Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Uwaga na podwójne doładowania w Erze
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość9 grudnia 2008 o 09:42Liczba postów: 139047Regulamin jest dosyć zawiły,ale tylko na pierwszy rzut oka – w sumie składa się z 3 kroków działania. Nikt nie obiecuje w nim, że każdy dostanie smsa zwrotnego -owszem, kiedyś było lepiej , bo z automatu, ale trudno tu mówić o "cięciu frajera".
Ja miałam szczęście, dostanę w styczniu 300 pln bonusu, musiałam zbić konto o 20 pln, które wydałam na bezterminowe pakiety
-
Anonimowy
Gość9 grudnia 2008 o 09:59Liczba postów: 139047Cóz ERA zrobiła z siebie posmiewisko – mam na stanie teraz po doładowaniu 406 zł – otrzymałem sms o tresci że w ciągu 5 dni mam obnizyc swój stan konta do 100 zł czyli w ciagu 5 dni mam wydac 306 zł – to chyba smieszny zart ze strony Ery 😀
Coż za kilka miesiacy jezeli sie nic nie zmieni obnizę stan konta do 50 zł i przejde do konkurencji z numerem.
Czekam na obnizenie stawek w pierwszym połroczu 2009.
-
Anonimowy
Gość9 grudnia 2008 o 21:39Liczba postów: 139047Przeprowadziłem doładowania na trzy TT i zaden nie otrzymał oferty. Swój numer doładowałem mimo braku propozycji i żadnej odpowiedzi. Przeczekaliśmy po pierwszym doładowaniu 3 doby. Jedyny sms mówił o 10 zł za szybkie doładowanie w ciągu chyba 21 dni. Może nie uznano nas za wybranych. To po raz drugi Era nie popisała sie wobec mnie. Wcześniej numer TT miałem w abonamencie i przy przedlużeniu umowy Era nie chciała dać tak dobrych warunków jakie miałem. Proponowała gorsze. Dlatego przeszedłem na TT. Wszystkim zyczę mądrosci w uczestnictwie w tej erowej promocji. Życzę, obyście zostali wybrani w łaskawości Ery.
-
Anonimowy
Gość10 grudnia 2008 o 15:45Liczba postów: 139047 -
Ogólne warunki tej oferty określone są z regulaminie oferty, która obowiązuje tylko wybranych użytkowników. Niesprawiedilwe może ona być ze względu na to, że smsy nie docierają do wszystkich, ale z zejściem do określonej kwoty nie widzę problemu- jeśli ktoś ma mało środków zrobi to raz dwa, a jeśli ktoś te środki chomikuje to nie wiem czy podwójne doładowanie będzie mu bardzo potrzebne.
-
Anonimowy
Gość11 grudnia 2008 o 14:53Liczba postów: 139047Jesli ktoś ma taryfę Happy, to moze sobie kupić kilka bezterminowych pakietów. I chomikować minuty do wygadania i tym samym zejść z kwoty na koncie. Dla mnie to tez nie był problem. Ale sa tacy, którzy dostali zaproszenie do promocji nawet bez pierwszego doładowania. Czyli oferta zindywidualizowana.
-
Anonimowy
Gość16 grudnia 2008 o 12:18Liczba postów: 139047
-
-
AutorWpisy