Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi W PLAY na święta dla biznesu HTC Touch HD

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Z dniem 3 listopada br. w ofercie Play dla Firm wprowadzona zostaje nowa promocja „Pół roku za pół ceny”, w której klient otrzymuje 50% rabatu na abonament przez 6 miesięcy, w każdej taryfie biznesowej– od Firmowa 50 do Firmowa 250.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139021

brakuje najwazniejszej informacji …. Ile za telefon 😉

• Anonimowy
      Gość

A tak swoja droga, taki telefon miec w Play to jest bluznierstwo… dlaczego? Spojrzcie na cennik internetowy …. (przypominam ze playonline caly czas nie mozna wziac jako dodatek do abo)

• Anonimowy
      Gość

oooo! chyba cofne poprzednia wypowiedz …. wlasnie zobaczylem cennik oneplay i wreszcie stawki na net beda na "znosnym" poziomie, choc dalej bez rewelacji w porownaniu np. do Plusa….

• Anonimowy
      Gość

@Kordi

Mógłbyś dać jakieś konkretniejsze namiary na to oneplay o którym piszesz, bo nie udało mi się znaleźć na stronie…

A bardzo jestem ciekaw, bo to co jest w cenniku (5gr/10kb) to faktycznie jakieś bluźnierstwo.

• Anonimowy
      Gość

Lol … przeciez to jest na telixie tuz pod postem do ktorego odpowiadasz :D:D:D

• Anonimowy
      Gość

Faktycznie LOL 🙂

Ale to dla tego, że nie czytam wszystkich newsów tylko wybiórczo, a w streszczeniu nic nie było (jakoś się trzeba wytłumaczyć) 😉

• Anonimowy
      Gość

Oczywiscie ze Plusa i ich oferty biznesowej nie przebija,nawet niech o tym nie mysla.

• Anonimowy
      Gość

Odzieki ci playu! Ale….juz mamy omnie w plusie 😛

Firmowe taryfy sa tam najlepsze.

Zreszta, troche poźno z tymi prezentami, jak omnia w plusie jest od 1zl.

• Anonimowy
      Gość

telefonik fajny, ale siec niezbyt. ja wole mojego taneigo preipaida od plusa, 36i6 , tym bardziej ze teraz korzystam z gadki szmatki i dzwonie bez limitu do jednego nuemru keidy chce

• Anonimowy
      Gość

Kiedy htc touch hd będzie w plusie ???

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: W PLAY na święta dla biznesu HTC Touch HD
Twoje informacje: