Start › Forum › Rozrywka › Konkursy i loterie › W Era i Heyah codziennie jeden numer wygrywa
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest25 października 2010 at 12:57Liczba postów: 135707Czyli aby „wygrać za darmo” tysiąc złotych lub nawet milion złotych trzeba codziennie płacić 4,88 zł (z VAT)! Można grać. Tylko czy warto? Kolejny sposób sieci ERA/HEYAH na wyciąganie pieniędzy od użytkowników/abonentów. Moim zdaniem nie warto w „to” wchodzić. Zawsze można wysłać SMS z odpowiednią komendą ale… to co już straciliśmy jest nie do odzyskania. Poza tym by zwiększyć szansę wygrania tysiąca lub miliona złotych trzeba będzie wysyłać SMS których koszt na pewno nie będzie niższy od 4,88 zł … Wygrałeś ale musisz wysłać SMS na nr… cena 7,32 zł z VAT itd., itp. Jednym słowem: odradzam branie udziału w tej zabawie gdzie początkowy koszt to tylko 4,88 zł.dzień.
-
Anonymous
Guest25 października 2010 at 15:02Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest26 października 2010 at 10:12Liczba postów: 135707za dużo już tych loterii smsowych, ostatnimi czasu powstało. Moim zdaniem, zamiast tego mogliby bardziej skupić się na wprowadzeniu jakieś nowej usługi, czy też promocji na kartę, abo itd. Bo o nowościach i promocjach telefonicznych np. w Play, czy też w planach optymalnych Orange z Desire, ciągle się widzi, czyta. No, ale cóż. Skoro Era organizuje coś takiego, to najwyżej istnieje popyt na takie konkursy. I tyle.
-
Anonymous
Guest26 października 2010 at 12:13Liczba postów: 135707’Wyślij teraz SMS-a o treści
GRAM pod numer 8007 (opłata za
subskrypcję, 4,88 zł/dzień). Jeżeli tego
nie zrobisz, po wylosowaniu Twojego
numeru wygrasz tylko 1000zł.’ – więc tak czy siak można zostać wylosowanym w grze o milion, jednak jeśli się nie wyśle to się ma pewne te 1000zł. Ja po prostu czekam na smsa czy telefon z informacją, że wylosowano mój numer 😀 -
Anonymous
Guest28 października 2010 at 14:11Liczba postów: 135707Ale przecież jedno nie wyklucza drugiego – mam na myśli
wprowadzanie nowych ofert. Orange też organizowało loterie,a w między czasie pojawiały się nowe oferty , pre-paidowe, abonamentowe, usługi z dostępem do społecznościówek (Orange World). Widać przyszła pora na inne sieci, bo chyba faktycznie są osoby , które angażują się w tego typu działalność operatorów. -
Anonymous
Guest6 listopada 2010 at 14:51Liczba postów: 135707Uwaga! Żona wysłała i zżerało po 5 złotych dziennie, zanim się zorientowałem już było 60zł ! Kolejne oszustwo, które Era nazywa „konkursem” !!! No tego jeszcze w tej sieci nie było co jest w tym roku. Najlepsze są „konkursy” typu: jeżeli nie chcesz brać udziału (czytaj jeżeli nie chcesz żeby ci zżerało kasę codziennie) to wyślij smsa o treści NIE który i tak Ci zeżre kasę (ale tylko jednorazowo)! Żal !!! Podejrzewam że stracą dużo klientów w tym roku!!!
-
Anonymous
Guest20 listopada 2010 at 23:05Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest25 listopada 2010 at 13:04Liczba postów: 135707Trzeba jeszcze odebrać telefon!
Zobaczcie na listę zwycięzców. połowa nie odebrała telefonu nie mówiąc już o wygraniu miliona:) Codziennie milion do wygrania a może jeden się trafi (jak będą chcieli co to wygra). REgulamin jest taki że on na to nawet złotówki mogą nie wydać. Co myślicie nie nie wiedząpod jaki numer zadzwonić żeby nikt nie odebrał. -
Anonymous
Guest27 grudnia 2010 at 22:47Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest3 stycznia 2011 at 15:37Liczba postów: 135707Poczułam się w obowiązku i kontaktuję się z mediami – Wyborcza, TVN, Uwaga, Interwencja itp. Trzeba tą sprawę nagłośnić, ponieważ wielu abonentów o tym nie wie. Pomóżcie proszę, dzwońcie, piszcie maile.
Mało kto czytał ten regulamin i zdaje obie sprawę, że odebranie automatycznego połączenia z biura obsługi również wciąga go do konkursu.
PS. właśnie dostałam maila od pana z Wyborczej. Już się tym zajmują 🙂 -
Anonymous
Guest4 stycznia 2011 at 16:48Liczba postów: 135707Zmienili wersję regulaminu na stronie Mobileformats. Mówię tu o §6,punkt1 – wycięto całkowicie informację odnośnie sklepu mobilnego.
Czy ktoś z was ma głowę do ‘rozumienia’ regulaminów i może to przeanalizować? Również samą kwestię reklamacji – Na stronie widnieje informacji o 7-dniowy terminie rozstrzygania reklamacji przez Komisję Nadzoru, natomiast w regulaminie jest mowa o rozstrzygnięciu przez Organizatora i data 14.04.2011.
-
Anonymous
Guest19 stycznia 2011 at 20:18Liczba postów: 135707mnie naciagneli na 260zł netto, w związku z zagranicznym wyjazdem mogłam zareagować dopiero w styczniu :(…… jesli jest jakis sprawdzony wzór reklamacji bardzo o niego proszę. Chętnie przyłącze sie też do pozwu zbiorowego. edyta10@op.pl
-
Anonymous
Guest28 stycznia 2011 at 18:16Liczba postów: 135707
-
-
AuthorPosts