Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Wkrótce Nowe GG zastąpi obecną wersję GG 7.7 Classic

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Liczba użytkowników nowej wersji Gadu-Gadu – Nowe Gadu-Gadu (beta) – przekroczyła już liczbę osób korzystających z innych polskich komunikatorów – informuje spółka GG Network SA, producent Gadu-Gadu (GG). W samym tylko grudniu 2008 blisko 900 tysięcy osób przynajmniej raz zalogowało się do Nowego Gadu-Gadu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 136777

ta beta jest strasznie zasobożerna i nie będę z niej korzystać nawet jeśli to ”bezpieczeństwo” zablokuje możliwość odczytania archiwum i haseł do kont tak jak jest obecnie ;]

to sprawdzanie pisowni…. oczywiście przyda się, ale dzieci ”neo” ignorują polska pisownię co naprawdę bardzo denerwuje i robią okropne błędy, że aż oczy bolą

nawet to sprawdzanie pisowni w firefox większość z nich olewa 🙁

a te wszystkie dodatki jak skórki i inne ulepszacze są naprawdę nie potrzebne wystarczyłyby do obecnej wersji aktualizacje automatyczne oraz naprawdę jakieś zabezpieczenia przed odczytaniem haseł i byłoby w sam raz

• Anonymous
      Guest

Ty Janku jak by na świecie byli tacy jak ty to by się wogóle świat nie rozwijał! Po co nowe lepiej stare z win 98 się nie ruszyć po co jakieś zmiany to tylko bajer HAHAHAHA Rozwój idzie a ty go nie zatrzymasz wgraj se win 3.1i się bujaj!

• Anonymous
      Guest

Brak możliwości odpalania w stanie zminimalizowanym, wkurzający baner z reklamami na którym zamknij pojawia sie po dłuższej chwili. Za szerokie ona. Tragedia.

• Anonymous
      Guest

Mnie się też nie podoba to nowe GG. Zainstalowałem je kiedyś tam jak tylko się pojawiło, uruchomiłem i po 5 minutach rozmowy wróciłem do starego. GG to komunikator z tradycją. Mały, łatwy, intuicyjny, prosty, skuteczny. Robi się z tego kombajn 'wszystko w jednym’. A jak wiadomo, gdy coś jest do wszystkiego, to tak naprawdę jest do niczego. Chyba, że wprowadzą wersję lite.

• Anonymous
      Guest

Ale z was wieśniaki nikt nie uzywa gg bo to gówno ludzie używają tlena, aqq itp ze zintegrowaną obsługą gg.

• Anonymous
      Guest

to nowe gg,to straszny niewypał…..kto to wymyslił…???? do bani z tym

• Anonymous
      Guest

a jak wrocic na starego gg? nie moge znalezsc strony

Viewing 7 reply threads
Reply To: Wkrótce Nowe GG zastąpi obecną wersję GG 7.7 Classic
Your information: