Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni TP odświeża ofertę stacjonarną

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

28 stycznia tego roku Telekomunikacja Polska organizuje Konferencję Prasową, w ramach której zaprezentuje najnowszą ofertę telefonii stacjonarnej.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135689

No i dobrze, odświeżenie oferty zawsze się przyda. Ciekawe zwłaszcza, jakich zmian można się spodziewać odnośnie netu. No zobaczymy…

• Anonymous
      Guest

Może wreszcie skończy się przymus płacenia za telefon lub utrzymanie łącza. Chyba tylko oni za to sobie liczą ?!

• Anonymous
      Guest

Moze zrobia abonament za 10 zl i stacjonarne wroca w wielkim stylu:)

• Anonymous
      Guest

jass –> Chciałbym. Ja potrzebuje mieć tylko numer stacjonarny. Połączenia wykonuje przez voip. Obecnie płace za samo utrzymanie numeru 28 zł w planie socjalny.

• Anonymous
      Guest

Tp ostatnio rusza ofensywa. Teraz odswiezaja oferte stacjonarna, wczesniej neta, w miedzyczasie dali calkiem przyzwoite pakiety telewizyjne. Sporo tego.

• Anonymous
      Guest

Pewnie dadzą promocję typu: pół abonamentu za pół telefonu i pół pomocy w BOA.

• Anonymous
      Guest

Ja ich tylko proszę o jedno – walczcie z dziwactwami typu minuta z mojego miasta np. do Warszawy kosztuje wiecej niż na komórki! Jakim cudem dla tpsa drozej jest jak ja dzwonie na stacjonarne niz do sieci komorkowej?

Poza tym ludzie dzwonia coraz wiecej z komorek i to jest wina tpsa bo stacjonarny jest drogi. Ja go tylko mam do awaryjnych polaczen i odbierania. 28zł w sumie w błoto idzie. Szacun bedzie jak zrobia np. plan za 10zl i połaczenia do wszystkich za 29gr. Wtedy ludzie zaczna dzwonic z domowych! Ogólnie to wspólczuje tpsa bo tylko neostrada ich przy zyciu trzyma.

• Anonymous
      Guest

Plus niech wreście ułatwią zrezygnowanie z faktur paierowych to jest 2zł w plecy co miesiac!

• Anonymous
      Guest

pakiety TV w tp sa całkiem dobre – duzo kanałów a do tego niezłe ceny.

• Anonymous
      Guest

Wg mnie pakiety TV w ofercie TP są beznadziejne. Dlaczego? Brak kanałów HD (w wysokiej rozdzielczości)!!!

• Anonymous
      Guest

A będzie przekaz na żywo? Że blip czy coś?

Viewing 11 reply threads
Reply To: TP odświeża ofertę stacjonarną
Your information: