Start Forum Rynek Handel w sieci i dystrybucja W sklepie internetowym Orange można już kupować płacąc punktami PAYBACK

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Jak dowiedział się Telix.pl w Orange ruszył sklep internetowy, w kórym Uczetnicy Programu PAYBACK mogą już wymieniać zgromadzone przez siebie punkty na atrakcyjne i unikalne nagrody. dostepne są m.in. sympatyczne gadżety z kategorii Serce i Rozum.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Iomega
      Członek
      Liczba postów: 365

Jak na razie to ledwo udaje mi sie zebrac punkty na doładowanie za 50 zł:)

• zbyszekswce
      Uczestnik
      Liczba postów: 1090

1 punkt Payback = 1 grosz???? no to DZIĘKUJĘ I ŻYCZĘ POWODZENIA W SZUKANIU NAIWNYCH 🙂

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138852

Kto wie jak można zebrać ponad 4 mln punktów Payback ? I to w realnym czasie ?

• Anonimowy
      Gość

Bita no dokładnie! Same sie zbieraja… Przeciez paybak to nie tylko Orange. BP, Real i cała fura sklepow internetowych wlacznie z allegro

• Anonimowy
      Gość

Ale przecież tutaj nie zbiera się punktów tylko na samym Orange, Payback ma wielu klientów lojalnościowych więc robiąc zakupy w różnych punktach zbieramy punkty i je sobie sumujemy 🙂

• Ruti90
      Członek
      Liczba postów: 3

Dokładnie masz rację, oczywiście gdybym miała zbierać punkty tylko w Orange zbierałabym je milion lat 😀 ale Payback ma wielu klientów więc przy moich zakupach zbiera sie je szybko 🙂

• Anonimowy
      Gość

Ma wielu partnerów i przede wszystkim ma mnóstwo promocji, dzięki którym można zebrać masę punktów w bardzo krótkim czasie, więc bez przesady… Mnie tam się podoba, bo i zniżki mam fajne i bony zakupowe i innym mogę pomóc jednym klikiem. Więcej mi nie potrzeba…

• Anonimowy
      Gość

Zebrałam ponad 7000 punktów w programie PAYBACK, przy przedłużaniu umowy w ORANGE chciałam nimi zapłacić za telefon… System podliczył, że odlicza mi od ceny telefonu ponad 70 zł. Bardzo ładnie… Przy kolejnym kroku okazało się, że punkty się spaliły, jednak wystąpił błąd i nie mogę z tego skorzystać… Zgłaszałam do Orange… Odsyłali mnie od konsultanta do konsultanta, zgłaszałam do PAYBACK, oczywiście nie ich błąd i nie ich sprawa… Niby Orange się tym zajęło.. Wczoraj (po tygodniu) pani dzwoni i mówi, że niewiele da się zrobić… Więc ewentualnie może mi odliczyć te 7 zł od rachunku… Bo wg ich obliczeń, jeśli 1 punkt to 1 grosz to 7000 punktów to 7 zł… Ja nie jestem matematykiem, ale ewidentnie robią mnie teraz w trąbę!! Mam dosyć….

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: W sklepie internetowym Orange można już kupować płacąc punktami PAYBACK
Twoje informacje: