Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO W GaduAIR pierwsza wersja to 35 gr/min

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

GaduAIR to nowa telefonia komórkowa, która jako pierwsza w świecie zintegrowała w nowy sposób telekomunikację i Internet pozwalając milionom osób być w kontakcie i odkrywać nowe możliwości komunikacji. Serwis Telix.pl dotarł do Zestawów startowych, w których cenniki za rozmowy różnią się w zasadniczo od tych przedstawionych oficjalnie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138365

Niezły chaos tam mają, bez roamingu, bez przenoszenai numerów, różne cenniki. słaby strat nowej sieci

• Anonimowy
      Gość

Jak widać Gadu-Gadu w ostaniej chwili poprawil swoją ofertę. Z tego wynika, ze Play wywołał bałagan wprowadzając ofertę Play Fresh. Już nie tylko strukturalne opy ale MVNO mają problemy dostosować się do rynku. Parę miesiecy temu byliby konkurencyjni i za wywołanie wojny w pre-paidach mozna by było ich podziwiać. Przesuwany start oferty tym razem im zaszkodził.

• Anonimowy
      Gość

Zmieniony w ostatniej chwili cennik jest dużo lepszy, ale gdyby operator z tym pojawił sie powiedzmy w marcu wywołałby burzę i wielu dzisiejszych palyowców chwaliłoby się dziś starterami z logo sloneczka.

• Anonimowy
      Gość

i teraz nie wiadomo czy to weszlo czy nie, zobacza userzy przy doładowaniu 🙂 a tak serio to moim zdaniem jest to bez sens…. bo juz nawet tylko sim jest lesze…

• Anonimowy
      Gość

A ja jestem przerażony językiem jakiego używacie. Kto redaguje ten serwis?!

• Anonimowy
      Gość

"Serwis Telix.pl dotarł do Zestawów startowych" – też mi wyczyn, ja mam od przedwczoraj swój starter – a brzmi co najmniej jakbyście to wykradli ciemną nocą z zabezpieczonego transportu -.-

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: W GaduAIR pierwsza wersja to 35 gr/min
Twoje informacje: