Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria Wymiana dekderów n wstrzymana

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Po wprowadzone do n-boxów aktualizacji 16 kwietnia, odbiorniki zaczęły mieć problem ze złączem HDMI które nie funkcjonuje prawidłowo.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138222

To dość częsty problem po wymianie oprogramowania w tunerze eNki. Ostatnio nawet musiałem pofatygować się do punktu po czym okazało się, że to mój LCD Sharp ma problemy w uwierzytelnieniem protokołów.

• Anonimowy
      Gość

Nie tylko HDMI – ja mam podłączony przez scarta i dekoder się lub zacinać po przełączeniu kanału, czarny ekran i brak dźwięku, najczęściej występuje to na kanałach discovery

• Anonimowy
      Gość

Ja mam n-kę od roku, a od grudnia na 32 calowym Philips Ambilight 32PFL9613D. Aktualizacja skutkowała tym że pokazał się ekran z informacjami o przyszłych rozwiązaniach jakie zaoferuje nTV (wyświetlanie stanu zobowiązań, faktur itp.) i ponownym zaprogramowaniem dostepnych stacji TV. Na kablu HDMI odbieram to co zawsze. Problem jest jednak od poczatku na tym TV: bywaja chwile ze obraz znika , czarny jest przez 2 sekundy, potem pojawia sie ekran ze ten TV nie zabezpieczony na HDMI i trzeba uzyc innego złącza (ale to akurat standardowe przy przełączaniu na n-kę). Ale dlaczego zrywa obraz który po kilku sekundach (ok.7-9 sekund) wraca z powrotem…Najczesniej tak sie dzieje na kanalach HD… (TVP HD, Eurosport HD).

• Anonimowy
      Gość

a my barany dalej płacimy za "próby" enki.

Kiedy skończycie na nas eksperymentować ?

Jakbyście nadawali dla Niemców to by Was wywalili za takie traktowanie klientów, a tak to sobie żerujecie na Polakach …

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Wymiana dekderów n wstrzymana
Twoje informacje: