Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Twoja Komórka znika z rynku

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

„Twoja Komórka” – polski miesięcznik o telefonach komórkowych i nowych technologiach, który ukazuje się od lutego 1998 r. ma zostać zlikwidowany do końca stycznia br. informuje serwis branżowego miesięcznika „Press”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138223

Szkoda, ale można się było tego spodziewać. Testy komórek które dawno były np. w Mobility w TK ukazywały się z kilkumiesięcznym opóźnieniem. Od 2 lat kupuje tylko Mobility czasami MI.

• Anonimowy
      Gość

TO KWAŚNIAK UWALIŁ TO PISMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ON

ZNISZCZYŁ MARKĘ, GDY PRZEJĄŁ WŁADZĘ W TK PISMO

SPADŁO NA D N O !!!!

• Anonimowy
      Gość

Mnie sumienie ruszyło jak red.Rabieja zmienili i pismo zrobiło się "szare" i "nijakie". Przedtem miało charakter, choć w testach były 2-3 telefony. Ale TK miało charakter, a "spytało mnie społeczeństwo" to paradoksalnie najlepsza część pisma.

PS. Pozostały tylko 2 czasopisma MI i Mobility, ale chyba podzielą los TK, ostatnio MI zrobiło się nieciekawe, w testach koreańskie i tajwańskie "badziewie", do którego trzeba nosić akumulator samochodowy na plecach.

To tyle, może się mylę.

• Anonimowy
      Gość

Kiedyś moja ulubiona gazeta… Później gsmoline, telix, telepolis, fkn… A ostatnio szkoda było kupować, bo dużo obszerniejsze testy w internecie…

• Anonimowy
      Gość

Kupowałem Gazete od samego poczatku, ponieważ w 1998 r. równierz kupiłem pierwszy telefon. I jak widac telefony poszły do przodu z technologią, a gazeta niestety została w tyle. Ale i tak dziekuje za to co mogłem sie dowiedziec o tel……

• Anonimowy
      Gość

I bardzo dobrze. Słabi muszą odejść. Marni redaktorzy naczelni zniszczą każdą gazetę.

• Anonimowy
      Gość

ALE KWAS !!!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Twoja Komórka znika z rynku
Twoje informacje: