Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria Vobis sprzedaje Windows 7

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Sklep internetowy Vobis.pl jako pierwszy w Polsce rozpoczął przedsprzedaż najnowszego systemu operacyjnego Windows 7, którego premiera zaplanowana jest na 22 października.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138789

Windows 7 Home Premium BOX cena 500zl, ale dlaczego w Stanach czy w UK jest taniej !!!???

• Anonimowy
      Gość

ponieważ ktoś znowu musi sobie dom postawić w 2 miesiące ale przebitka 100 procent to lekka przesada

• Anonimowy
      Gość

A dlaczego laptopy sa tam taniej? A dlaczego buty sa tam taniej? Urwaliście się z choinki ludzie?:)Czego oczekujecie bo ktos sptrzedawał po takiej samej cenie jak w stanach?To na czym on by zarobił?śmieszne…pozatym i tak sciagniecie pewnie z sieci wiec po co tutaj sie wypowiadac?:)Dobrze ze sie pojawił na polskim rynku i tyle

• Anonimowy
      Gość

Bo w USA nie ma złodziejskiego podatku VAT 🙂 Ale spokojnie Obama coś już tam wspominał o wprowadzeniu VATu w USA 🙂

• Anonimowy
      Gość

@bates, o czym ty czlowieku piszesz ??????????,jakie stany ??????????,nie ma się co dziwic że europejczycy kupuja skoro teraz system w pudelku kosztuje 50 funtow tj. okolo 250 złotych(Home Premium oczywiście)przyniosą mi go do domu 22 pażdziernika

• Anonimowy
      Gość

Na zachodzie jest wiele rzeczy tanszych, tym bardziej oprogramowanie i elektronika. Tylko jak widac jest problem z zamowieniem, ja wzialem z vobisu, nie jest drogo a dodatkowo myszka gratis. Poza tym jak przekaluluje sie cene visty home premium i cene przedpremierowa win7 to i tak sie oplaci

• Anonimowy
      Gość

No a jak oceniacie sam system? mi vista nie przypadła do gustu, pokusić się na ten win 7 ?

• Anonimowy
      Gość

no oczywiście że pokusić, napewno będzie szybszy od visty a co za tym idzie bardzie bardziej przyjazny użytkownikowi… co do ceny to nigdy nie będzie co do niej pewności ma na nią wpływ bardzo dużo czynników min. podatek, kurs walut itd…

• Anonimowy
      Gość

No tak, wiadomo,że cenowo to się zmienia wszystko. Dla mnie najważniejsze że lepszy:) No i nowa mysz by mi się też przydała,więc mi pasuje idealnie.

• Anonimowy
      Gość

zakupilem windowsa7 w vobisie razem z klawiatura, mam nadzieje, ze nie zrobia mnie w balona 😉

• Anonimowy
      Gość

No nie wydaje mi się żeby zależało im na nabieraniu klientów:) Swoją drogą 7 cieszy się dużą popularnością, nie wiem tylko czy to zasługa visty czy doskonałości 7 ?:)

• Anonimowy
      Gość

niestety, teraz troche zaluje, ze nie poczekalem, bo jest opcja kupic wersje pro lub ultimate..

• Anonimowy
      Gość

Heh a ja poczekałem i teraz mogę kupić wersję ulminate :d

Ma więcej funkcji, a na cenę nie narzekam. Zwłaszcza że na 1 z pakietów w vobisie się załapałem

• Anonimowy
      Gość

Jak na polskie warunki to naprawde nie sa jakies bajonskie sumy…Ja to napewno zamawiam bo na viscie to juz usiediec nie moge. Wlasnie tylko zastanawiam sie nad wersją. Z reguły użwyałem wersji prof.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
Odpowiedz na: Vobis sprzedaje Windows 7
Twoje informacje: