Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi W poniedziałek rusza kampania Play Fresh (video)

Viewing 16 reply threads
  • Author
      Guest
      Liczba postów: 135890

Operator zapowiada, jedną z większych kampanii reklamowych w ostatnim czasie. Reklamy pojawią się w prasie, internecie i telewizji. Play zapowiada też parę niestandardowych form reklamowych, m.in. w środkach komunikacji miejskiej.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest

Bylem w simplusie potem w starym playu a od wczoraj juz w play fresh.Pozdrawiam tych jeleni co wola jeszcze zaczekac i byc rznieci w kakao przez wielka trojce 🙂

• Anonymous
      Guest

Zapewne takież przesłanie niesie koszulka Gruszki.

• Anonymous
      Guest

Heh. też mi się to nasunęło na myśl.

• Anonymous
      Guest

a ja dzwonię do roznych osób kilka razy w miesiącu (po kilkanaście sekund)… dzwonię głównie do 3 osób – dużo…

czy rozmowy w Orange POP w Trzy i ja – nie są dla mnie lepsze??? Są !!!! więc daruj sobie "janki dudi88" te uwagi…

• Anonymous
      Guest

Znowu sie zacznie brud na miescie… I ospamowane autobusy jak by kogos to obchodzilo. Kto bedzie zainteresowany to sie napewno dowie, tak na sile to bez sensu a potem sie dziwia ze sa na minusie. Skoro sie wydaje mase na reklame to tak jest.

• Anonymous
      Guest

"a ja dzwonię do roznych osób kilka razy w miesiącu (po kilkanaście sekund)" 🙂 jajcazu juz niemowy wiecej mowia.Kilkanascie sekund to musisz kadac kodem np-cze jut pior gac tat pa.

• Anonymous
      Guest

W freszu taniej a i kakao lubie.

• Anonymous
      Guest

dobra oferta taka jak PLAY FRESH obroni się jak widać sama… nawet ludzie w style "nas niedogoniat" wynajęci przez W3 do wypisywania głupot nic nieporadzą 😛

• Anonymous
      Guest

Heheh nowa kampania, spoko tylko zeby nie spamowali w autobusach tymi glutami i gotowali psa… Bo to ani smieszne ani nawet przyciagajace uwage…

• Anonymous
      Guest

"Play Fresh to także ważność konta 1 rok na połączenia wychodzące. I to po każdym doładowaniu. Nie martw się, że musisz wykorzystać środki na koncie, przez 2 dni!"

Chce przejść do fresha ale o co tu biega z tymi dwoma dniami? Ze co? Ze jak nie wykorzystam tych np; 50 złoty w ciagu dwóch dni to mi przepadaja?

Znalazłem to na ich stronie.Ma ktos na to jakieś wyjasnienie ,bo czytałem regulamin ale tam nie było nic o dwóch dniach.

tylko mi nie bredzic ze zle czytam ,bo ten pierwszy wers (o tych dwóch dniach)skopiowałem i wkleiłem tutaj z ich strony.

• Anonymous
      Guest

skopiowane dobrze, ale przydałaby się umiejętność czytania ze zrozumieniem…

• Anonymous
      Guest

To znaczy ze te pieniądze jednak przepadają po tych dwóch dniach,mimo ze konto może byc ważne nawet rok bez tych srodków(pieniędzy).

Prosze o wytłumaczenie sformułowania "Musisz wykorzystać srodki przez 2 dni"

• Anonymous
      Guest

tam nie ma sformulowania "Musisz wykorzystać srodki przez 2 dni" tylko " Nie martw się, że musisz wykorzystać środki na koncie, przez 2 dni!"

• Anonymous
      Guest

Dobra rozumiem.Dzieki, zrozumiałem to na odwrót.Moja wina

• Anonymous
      Guest

To znowu ja.Nie chce wykorzystywac waszej dobroci ,ale czy wiecie moze jak sciagnąć sima z SE J210I.Pytam bo troche czytałem o tym w sieci i ceny za tę usługę wachają się 50 zł i więcej.Mój SE ma 3 lata więc chyba bez sensu tyle płacic ,moja komórka jest mniej warta.

A może poradzicie jaką komórkę ,uzywaną lub nową kupić .Pytam bo sie tym zagadnieniem kompletnie nie interesuje i nie znam sie na tym.Znam tylko mojego

sony eriksona i on mi wystarczał,ale jak przejde do

play-a to bez zdjecia sima nie da rady.

Jeszcze jedno jestem w tak -taku do maja ,jeżeli ma to jakies znaczenie.Załatwiłem wszystkie formalnosci zwiazane z wyjściem z ich sieci.

Jeszcze raz dzięki że mnie nie zbesztaliście za wczesniejsze pytanie tylko wytłumaczyli sens sformułowania

Pozdrawiam Rysiek

• Anonymous
      Guest

jest tu ktpś jeszcze?

Viewing 16 reply threads
Reply To: W poniedziałek rusza kampania Play Fresh (video)
Your information: