Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi TTFON i nowa oferta utrzymaniowa Tak Tak Fon z taryfa Happy

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od dnia 03.06.2009r. dla Abonentów sieci Era i Klientów systemu Era MIX uprawnionych do Wymiany telefonu wprowadzona zostaje nowa oferta utrzymaniowa oferty Tak Tak Fon z taryfą Happy, dowiedzial się serwis Telix.pl. Na kontach Abonentów oferty Tak Tak Fon uprawnionych do oferty pojawi się nowy segment utrzymaniowy: TTFON.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

a ciekawe kiedy jakieś obnizki dla pre-paidowców TAKTAKa… co prawda są te podwójne doładowania, i minuta oraz sms wychodzi prawie po tyle samo co u konkurencji ale dlaczego użytkownik ma traktować telefon jak skarbonkę…

• Anonymous
      Guest

Ja na promocje z ograniczaniem do paru miesiecy się nie na biorę. Nic szczególnego nie zaoferowali

• sebi997
      Participant
      Liczba postów: 1273

za to podwojne doladowanie mozna uciec do innej sieci gratis 🙂 nic innego nie pozostalo era stawia na heyah a uzytkownikow TT ma gleboko w d…….

• Anonymous
      Guest

może i nie oszałamia, ale zawsze coś. 300 minut to sporo. a sama koncepcja TTFOn jest ciekawa

• Anonymous
      Guest

może i nie oszałamia, ale zawsze coś. 300 minut to sporo. a sama koncepcja TTFOn jest ciekawa

• Anonymous
      Guest

Pierwsze slyszę aby w pre-paidzie jakim jest TTfon były okresy rozliczeniowe 🙂

• Anonymous
      Guest

Moze wymienic telefon na cenach preferencyjnych.

Ceny telefonów są takie same jak dla nowych klientów.

• Anonymous
      Guest

jak nigdzie nie widzę info o cenach preferencyjnych, zatem skąd Twoje pytanie?

• Anonymous
      Guest

Cos jednak rusza sie i w Tak-Taku. Oferta może zacznie odwracać odpływ użytkowników Ery do prawdopodobnie Playa. chociaż podobno da się zauważyć także, że dużo użytkowników wybiera ofertę prepaid Orange.

• Anonymous
      Guest

To prawda cos sie rusza w Tak Taku. Nie sadze zeby byl duzy odplyw klientow ktorzy 3/4osob maja w Erze. Dla nich ta taryfa jest i bedzie bezkonkurencyjna, nie mowie juz o 2xdoladowaniu ale o godzinach za grosze.

• Anonymous
      Guest

Sam mam TT. To już 3cie podwójne w ciągu 6 miesięcy. realny koszt rozmowy to ponad 40% mniej niż w cenniku. I nawet w GGAir jest drożej za minutę np. do Play’a. Do tego w TT są najniższe stawki na rozmowy wewnątrzsieciowe i na stacjonarki. Nic więcej nie potrzeba. A czy skarbonkę? Ładuję telefon i mam spokój na kilka miesięcy. I nie muszę się martwić, że mi się kasa na koncie zaraz skończy- wiem ile mam 😉

Viewing 11 reply threads
Reply To: TTFON i nowa oferta utrzymaniowa Tak Tak Fon z taryfa Happy
Your information: