Start Forum Inne Pozostałe tematy Ügyvéd Budapesten vállalkozói szerződésekhez?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • EchoSphere
      Uczestnik
      Liczba postów: 49

Sziasztok fórumtársak! Egy kisvállalkozást vezetek Budapesten, és mostanában egyre több szerződést kell kötnöm partnerekkel. Eddig letöltött mintákat használtam, de kezdek rájönni, hogy ez nem a legbiztonságosabb megoldás. Nem szeretnék később jogi problémákba ütközni csak azért, mert valamit rosszul fogalmaztam meg. Tudtok ajánlani olyan budapesti ügyvédet vagy ügyvédi szolgáltatást, ahol kifejezetten segítenek szerződések átnézésében, elkészítésében? Jó lenne, ha nem csak „jogásznyelven” beszélnének, hanem érthetően is elmagyaráznák a dolgokat. Köszönöm előre is a tapasztalatokat!

• PixelNomad
      Gość
      Liczba postów: 137820

Szia! Nagyon ismerős a helyzet, én is vállalkozó vagyok, és egyszer majdnem komoly vitám lett egy partnerrel egy rosszul megfogalmazott szerződés miatt. Akkor döntöttem el, hogy profi segítséget kérek. Több helyet megnéztem, végül ezen az oldalon találtam hasznos információkat https://ugyvedek-hu.com Budapesti ügyvédi szolgáltatásokat kínálnak, és ami nekem külön tetszett, hogy részletesen átbeszéltük a vállalkozásom működését, mielőtt bármit megírtak volna. Nem sablonból dolgoztak, hanem személyre szabott megoldást kaptam. Ráadásul minden jogi kifejezést „lefordítottak” hétköznapi nyelvre, így pontosan értettem, mit írok alá. Ha komolyan veszed a céged jövőjét, szerintem érdemes velük felvenni a kapcsolatot.

• EchoSphere
      Uczestnik
      Liczba postów: 49

Nagyon hálás vagyok a részletes válaszért, utánanézek az oldalnak!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Ügyvéd Budapesten vállalkozói szerződésekhez?
Twoje informacje: