Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Trzynaste urodziny sieci Era – specjalne oferty od 1 września

Viewing 24 reply threads
  • Author
      Guest
      Liczba postów: 135631

Od 1 września w ofercie Ery pojawią się nowe pakiety internetowe o wielkości do 16 GB oraz urodzinowe prezenty z dodatkowymi usługami.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• adi84
      Member
      Liczba postów: 34

Czy coś wiadomo czy te minuty dodatkowe to na cały czas umowy czy tylko na jakiś okres?

I od kiedy ta oferta będzie dostepna czy od 1 września czy może wcześniej?

• Anonymous
      Guest

tak sobie czytam i kurcze… jakoś chyba całkiem całkiem ta oferta wygląda 🙂 fakt że minuty nie do PLAY ale to już normalka więc mnie to niedziwi 😀

• Anonymous
      Guest

Minuty na cały czas trwania umowy. i w ten sposób witamy najlepszą ofertę na rynku abo – nikt inny nie daję tylu darmowych minut.brawo!!

• Anonymous
      Guest

To prawda, jeżeli już dadzą to tylko na jakiś okres tutaj na cały czas i to jest dobre, trochę opcji do wyboru. Oferta wygląda fajnie.

• Anonymous
      Guest

"…Taryf Nowa Era oraz jeden z czterech pakietów danych: 300 MB, 1,5 GB, 4 GB lub 16 GB za odpowiednio 19, 39, 59 lub 129 złotych.."

— Komu pytam się komu robia sieczkę z MÓZGU ? GDZIE W TABELI JEST 19 ZŁ Sie pytam kościelnego sie:)

• Anonymous
      Guest

@ era&orange – czytaj ze zrozumieniem, pakiet za 19 pln jest doliczany do abo, a ceny podane są już po doliczeniu. dlatego ta różnica. ale najlepiej wypada oferta "głosowa" – żaden inny operator nie daję tylu minu w abo

• Anonymous
      Guest

Ktos zaczyna myslec, krok w dobrą strone, a juz myslalem, ze bedziemy masowo odchodzic od naszego ukochanego operatora…!A co ten biedny Play zawinil?chyba lepiej, ze gdzies dzwonimy, niz nie mielibysmy dzwonic wcale?

• Anonymous
      Guest

Jednak zadalem sobie trud i po przeliczeniu tych cen znow jestesmy zrobieni w balona- nie dajcie sie zwiesc pakietami! minuta dalej kosztuje od 23-28gr juz z dodatkowymi pakietami, np do wszystkich! haha!jednak bedziemy opuszczac operatora bez zalu, nie przedluzajac umowy – jak to milo przeniesc numer do konkurencji na lepsze warunki!

• Anonymous
      Guest

Lepsze warunki O_O .

OK- a teraz pokaż mi te lepsze warunki…

Proponuje zamiast latac po necie, zająć się zapoznaniem z ofertami i regulaminami – drogi pracowniku playa.

• Anonymous
      Guest

Na dzień dzisiejszy Era dała najlepszą ofertę i naprawdę z dużą paką minut. Można nawet wybrać pakiet internetu co jest supr sprawą dla osób posiadających odpowiedni telefon i taką potrzebę. I to wszystko na dzień dobry.

• Anonymous
      Guest

jak dla mnie super, dobrze wypalili z tą ofertą.

• Anonymous
      Guest

No jak na razie trudno przebic Fresha czy Mbank. Pokazcie mi, gdzie daja 100smsów dziennie gratis, rozmowy po 29gr bez zobowiązań lub po 19gr! i to bez podpisywania krepującej umowy na 2 lata!

• Anonymous
      Guest

E r a to zło ..eje już mnie raz nabrali w taryfie nowy pakiet biznes,po parunastu dniach zabrali usługę doładuj z abonamentu a miało być tak pięknie.Straciłem zaufanie do tej firmy,po skończonych umowach bedzie witaj PLAY FRESZ

• Anonymous
      Guest

@ christine – akurat dzięki tym podwójnym minutom, cena 1 w ramach abo jest niższa niż w Freshu 🙂 do tego tanio można kupić telefon

• Anonymous
      Guest

napiszcie coś więcej na temat abonentów przedłużających umowę.może jakaś tabela, zestawienie minut, coś czym era ewentualnie chce zatrzymać swoich obecnych abonentów.w tej chwili jest tak, że nowy abonent płaci za telefon 1zł.,a abonent podpisujący aneks w tym samym abonamencie płaci za ten sam telefon np.149zł.

• Anonymous
      Guest

Niezła oferta, zwłaszcza te prezenty w postaci wyboru jednej z usług. Sieć rodzinna wygląda chyba najbardziej ciekawie, bo obejmuje też numery z TT, czyli prepaidów. Jest w czym wybierać.

• Anonymous
      Guest

Trzeba przyznać że ofertę przedstawili naprawdę niezłą. Jest w czym przebierać. Te pakiety i bonusy są dobre bo na cały okres a nie tylko na jakiś okres.

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Era się stara w tym roku. Ja osobiście korzystam z telefonu na kartę i warunki mam ok – 29 gr za minutę w HOT. W abonamencie telefony ma moja siostra i mama, dobrze, że będą mogły skorzystać z gratisów. Z internetu nie korzystają, ale za to ja sam chętnie pokorzystam 😉

• Anonymous
      Guest

A jakie ceny telefonów przy jakich abonamentach??

• Anonymous
      Guest

Z tą siecią rodzinną i pre-paidami to trzeba uważać! Warunkiem korzystania z członkostwa w sieci rodzinnej jest utrzymanie aktywnych rozmów wychodzących. O ile dobrze rozumiem, oznacza to ładowanie przynajmniej 25 zł miesięcznie (takie doładowanie przedłuża o 1 miesiąc). Myślę raczej o abonamencie za 15 zł (30minut + 30 prezencie, ale bez telefonu, bo już mam). Nie ma tu problemu z aktywnością rozmów wychodzących …

• Anonymous
      Guest

bo tak to już jest z tą erą

starzy klienci już są i nie ma sobie co nimi głowy zawracać.

dla nowych to i owszem minuta rozmowy za 29 gr. a ty stary? płać dalej 59 gr bo chcesz zachować numer, albo zmień numer, albo jeszcze lepiej sieć

• Anonymous
      Guest

Z bonusów jakie daje sieć rodzinna można korzystać w Tak Taku nawet przy zerowym stanie konta. Na dodatek terminy ważności się sumują, więc rozwiązanie jest bardzo dobre.

• Anonymous
      Guest

Sieć rodzinna to rzeczywiście bardzo fajny sposób na uzupełnienie Tak Tak Hot.

• Anonymous
      Guest

niech lepiej obniżą ceny telefonów a nie naciągaja na większa kase bo mi juz codziennie dzwonia dziwki i cos próbuja wcisnąć !!!

Viewing 24 reply threads
Reply To: Trzynaste urodziny sieci Era – specjalne oferty od 1 września
Your information: