Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › W poniedziałek rusza Kampania zasięgowa w Play
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość22 stycznia 2010 o 16:33Liczba postów: 138394 -
Anonimowy
Gość22 stycznia 2010 o 17:18Liczba postów: 138394Problemem tej sieci jest nie tylko zasięg . W mojej lokalizacji , mimo prawidłowego zasięgu , połączenia są często zakłócone aż do ich zerwania . Niestety , ja i moi pracownicy doświadczamy takich sytuacji również podczas wyjazdów służbowych . Pomaga tylko przypisanie w telefonie na stałe roamingu w Plusie . Za ten roaming Play musi dodatkowo płacić . Ale co tam – dzięki przymusowi "dotacji" jego sieci – stać go na to .
-
Anonimowy
Gość22 stycznia 2010 o 22:42Liczba postów: 138394Zasieg to porazka… O ile w miastach jest ok i z 3g… O tyle w trasie czesto zrywa polączenia, zasieg zanika, krew człowieka zalewa… Na poczatku myslałem, że to wina tandetnego LG, ale Nokia N rownież nie daje rady… Byle do konca abonamentu i zegnam siec… Jedyny plus tej sieci to Plus ;), ale nie przesylaja reklam i to jest na +…
-
Anonimowy
Gość23 stycznia 2010 o 11:40Liczba postów: 138394 -
Anonimowy
Gość23 stycznia 2010 o 22:12Liczba postów: 138394play ma kijowy zasieg i tak eszcze dlugo pozostanie.. po prostu ludziki z playa nie maja swojej wlasnej infrastruktury po za miastami. Niech ten caly play wezmie sie do prawdziwej roboty i poprawi zasieg w rzeczywistosci a nie tylko w glowach klientow ktorym sie bedzie mydlic oczy i wmawiac ze czarne jest biale!!! w koncu klienci sie wkurwia i oleja play a ten sie zawinie…
-
-
AutorWpisy