Start › Forum › Rynek › Rozliczenia i płatności › W jakich bankach są darmowe konta osobiste
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest28 sierpnia 2015 at 06:37Liczba postów: 135883Witam. Czy ktos z Was może mi podpowiedzieć gdzie obecnie warto jest założyć sobie darmowe konto osobiste? Obecnie mam rachunek w pekao ale muszę tam placić prawie 10 zł miesięcznie. W skali roku nazbiera się duża sumka tak więc chciałbym przenieść pieniadze do innego banku. Jaki ma obecnie dobrą ofertę?
-
Anonymous
Guest1 września 2015 at 06:28Liczba postów: 135883Oj to sporo. Obecnie wiele banków podwyższa sobie w taki sposob opłąty za prowadzenie konta bo chce sobie tym zrekompensować niższe wpływy z kredytów. Mamy obecnie dość niskie stopy procentowe tak więc na kredytach nie zarabia się jeszcze tak jak jakiś czas temu.
Obecnie niezłe jest konto Swobodne w Getin Banku. Nie masz na nim obecnie żadnych opłat tak więc jest to jedno z najlepszych kont. -
Anonymous
Guest2 września 2015 at 08:16Liczba postów: 135883Ja równie mam konto w Getin Banku. Właśnie to konto swobodne. Od dłuższego czasu zresztą. Jest tyle dobre,ze w banku nie podwyższają za nie żadnych opłat tak więc w przeciwieństwie do wielu innych kont jest to autentycznie bezpłatne konto. Sama obsługa internetowa jest ok. Mają tam dobre zabezpieczenia. Oraz tak na marginesie Getin Bank ma w ostatnim czasie najlepsze lokaty wśród wszystkich banków tak więc warto jest sobie tam załozyc.
-
Anonymous
Guest2 września 2015 at 08:43Liczba postów: 135883 -
Anonymous
Guest9 sierpnia 2016 at 18:58Liczba postów: 135883
-
-
AuthorPosts