Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Wielkie Korzyściobranie w Plusie

Viewing 14 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Cały czerwiec w sieci Plus upłynie pod hasłem Wielkie Korzyściobranie. We wszystkich punktach sprzedaży Plusa czekają zniżki, gratisy i niespodzianki przygotowane specjalnie dla klientów operatora.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135608

korzyściobranie? Ale chyba dla plusa a nie klientów. Niech sięw d. pocałują

• Anonymous
      Guest

Jeszcze nic odnich za darmo nie dostałem a jestem ich klientem od 8 lat. Po co mi jakaś muzyka i gry.

• Anonymous
      Guest

totalny bezsens. tak samo jestem ich klientka od 6 lat i jedyne co dobre z tego mam to darmowy telefon przy niebotycznym abonamencie! smiech na sali, zadne korzysciobranie tylko nabywanie nowych klientow ktorzy sie dadza nabrac na male kwoty..

• Anonymous
      Guest

tak jak moi przedmówcy ta akcja to totalna ściema. "Masz abonament to przyjdź" – butów szkoda…

• Anonymous
      Guest

totalna klapa ja wplusie jestem 10 lat i nic nie dostalam abonament mam duzy a mint malo dlatego zmieniam operatora na play a konkurs wart smiechu nic wiecej pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

"Tydzień trzeci Karciany Konsultanci pokażą, jak zaoszczędzić na rozmowach na kartę"

tak.. rzeczywiscie, oferta dla tych co maja abonament, jak nic.

• Anonymous
      Guest

Wiecznie niezadowoleni! Ta akcja Plusa to wlaśnie przełom,

rozdają prezenty, a nie coś za coś, żeby stałym klientom

zrobić przyjemność. Zmienia się podejście na lepsze,

więcej dodatkow za pozostanie w sieci i tylko za to, źe jest

się w Plusie dają gratisy!

• Anonymous
      Guest

bez komentarza

• Anonymous
      Guest

o coś nowego można zerwać umowę ??? pierwsze słyszę a co do tego za friko to ja też od nich nic nie dostałam a mam ich telefon od kiedy istnieją

• Anonymous
      Guest

To samo co przedmówcy …

Mam nr u nich od 10 lat, wsadziłem do plusa żonę, córkę – wszystko jest na moje dane osobowe i co dostałem od Plusa??? Nic – zupełnie nic i często się zastanawiam nad zmianą sieci.

Najchętniej patrze w stronę ORANGE

• Anonymous
      Guest

Z plusa można zrezygnowac bez zadnych konsekwencji poniewaz zmienili regulamin. wystarczy isc do innej sieci i oni sami wyesztko załatwiają tak ze przechodzisz ze starym numerem.

• Anonymous
      Guest

jestem w plusie od 10 lat wciagnałem tam całą rodzinę razem 4 abonamenty i nic zadnych ciekawych ofert nie dostałem kiedy przedłużaem umowe tak jak byłbym pierwszym lepszym klientem z ulicy. Wogole nie szanują kilientów ktrórzy są z nimi juz tyle lat. Teraz niedługo konczą mi się 2 umowy z plusem i przechodzę do innej sieci.

• Anonymous
      Guest

dostałem 15 minut na lipiec i sierpien .. sęk w tym ze te minuty dopiero zchodza po wykorzystaniu wszystkich a mam sporo do sieci plus i TPSA wiec jak dzwonie na Ere to minuty z korzysciobrania leza a mi rosnie rachunek .. nieżle co niee? wkurzyc sie mozna a ma u nich 2 mnumery z internetem włacznie . .

• Anonymous
      Guest

Minuty z korzyściobrania można wykorzystać dopiero po wykorzystaniu swoich opłaconych minut – CWANIACTWO I DURNOTA PLUS-a

Viewing 14 reply threads
Reply To: Wielkie Korzyściobranie w Plusie
Your information: