Start Forum Rozrywka TV i muzyka Więcej pakietów z kanałami HD i CANAL+ HD, większy wybór dla abonenta

Viewing 17 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

CYFRA+ wzbogacił od września ofertę o nowe pakiety oraz zmienia nazwy dotychczasowych. Wzrasta liczba pakietów z kanałami HD i CANAL+ HD. Ruszyła także nowa kampania wizerunkowa CYFRY+.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135631

a co z dzieleniem sygnalu na kilka TV?

• Pablo_0
      Member
      Liczba postów: 77

Jak narazie cyfra ma dla mnie najciekawszą ofertę programową, bardzo spodobało mi się wprowadzenie kanałów Polsatu do oferty C+.

• Anonymous
      Guest

calkiem spoko jest ta opcja, ktora weszla kilka dni temu: pakiet trzech sporowtych kanałow na cyfrze.
      trzeba przyznac, ze ciagle cos nowego wymyslaja.

• jurny
      Member
      Liczba postów: 1188

[quote]DOkładnie, to tylko cieszy. Mnie bardzo cieszy fakt, iż Polsat wprowadzili, gdyż F1 będę mógł oglądać w cyfrowej jakości (wcześneij przełączałem się na naziemną antenę) oraz fakt, iż za niecałe 10 zł mogę mieć Canal+Sport. Oby tak dalej, bo już myslałem, że będę musiał zmienić dostawcę telewizji, bo było troszkę drogo. Ale jest ok 😉 [/quote] ale czy będzie polsat hd dostępny na cyfrze? bo rozumiem, że sportowe canal+ są w hd

• jurny
      Member
      Liczba postów: 1188

[quote]Jak narazie cyfra ma dla mnie najciekawszą ofertę programową, bardzo spodobało mi się wprowadzenie kanałów Polsatu do oferty C+. [/quote]
      a polsat w zamian coś dostał czy nic?

• Anonymous
      Guest

[quote][quote]Jak narazie cyfra ma dla mnie najciekawszą ofertę programową, bardzo spodobało mi się wprowadzenie kanałów Polsatu do oferty C+. [/quote]
      a polsat w zamian coś dostał czy nic? [/quote]

hm, w sumie to nie wiem, wydaje mi sie, ze i tak sporo zyskal na tej stransakcji.

• Anonymous
      Guest

mam n, wzieta wjakies dobrej promocji, ale teraz abonement juz skoczyl i zmieniam na cyfre, poniewaz zalezy mi glownie na sporcie.

• Anonymous
      Guest

[quote]no to koniecznie weź pakiet z canal+
      nie pamiętam jak się teraz nazywają pakiety programowy ale to chyba prawie najwyższy. albo specjalny pakiet sportowy bo mają ponoć taki teraz [/quote]

maja, maja, ja biore taki bardziej podstawowy pakiet programowy i do tego hat-trick, to wlasnie ta sportowa opcja.

• Anonymous
      Guest

nie interesowalem sie jakos sytuacja u nas i nie wiedzialam nawet, ze na cyfrze mozna teraz ogldac polsat, a wiec mam dodatkowy sport:D

• Anonymous
      Guest

[quote]a po ile te hat-tricki chodzą? [/quote]

Ja wzialem ten za 13 zl, poniewaz jest na nieokreslony czas i moge wczesniej z niego zrezgnowac. po 8 miesiacach bedzie trzeba placic 25zł, ale to i tak tanio. jest tez opcja tansza, za 10zl w promocji, ale tam juz trzeba to trzumac jakos 1,5 roku.

• Anonymous
      Guest

[quote]ale to nie na polsacie leci liga europy co nie? te puchary gdzie lech gra. [/quote]
      tak, tak, ale te kanaly sa teraz wszystkie na cyfrze dostepne.

• Anonymous
      Guest

[quote]calkiem spoko jest ta opcja, ktora weszla kilka dni temu: pakiet trzech sporowtych kanałow na cyfrze.
      trzeba przyznac, ze ciagle cos nowego wymyslaja. [/quote]

dla mnie najciekawsze ostatnio w cyfrze jest to jak sie rozwija, kanaly polsatu to jedno, kanaly hd, ale sam canal+ poczynil niewiarygodne postepy, szczegolnei w sporcie i jego transmisjach 3d

• Anonymous
      Guest

[quote][quote]a po ile te hat-tricki chodzą? [/quote]

Ja wzialem ten za 13 zl, poniewaz jest na nieokreslony czas i moge wczesniej z niego zrezgnowac. po 8 miesiacach bedzie trzeba placic 25zł, ale to i tak tanio. jest tez opcja tansza, za 10zl w promocji, ale tam juz trzeba to trzumac jakos 1,5 roku. [/quote]

wiesz kazdemu wg potrzeb, 10 a 13 zl to faktycznie nie wielka roznica, a tym samym dajesz sobie mozliwosc ze za roku zmienisz oferte,
      ale z drugiej strony tzreba by sie dowiedziec czy zmieniajac pakiety podstawowe a majac jescze umowe na ten dodatkowy sportowy pakiet czy mozesz zmienic podstawe a ten dodatkowy poprostu bedzie sie ciagnal dalej rownolegle ?!

• Anonymous
      Guest

[quote]ale to nie na polsacie leci liga europy co nie? te puchary gdzie lech gra. [/quote]

na canal+ lecą ligi zagraniczne, do tego F1, boks, NBA, ect, polsat to glownie siatkowka, n to kiszka, a LM i LE masz czasem na polsacie niekodowanym i tv4

• Anonymous
      Guest

[quote][quote][quote]a po ile te hat-tricki chodzą? [/quote]

Ja wzialem ten za 13 zl, poniewaz jest na nieokreslony czas i moge wczesniej z niego zrezgnowac. po 8 miesiacach bedzie trzeba placic 25zł, ale to i tak tanio. jest tez opcja tansza, za 10zl w promocji, ale tam juz trzeba to trzumac jakos 1,5 roku. [/quote]

wiesz kazdemu wg potrzeb, 10 a 13 zl to faktycznie nie wielka roznica, a tym samym dajesz sobie mozliwosc ze za roku zmienisz oferte,
      ale z drugiej strony tzreba by sie dowiedziec czy zmieniajac pakiety podstawowe a majac jescze umowe na ten dodatkowy sportowy pakiet czy mozesz zmienic podstawe a ten dodatkowy poprostu bedzie sie ciagnal dalej rownolegle ?! [/quote]

no tutaj szczegoly to juz trzeba wypytac sie albo w salonie lub przeczytac regulamin promocji.

• Anonymous
      Guest

[quote][quote]no to koniecznie weź pakiet z canal+
      nie pamiętam jak się teraz nazywają pakiety programowy ale to chyba prawie najwyższy. albo specjalny pakiet sportowy bo mają ponoć taki teraz [/quote]

maja, maja, ja biore taki bardziej podstawowy pakiet programowy i do tego hat-trick, to wlasnie ta sportowa opcja. [/quote]
      ten pakiet będzie dostępny także na kablówkach. w swoim czasie i prawdopodobnie w tej samej cenie

• Anonymous
      Guest

[quote][quote][quote]no to koniecznie weź pakiet z canal+

maja, maja, ja biore taki bardziej podstawowy pakiet programowy i do tego hat-trick, to wlasnie ta sportowa opcja. [/quote]
      ten pakiet będzie dostępny także na kablówkach. w swoim czasie i prawdopodobnie w tej samej cenie [/quote]

A slyszales o tym czy tylko sie domyslasz? bo to bylaby calkiem spoko opcja

Viewing 17 reply threads
Reply To: Więcej pakietów z kanałami HD i CANAL+ HD, większy wybór dla abonenta
Your information: