Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Uwaga na podwójne doładowania w Erze

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

3 grudnia Era wprowadziła nową promocję. W ramach oferty specjalnej oferuje wybranym Klientom możliwość skorzystania z oferty promocyjnej „Podwajamy Doładowania”. Niestety oferta ma pewne ograniczenia.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139210

Cóż, powiedzenie, że era tnie frajera jest nadal aktualne

• Anonimowy
      Gość

Regulamin jest dosyć zawiły,ale tylko na pierwszy rzut oka – w sumie składa się z 3 kroków działania. Nikt nie obiecuje w nim, że każdy dostanie smsa zwrotnego -owszem, kiedyś było lepiej , bo z automatu, ale trudno tu mówić o "cięciu frajera".

Ja miałam szczęście, dostanę w styczniu 300 pln bonusu, musiałam zbić konto o 20 pln, które wydałam na bezterminowe pakiety

• Anonimowy
      Gość

Cóz ERA zrobiła z siebie posmiewisko – mam na stanie teraz po doładowaniu 406 zł – otrzymałem sms o tresci że w ciągu 5 dni mam obnizyc swój stan konta do 100 zł czyli w ciagu 5 dni mam wydac 306 zł – to chyba smieszny zart ze strony Ery 😀

Coż za kilka miesiacy jezeli sie nic nie zmieni obnizę stan konta do 50 zł i przejde do konkurencji z numerem.

Czekam na obnizenie stawek w pierwszym połroczu 2009.

• Anonimowy
      Gość

a co na to UKE? pewnie nic bo to nie TPSA…

• Anonimowy
      Gość

Przeprowadziłem doładowania na trzy TT i zaden nie otrzymał oferty. Swój numer doładowałem mimo braku propozycji i żadnej odpowiedzi. Przeczekaliśmy po pierwszym doładowaniu 3 doby. Jedyny sms mówił o 10 zł za szybkie doładowanie w ciągu chyba 21 dni. Może nie uznano nas za wybranych. To po raz drugi Era nie popisała sie wobec mnie. Wcześniej numer TT miałem w abonamencie i przy przedlużeniu umowy Era nie chciała dać tak dobrych warunków jakie miałem. Proponowała gorsze. Dlatego przeszedłem na TT. Wszystkim zyczę mądrosci w uczestnictwie w tej erowej promocji. Życzę, obyście zostali wybrani w łaskawości Ery.

• Anonimowy
      Gość

Ja w smsie po pierwszym doładowaniu dostałem wyraźną informację, że w ciągu 5 dni mam zejść do określonej kwoty i dopiero po tym zejściu- drugie doładowanie zostanie podwojone, a kasa wpłynie na konto na początku stycznia. Dla mnie jasne i przejrzyste.

• MartaM
      Członek
      Liczba postów: 12

Ogólne warunki tej oferty określone są z regulaminie oferty, która obowiązuje tylko wybranych użytkowników. Niesprawiedilwe może ona być ze względu na to, że smsy nie docierają do wszystkich, ale z zejściem do określonej kwoty nie widzę problemu- jeśli ktoś ma mało środków zrobi to raz dwa, a jeśli ktoś te środki chomikuje to nie wiem czy podwójne doładowanie będzie mu bardzo potrzebne.

• Anonimowy
      Gość

Jesli ktoś ma taryfę Happy, to moze sobie kupić kilka bezterminowych pakietów. I chomikować minuty do wygadania i tym samym zejść z kwoty na koncie. Dla mnie to tez nie był problem. Ale sa tacy, którzy dostali zaproszenie do promocji nawet bez pierwszego doładowania. Czyli oferta zindywidualizowana.

• MartaM
      Członek

Być może jest jakiś określony system wyboru szczęśliwych użytkowników, zakup pakietów to bardzo fajna sprawa, przynajmniej nie trzeba od razu całej kasy wydawać:)

• Anonimowy
      Gość

ERA….-dla milionera?

Tam jest taki burdel, że o klienta biznesowego walczą konsultanci między sobą.

Właśnie wypowiedzieliśmy kilkadziesiąt umów…….

Doświadczony.

• MartaM
      Członek

Ale jaki to ma związek z podwójnym doładowaniem? Tu kasę może dostać każdy użytkownik, nikt się o niego nie bije, bałaganu też nie ma, TT jest ok:)

• Anonimowy
      Gość

Zasady są jasne i proste. Wybór- raczej losowy 😉 Ale oferta podwójnego doładowania zawsze w TT była najlepsza- choćby dlatego, że nie ma żadnych warunków co do wykorzystania podwojonej kwoty, jak to jest np. w orange. Można dzwonić, pisać, kupować pakiety wedle własnego uznania.

• MartaM
      Członek

Dokładnie, a jeśli ktoś nie trzyma zaprosznia do promocji to zawsze może doładować 50 zł z abonamentu i 25 ekstra minut dostać;)

• Anonimowy
      Gość

Moim zdaniem- nie ma co narzekać. Promocja bardzo fajna, warunki- do spełnienia. A podwojenie najlepsze wśród polskich operatorów, bo kasę wydajesz wedle uznania. Czysty zysk.

• MartaM
      Członek

Dokładnie, jeśli ktoś chce to korzysta z doładowania, nie to nie, jednak w moim przypadku dodatkowe doładowanie przyda się po świątecznym szaleństwie;)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #165977 w Uwaga na podwójne doładowania w Erze
Twoje informacje:

Anuluj