Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy W Holandii urywają się telefony do Boga

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Każdy kto zadzwoni pod numer 06-442-449-01 usłyszy nagrany na automatycznej sekretarce komunikat: „To linia Boga. W tej chwili nie może on odebrać telefonu, ale zostaw wiadomość albo zadzwoń później i być może zostaniesz wysłuchany”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138210

Ta – a ciekawe ile osób DZWONIĄCYCH I jednocześnie deklarujących że wierzy regularnie się modli / chodzi do Kościoła / wykonuje czynności i obchodzi święta które nakazuje mu jego religia… takie zabawy jak tutaj pokazują jake jest typowa ludzka natura! NA POKAZ i w pogoni za MODĄ :/ podobnie jak z zachwalaniem JABCOFONA zero własnego myślenia… ! szkoda gadać…

• Anonimowy
      Gość

Czlowieku to jest po prostu performance artystyczny i ma wybitnie niewiele wspolnego z jakakolwiek religia. Nawiasem mowiac rozmowa telefoniczna zapewnie pozwala na pelne skupienie uwagi i w paradoksalny sposob moge byc blizsze modlitwie niz mamrotanie pod nosem.

• Anonimowy
      Gość

taaa 🙂 jasne 🙂 oj super mamy tą sztukę w 21 wieku – a poza tym NAUCZY SIĘ CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM – pytam PO CO LUDZIE TAM DZWONIĄ? – jeśli dla sztuki no to serio mi żal że każdy musi to zrobić no bo się trzeba przed znajomymi pochwalić :/ a jeśli z powodu wiary? heh modlitwa ma być w pewnien sposób intymna – a nie wiem ile jest intymności w nagrywaniu się na czyjaś sekretarkę w oczekiwaniu aż się to nagranie pojawi np. na YouTubie? :/ z góry mówie że jestem OSOBĄ TOLERANCYJNĄ wobec innych – ale jak czytam takie rzeczy że SIĘ TELEFONY URYWAJĄ – to normalnie mi się przypomina ten PERFORMANCE ARTYSTYCZNY PT. SZTUCZNE KOLEJKI PO JABŁOFON! i ta POTWORNA LUDZKA GŁUPOTA I GOTOWOŚĆ DO MANIPULACJI I TO MNIE PRZERAŻA!!!!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: W Holandii urywają się telefony do Boga
Twoje informacje: