Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe W poniedziałek rusza Kampania zasięgowa w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 16
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W najbliższy poniedziałek rusza bardzo szeroka kampania zasięgowa sieci Play, która ma na celu zmienić panujące przekonanie o słabym zasięgu operatora. Dodatkowe wsparcie marketingowe ma dać Operatorowi wręczenie dedykowanego startera o wartości 5 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138394

proponuje, zeby zamiast kampanii ktora ma poprawic zasieg w swiadomosci klienta, Play wzial sie za powazan robote i naprawde poprawil zasieg w praktyce, bo to co jest teraz to totalna padaka…

• Anonimowy
      Gość

Hehe, ale akcja. Znowu rozdają startery. Do tego jak ktoś włączy to zasięg będzie miał, ale że dzięki nadajnikowi Plusa to ina sprawa:)

• Anonimowy
      Gość

To w ten sposób chcą mieć ten dodatkowy 1mln klientów? Rozdając startery za darmo? Oj nie ładnie play. Nie ładnie. Nie tędy droga

• Anonimowy
      Gość

rozdawanie starterów nie jest aż tak nierozsądne jakby się wydawało. Moja żona kiedyś taki dostałą i…. nie dosć, że ona ma to i cała nasza rodzinna czwórka jets juz dawno w Play. A zaczęło się od przypadkowego startera;)

• Anonimowy
      Gość

Kto ma zasięg to jest szczęśliwiec, bo w Play NAJTANIEJ.

Ja mam z Fresh-a internet w 3,5G czyli do połódnia 1,2 Mbita, a wieczorem 0,4 do 07 Mbita. I sobie chwalę bo mam

zero abonamentu.

• Anonimowy
      Gość

Problemem tej sieci jest nie tylko zasięg . W mojej lokalizacji , mimo prawidłowego zasięgu , połączenia są często zakłócone aż do ich zerwania . Niestety , ja i moi pracownicy doświadczamy takich sytuacji również podczas wyjazdów służbowych . Pomaga tylko przypisanie w telefonie na stałe roamingu w Plusie . Za ten roaming Play musi dodatkowo płacić . Ale co tam – dzięki przymusowi "dotacji" jego sieci – stać go na to .

• Anonimowy
      Gość

no ok ale gdzie mam poprosić o starter do testu zasięgu – jestem z Jury K-Cz…

• Anonimowy
      Gość

Zasieg to porazka… O ile w miastach jest ok i z 3g… O tyle w trasie czesto zrywa polączenia, zasieg zanika, krew człowieka zalewa… Na poczatku myslałem, że to wina tandetnego LG, ale Nokia N rownież nie daje rady… Byle do konca abonamentu i zegnam siec… Jedyny plus tej sieci to Plus ;), ale nie przesylaja reklam i to jest na +…

• Anonimowy
      Gość

I dobrze. Nie ma jak swoi testerzy. Liczba osób z dwoma komórkami pewnie wrośnie. Natomiast na trasie przełącza się na Plusa i po problemie.

• Anonimowy
      Gość

Mam cztery aktywacje w Play,i nigdy nie miałem żadnych problemów z jakoscią rozmów.

A co do zasięgu,to jest wszędzie,czasami na roamingu plusa,ale trudno wymagać,żeby operator istniejący 3 lata,miał pokrycie całego kraju.

• Anonimowy
      Gość

Chetnie skusze sie na taki starterek i wezme udzial w badaniu, pomysl bardzo dobry dlaczego nie wyprobowac zasiegu i siebie i przejsc do ich sieci.

• Anonimowy
      Gość

Ale jak ktoś dostanie starter to nawet nie skuma czy jest w zasięgu play czy plusa. ale statystyki rosną i więcej kasy za sprzedaż Playa będzie

play czy

• Anonimowy
      Gość

Zasięg jest i będzie słaby przez jeszcze długo i rozdawanie starterów jest bez celowe, mijające się z celem oraz po prostu mydli oczy.

• Anonimowy
      Gość

play ma kijowy zasieg i tak eszcze dlugo pozostanie.. po prostu ludziki z playa nie maja swojej wlasnej infrastruktury po za miastami. Niech ten caly play wezmie sie do prawdziwej roboty i poprawi zasieg w rzeczywistosci a nie tylko w glowach klientow ktorym sie bedzie mydlic oczy i wmawiac ze czarne jest biale!!! w koncu klienci sie wkurwia i oleja play a ten sie zawinie…

• Anonimowy
      Gość

Darmowe startery? To już wiadomo skąd te prognozowane miliony "nowych klientów" :d

• Anonimowy
      Gość

A jak nie macie zasięgu Playa to wejdźcie na playzasiegwszedzie.prv.pl i ustawcie telefon wg opisu. Problem zniknie.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 16
Odpowiedz na: Odpowiedź #188371 w W poniedziałek rusza Kampania zasięgowa w Play
Twoje informacje:

Anuluj