Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › W poniedziałek rusza kampania Play Fresh (video)
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest12 marca 2009 at 17:20Liczba postów: 135890 -
Anonymous
Guest12 marca 2009 at 20:51Liczba postów: 135890 -
Anonymous
Guest12 marca 2009 at 21:10Liczba postów: 135890 -
Anonymous
Guest19 marca 2009 at 00:28Liczba postów: 135890"Play Fresh to także ważność konta 1 rok na połączenia wychodzące. I to po każdym doładowaniu. Nie martw się, że musisz wykorzystać środki na koncie, przez 2 dni!"
Chce przejść do fresha ale o co tu biega z tymi dwoma dniami? Ze co? Ze jak nie wykorzystam tych np; 50 złoty w ciagu dwóch dni to mi przepadaja?
Znalazłem to na ich stronie.Ma ktos na to jakieś wyjasnienie ,bo czytałem regulamin ale tam nie było nic o dwóch dniach.
tylko mi nie bredzic ze zle czytam ,bo ten pierwszy wers (o tych dwóch dniach)skopiowałem i wkleiłem tutaj z ich strony.
-
Anonymous
Guest19 marca 2009 at 11:41Liczba postów: 135890To znowu ja.Nie chce wykorzystywac waszej dobroci ,ale czy wiecie moze jak sciagnąć sima z SE J210I.Pytam bo troche czytałem o tym w sieci i ceny za tę usługę wachają się 50 zł i więcej.Mój SE ma 3 lata więc chyba bez sensu tyle płacic ,moja komórka jest mniej warta.
A może poradzicie jaką komórkę ,uzywaną lub nową kupić .Pytam bo sie tym zagadnieniem kompletnie nie interesuje i nie znam sie na tym.Znam tylko mojego
sony eriksona i on mi wystarczał,ale jak przejde do
play-a to bez zdjecia sima nie da rady.
Jeszcze jedno jestem w tak -taku do maja ,jeżeli ma to jakies znaczenie.Załatwiłem wszystkie formalnosci zwiazane z wyjściem z ich sieci.
Jeszcze raz dzięki że mnie nie zbesztaliście za wczesniejsze pytanie tylko wytłumaczyli sens sformułowania
Pozdrawiam Rysiek
-
-
AuthorPosts