiązywania oferty. Za 4zł na populacji można zamówić Tyi3 w Popie, we wszystkich taryfach TT są też Numerki za Grosze po 4zł, więc z Heyah i Play można za darmo rozmawiać w sieci, u pozostałych- z wybranymi.
-
Anonimowy
Gość25 marca 2010 o 13:34Liczba postów: 138798W NOG nie ma pakietów, więc nie kupisz pakietu smsów. Z wykupywaniem usług możesz kombinować w Popie (Ty i 3 + pakiet 600smsów), tak samo w TTHot (Numerki za grosze + pakiet 600 sms/mmsów). Cena jednostkowa smsa w NOG zależy od kwoty doładowania, więc zajrzyj na stronę operatora albo zmień taryfę.
-
-
AutorWpisy