Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi TurboDymoMan tym razem zawstydził pędzel (video)

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Polkomtel zaprezentował kolejny film reklamowy dla marki telefonii komórkowej pre-paid 36i6. Głównym bohaterem podobnie jak poprzednich jest Turbo Dymo Man, superbohater nigdy nie pokazywany w komiksach.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135625

nazwa tego ludka jest nieco żenująca, reklamy też trochę od czapy

• Anonymous
      Guest

Też mi się tak wydaje, jakoś dymoman nie robi na mnie wrażenia. Ostatnio czyli właściwie dziś widziałem nowa reklamę Ery z rodzynkiem:) w cukierni i fajna jest podoba mi się. Tą babeczkę która tam gra skądś znam.

• Anonymous
      Guest

Operatorzy nadużywają w ostatnim czasie słowa "zawsze" "na zawsze" mowa o 36,6 i Erze. Przy stawce 60gr za minutę ofertą 50% wiecej nie była głupia dla operatora (dla użytkowniak i tak taniej wyjdzie pf) a tu sie nagle okazuje ze to jest promocja do konca wrzesnia hah. Tyle zachodu, tyle reklam zeby dac ludziom promo ktore jest wazne miesiac. Jaki zal!

ps. jedyne zmiłuj dla 36,6 bedzie jesli od 1pazdziernika za minute bedzie mniej niz 29gr.

• Anonymous
      Guest

Premier Tusk zawstydzil TurboDymoMana.W sondazach tvnu osiagnal 120 procent poparcia!

• Anonymous
      Guest

te reklamy są żenujące

• Anonymous
      Guest

W MixPlus też jest DymoturboMan w ofercie na 48 doładowań? Ciekawe kiedy bedzie 60 doładowań? I te ceny fonów.

• Anonymous
      Guest

reklamy te są spoko uśmiać się można. ci co nie znają się na rzeczy są po prostu nudni i bez humoru. jak dla mnie reklama 11/10 ! ! !

• Anonymous
      Guest

T reklamy są niesamowite

widzisz reklame o nim i odrazu rbi się weselej(tak jak z reklamą siara tara bunga czy coś tam co mówiom te ptaki)

• Anonymous
      Guest

Weselej widać jaki jest twój poziom intelektu. Reklamy gówniane przełączam kanał gdy to badziewie leci syf tak samo jak marka, usługa i sieć.

Viewing 9 reply threads
Reply To: TurboDymoMan tym razem zawstydził pędzel (video)
Your information: