Start › Forum › Rozrywka › TV i muzyka › Więcej pakietów z kanałami HD i CANAL+ HD, większy wybór dla abonenta
-
AuthorPosts
-
-
[quote]DOkładnie, to tylko cieszy. Mnie bardzo cieszy fakt, iż Polsat wprowadzili, gdyż F1 będę mógł oglądać w cyfrowej jakości (wcześneij przełączałem się na naziemną antenę) oraz fakt, iż za niecałe 10 zł mogę mieć Canal+Sport. Oby tak dalej, bo już myslałem, że będę musiał zmienić dostawcę telewizji, bo było troszkę drogo. Ale jest ok 😉 [/quote] ale czy będzie polsat hd dostępny na cyfrze? bo rozumiem, że sportowe canal+ są w hd
-
Anonymous
Guest24 listopada 2010 at 13:58Liczba postów: 135631 -
Anonymous
Guest2 grudnia 2010 at 16:42Liczba postów: 135631[quote]no to koniecznie weź pakiet z canal+
nie pamiętam jak się teraz nazywają pakiety programowy ale to chyba prawie najwyższy. albo specjalny pakiet sportowy bo mają ponoć taki teraz [/quote]maja, maja, ja biore taki bardziej podstawowy pakiet programowy i do tego hat-trick, to wlasnie ta sportowa opcja.
-
Anonymous
Guest3 grudnia 2010 at 12:14Liczba postów: 135631[quote]a po ile te hat-tricki chodzą? [/quote]
Ja wzialem ten za 13 zl, poniewaz jest na nieokreslony czas i moge wczesniej z niego zrezgnowac. po 8 miesiacach bedzie trzeba placic 25zł, ale to i tak tanio. jest tez opcja tansza, za 10zl w promocji, ale tam juz trzeba to trzumac jakos 1,5 roku.
-
Anonymous
Guest4 grudnia 2010 at 11:16Liczba postów: 135631[quote]calkiem spoko jest ta opcja, ktora weszla kilka dni temu: pakiet trzech sporowtych kanałow na cyfrze.
trzeba przyznac, ze ciagle cos nowego wymyslaja. [/quote]dla mnie najciekawsze ostatnio w cyfrze jest to jak sie rozwija, kanaly polsatu to jedno, kanaly hd, ale sam canal+ poczynil niewiarygodne postepy, szczegolnei w sporcie i jego transmisjach 3d
-
Anonymous
Guest4 grudnia 2010 at 11:19Liczba postów: 135631[quote][quote]a po ile te hat-tricki chodzą? [/quote]
Ja wzialem ten za 13 zl, poniewaz jest na nieokreslony czas i moge wczesniej z niego zrezgnowac. po 8 miesiacach bedzie trzeba placic 25zł, ale to i tak tanio. jest tez opcja tansza, za 10zl w promocji, ale tam juz trzeba to trzumac jakos 1,5 roku. [/quote]
wiesz kazdemu wg potrzeb, 10 a 13 zl to faktycznie nie wielka roznica, a tym samym dajesz sobie mozliwosc ze za roku zmienisz oferte,
ale z drugiej strony tzreba by sie dowiedziec czy zmieniajac pakiety podstawowe a majac jescze umowe na ten dodatkowy sportowy pakiet czy mozesz zmienic podstawe a ten dodatkowy poprostu bedzie sie ciagnal dalej rownolegle ?! -
Anonymous
Guest4 grudnia 2010 at 11:21Liczba postów: 135631 -
Anonymous
Guest4 grudnia 2010 at 14:50Liczba postów: 135631[quote][quote][quote]a po ile te hat-tricki chodzą? [/quote]
Ja wzialem ten za 13 zl, poniewaz jest na nieokreslony czas i moge wczesniej z niego zrezgnowac. po 8 miesiacach bedzie trzeba placic 25zł, ale to i tak tanio. jest tez opcja tansza, za 10zl w promocji, ale tam juz trzeba to trzumac jakos 1,5 roku. [/quote]
wiesz kazdemu wg potrzeb, 10 a 13 zl to faktycznie nie wielka roznica, a tym samym dajesz sobie mozliwosc ze za roku zmienisz oferte,
ale z drugiej strony tzreba by sie dowiedziec czy zmieniajac pakiety podstawowe a majac jescze umowe na ten dodatkowy sportowy pakiet czy mozesz zmienic podstawe a ten dodatkowy poprostu bedzie sie ciagnal dalej rownolegle ?! [/quote]no tutaj szczegoly to juz trzeba wypytac sie albo w salonie lub przeczytac regulamin promocji.
-
Anonymous
Guest4 grudnia 2010 at 21:28Liczba postów: 135631[quote][quote]no to koniecznie weź pakiet z canal+
nie pamiętam jak się teraz nazywają pakiety programowy ale to chyba prawie najwyższy. albo specjalny pakiet sportowy bo mają ponoć taki teraz [/quote]maja, maja, ja biore taki bardziej podstawowy pakiet programowy i do tego hat-trick, to wlasnie ta sportowa opcja. [/quote]
ten pakiet będzie dostępny także na kablówkach. w swoim czasie i prawdopodobnie w tej samej cenie -
Anonymous
Guest5 grudnia 2010 at 10:42Liczba postów: 135631[quote][quote][quote]no to koniecznie weź pakiet z canal+
nie pamiętam jak się teraz nazywają pakiety programowy ale to chyba prawie najwyższy. albo specjalny pakiet sportowy bo mają ponoć taki teraz [/quote]maja, maja, ja biore taki bardziej podstawowy pakiet programowy i do tego hat-trick, to wlasnie ta sportowa opcja. [/quote]
ten pakiet będzie dostępny także na kablówkach. w swoim czasie i prawdopodobnie w tej samej cenie [/quote]A slyszales o tym czy tylko sie domyslasz? bo to bylaby calkiem spoko opcja
-
AuthorPosts