Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni W Twoim Profilu Pakiet Na stacjonarne 60

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Komórkowa sieć Plus dla użytkowników Simplusa w Taryfie „Twój Profil, przygotowała pakiet minut do wykorzystania na połączenia z numerami stacjonarnymi. Koszt pakietu – 6 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138381

Rychło w czas dzwoniąc pod numer 5252 już dawno o tym się dowiedziałem.

• Anonimowy
      Gość

no cóż 🙂 fajna oferta ten Twój Profil, konkurencyjna w stosunku do playa, ale ja i tak jestem zadowolony ze swojej umowy minutowej. w końcu tam tylko mam całkowitą kontrolę nad płaconym abonamentem i do tego sam ustalam kiedy się umowa skończy.

• Anonimowy
      Gość

Konkurencyjne to może by było do Playa gdyby można było wszyskie te pakiety i profile uruchomić jednocześnie,a tak to jedna WIELKA LIPA

• Anonimowy
      Gość

"Rewolucji" ciąg dalszy. Następny pakiet jaki będzie? W Minusie powinni dodawać specjalnie oprogramowane przypominacze, bo normalny gość przy takiej ilości pakietów, w którymś momencie zapomni i wpadnie w "pułapkę minusową". Bezradność i pazerność Minusa zaczyna mnie wręcz bawić.

• Anonimowy
      Gość

no wiadomo, dla każdego to co lubi, jedni wybiorą prepaid a inni abonament. ja ze swojej strony też wolałbym umowe minutową, fajny pakiet np 6000 minut, i umowa będzie trwac przy moim dzwonieniu jakis 12 miechów, po których wezmę nową umowę i nowy telefonik

• Anonimowy
      Gość

Arman. Nie rozumiem. Twój pakiet w Plusie kosztuje 6000min x 0,49PLN= 2940PLN. W HEYAH to samo mam za 1500PLN, a w Play Fresh za 1740PLN. Różnice odpowiednio to 1440 i 1200. Bezpłatne rozmowy są z jednym numerem. Nadal mnie to nie przekonuje, bo jak włączać zacznę pakiety kwoty ulegną dalszemu zmniejszeniu. Za ile masz te telefony, że w to wchodzisz?

• Anonimowy
      Gość

"Korzystanie z Pakietu uniemożliwia korzystanie z profili Tanio do Plusa i Tanio do Wszystkich kto takie bzdury rozsiewa?????????!!!!!!! mam tanio do wszystkich + ten pakiet!!!!

• Anonimowy
      Gość

wy to macie zapłon pacany…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: W Twoim Profilu Pakiet Na stacjonarne 60
Twoje informacje: