Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi W pierwszej połowie kwietnia nowa oferta 36.6

Przeglądanie wątków odpowiedzi 18
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Polkomtel, operator sieci Plus, prawdopodobnie 14 kwietnia 2010 roku wprowadzi zmiany w cennikach dostępnych, w ramach oferty 36.6. Przypominamy, że marka 36.6 kierowana jest do młodzieży.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138210

Interpunkcja! Kto wam zjadl przecinki?!

• Anonimowy
      Gość

Ciekawe, co wymyślą. Stawiam na jakiegoś nowego superbohatera – bo tylko na tyle ich stać 😀

• Anonimowy
      Gość

Moim zdaniem 36.6 ofertowo jest lepsze od Simplusa.

ZdziEra też ma dwie marki: Tak Tak i Heyah, ale to Heyah jest lepsza. Ciekawy trend.

W każdym razie w moim odczuciu, bo każdy inaczej ocenia.

• Anonimowy
      Gość

najlepszy jest play fresh

• Anonimowy
      Gość

spiderdymomen bedzie jak nic 🙂

• Anonimowy
      Gość

na chwile obecna play fresh z heyah w cieniu rządzą 🙂 a wręcz trzęsą rynkiem telekomunikacyjnym :)))

• Anonimowy
      Gość

36,6 jest dla bogatej młodzieży, jak ktoś nie ma kasy albo ma kasę i umie liczyc to jest we play fresh. poza tym superes to d…. – co za bohater ktory strajtasmy nie zapoda?

• Anonimowy
      Gość

raczej nic wielkiego się nie spodziewam. zapomineli o marce, próbują na siłę coś zmienic, ale za późno

• Anonimowy
      Gość

Powinni zmienić nazwę i zacząć używać 128/78 zamiast 36.6. Nie wie ktoś o co cho ? Prawidłowe ciśnienie zamiast temperatury człowieka.

• Anonimowy
      Gość

Trochę późno na zmiany, oferta słaba, i nieco zapomniana. odsłuchiwanie reklam to jedyny pozytyw 36.6 , ale cennik juz odstrasza

• Anonimowy
      Gość

Plus ogólnie zbytnio nie zachwyca swoimi ofertami są tak jakby na siłę a ich opłacalność pozostawia wiele do życzenia. Wg mnie Plus w tym roku budzi się jako ostatni…

• Anonimowy
      Gość

Dzisiaj po raz ostatni doładowałem swoje 36,6 kwotą 50 zł.Nie wiem na ile mi to wystarczy,ale do czternastego na pewno.Jak nic nie zmienią to już będę doładowywał pleja po piętnastym kwietnia.

• Anonimowy
      Gość

plus jak to plus – zawsze dbali bardziej post-paid niz pre-paid, tak zawsze było i raczej wątpie, że się to zmieni.

Wole play fresh przynajmniej nie muszę się ciągle spieszyć z doładowaniem.

• Anonimowy
      Gość

w kwietniu to w ogóle zapowiadają się duże zmiany. Po wprowadzeniu planów optymalnych orange chce zaskoczyć w kwietniu nowymi taryfami dla indywidualnych. 36i6 atakuje prepaid.. Zastanawia mnie kto jeszcze z czymś wyskoczy

• Anonimowy
      Gość

no tak, w jednym się zgadzam. Warto się wstrzymać ze zmianą operatora. Chyba się posłucham. Tym bardziej, że korzystam z fresha haha. Prędzej mi kaktus wyrośnie niż Polkomtel zaproponuje coś ciekawego. Bo oferta pół na pół jest marna.

• Anonimowy
      Gość

STFU, Heyah jest nawet lepsza od 36,6, bo ma za darmo smsy wewnątrz sieci ( w 36,6 to 3zł/miesiac), do tego darmowy numer lub darmowe wewnątrzsieciówki, w zależności od kwoty doładowania. TT za to ma dużo bonusów do doładowań (podwojenia, teraz megadoładowanie), mozliwość wykupienia tańszych rozmów z wybranymi w sieci i w pakiecie najniższą stawkę za MMS’a. Każda taryfa ma coś fajnego, ale 36,6 przydadzą się jakieś poprawki.

• Anonimowy
      Gość

Pakiet sms/mms w TT Hot został przedlużony. Era zapowiada zmiany w różnych segmentach usług, teraz 36,6 planuje poprawić ofertę, wiec moze nastąpi kolejna wojna cenowa prepaid.

• Anonimowy
      Gość

Mogli by ci wszyscy pójść w stronę klienta i zrobic tak jak jest w play fresh, każde doładowanie=rok ważności, mi stawki nie przeszkadzają, moga być takie jakie są obecnie, tylko to cholerne doładowanie, by w końcu spokojnie korzystać z telefonu!! a nie co miesiąc ładować bo oni sobie tak chcą,by móc sobie sms-a wysłać czy przedzwonić gdzieś, na cholere mi w 36.6 kasa za reklamy? jak i tak tego niemogę wykorzystać jak niemam waznego konta, korzystałem z tego 36.6, korzystałbym dalej, ale po co, skoro dam im znowu 30zł i przez miesiąc tego i tak nie wykorzystam, bo po prostu nie mam potrzeby, gdybym mógł to już dawno bym te wszystkie heyahy, ery i plusy i oranżady kopnął za przeproszeniem w dupę, przeszedłbym do play fresh ale znajomi mieliby drożej do mnie a to już odpada..

Ludzie, zróbcie każde doładowanie rok ważne, i już więcej ludzi będzie w pre-paidach!!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 18
Odpowiedz na: W pierwszej połowie kwietnia nowa oferta 36.6
Twoje informacje: