Start Forum Sprzęt Sieci komputerowe Wiosenne obniżki w Netgear

Viewing 15 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Netgear przygotował specjalne, wiosenne promocje dla swoich Klientów. Obniżone zostały ceny wielu urządzeń. Choć promocja dotyczy głównie routerów, obejmuje również część urządzeń z szerokiej gamy produktów STORAGE firmy Netgear.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135607

Czy tylko ja mam wrażenie, że ceny routerów Netgeara nie były zbyt wygórowane w porównaniu z Linksysem, Asusem, itd? W każdym razie fajnie, że jeszcze zjadą na domowych produktach, bo wymienione modele są chyba najczęściej kupowane. Sam zastanawiam się nad wymianą starego i wieszającego się routera D-link di524 na Netgeara WNR2000. Czy wiadomo PLN można oszczędzić?

• Anonymous
      Guest

A wiadomo w jakich sklepach beda te nizsze ceny?

• vian
      Member
      Liczba postów: 11

Ceny są różne-zależy jaki model Netgeara, ale domowe są w miarę tanie.Jeśli promocja jest od producenta to ceny powinny pójść w dół we wszystkich sklepach. W tej chwili WNR 2000 można kupić za 150-190zł.

@rafik-DI524 to śmieć nie router

• Anonymous
      Guest

Fajnie… To pomogło mi ostatecznie zdecydować, jaki router kupić (wcześniej brałem pod uwagę również jeden z modeli linksysa) teraz biorę WNR1000 tylko poczekam na obniżki cen:)

• Anonymous
      Guest

Proponuje ci jednak wziac wnr2000, jest drozszy o 50 zl ( przynajmniej w Vobisie) ale jest to juz troche bardziej zaawansowane urzadzenie. Z tego co obserwuje obnizki jeszcze nie weszly do sklepow.

• Anonymous
      Guest

Jesli nie spieszy ci sie jakos bardzo to moze poczekaj az te obnizki wejda w zycie. Patrzylem w vobisie, to ceny sa nieruszone, a ten sklep jest jednym z glownych dystrybutorow netgeara. Na razie musza pewnie najpierw wyprzedac urzadzenia kupione po wyzszej cenie.

• Anonymous
      Guest

sam myslalem, ze i tak dosc tanio sprzedaja swoj sprzet. w

porownaniu do konkurencji flagowe modele i tak czesto byly

tansze, a w testach okazywalo sie, ze prezentuja sie

podobnie lub lepiej. moze kurs dolara jakos wplywa na to 😛

sam nie wiem, podbijaja polski rynek

• vian
      Member

@skatman dlatego pisałem o WNR 2000 :). Podobno ten router ma szybki procesor i dużo ramu przez co nie ma problemów z wydajnością przy dużej ilości pakietów. Tak twierdzą spece z forum trzepak. Jak porównywać ten model z WNR 1000 to podstawową różnicą jest szybkość połączenia- WNR 1000 ma 150Mb/s a WNR 2000 300Mb/s. Czy są już sklepy gdzie ceny poszły w dół?

• Anonymous
      Guest

Jeszcze nie zauważyłem żeby gdzieś staniały 🙂 Patrzyłem w Vobisie na allegro ale ceny są takie same… Ktoś wie kiedy wejdzie to w życie?? Za waszą namową zdecydowałem się jednak na model 2000… Jednak z zakupem jeszcze czekam…

• Anonymous
      Guest

wydaje mi sie, ze ceny zostana obnizone jak zejdzie towar

ze sklepow kupiony po starej cenie i zostanie kupiony po

nowej od dystrybutora 🙂

• Anonymous
      Guest

Kurs dolara raczej nie ma na to wplywu, bo od dawna jest w miare stabilny, a zlotowka sie umacnia. Jest tak jak mowia osoby powyzej, ze sklepy musza wyprzedac najpierw sprzet zakupiony po wyzeszej cenie, zeby nie bylo strat. A jak ktos sie niecierpliwi to moze zadzwonic do ktoregos z dystrybutorow netgeara, np do Vobisu. TO jest chyba najwiekszy sprzedawca ich sprzetu.

• Anonymous
      Guest

Dobry ruch netgeara. Grunt to zdobyc zaufanie klienta, a nic tak nie wiaze jak pieniadze:D Zwlaszcza jesli trzeba ich wydac mniej niz sie wydawalo..

• Anonymous
      Guest

Dobrze ze w ogole informuja o takiej promocji. ROwnie dobrze mogli by ja zrobic na miesiac, poszla by fama ze jest taniej, a potem jakby nidy nic wrocic do starych cen albo i wyzszych. nikt by sie nawet nie zorientowal. Dobrze ze jeszcze sa w miare uczciwe firmy.

• vian
      Member

Poczekamy zobaczymy, zakup routera raczej nie jest konieczny na już, więc myślę że warto zaoszczędzić parę złotych. Wg porównywarek cenowych WNR2000 można dostać za 166zł, więc może już trochę staniał?

• Anonymous
      Guest

no napewno, jest juz nieco taniej. w vobisie co prawda jest

promocja, ale w tej chwili stoi po ~130zl, chociaz to sprzet

po ekspozycji, ale co z tego skoro jest pelnowartosciowy..

Viewing 15 reply threads
Reply To: Wiosenne obniżki w Netgear
Your information: