Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe TP nie mamy szans w wojnie cenowej, od nowego roku kanały HD

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Dziś Telekomunikacja Polska zaprezentowała nową ofertę neostrady z TV, która startuje od 9 października. – Nie jest żadną tajemnicą, że nie mamy szans w wojnie cenowej – napisał na swoim blogu rzecznik Grupy TP Wojciech Jabczyński.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135612

To ja w takim razie poproszę o 6Mb/s w centrum Krakowa (pomarzyć zawsze można) w cenie oscylującej w granicach 80 – 90 zł + telefon za 10 zł (że by w tym była przynajmniej godzinka na stacjonarne). Niestety na nic więcej niż 2Mb/s liczyć nie mogę – niestety.

A nie wymagam wiele. Naprawdę 6Mb/s wystarczy mi aż nadto 🙂

PS.

No i czekam jeszcze na O2 w Polsce 🙂

• Anonymous
      Guest

W jednym Jabczyński ma rację, nie warto budować i finansować, gdy potem wchdzi regulator i daje innym za darmo. Podomnie jest w przypadku MTR i Play.

• Anonymous
      Guest

no nie wiem czy te ceny wolnych ofert są oki, zwłaszcza 1mb jest drogi

• Anonymous
      Guest

Ted: fakt, tutaj akurat rzecznik ma rację, ktoś (w tym wypadku TP) stawia infrastrukturę, a później UKE wydaje decyzję na mocy której alternatywni mogą z niej korzystać za pół darmo. Trochę to nie fair.

• Anonymous
      Guest

TPsa nie udostępnia swojej sieci za darmo. Nieźle na tym zarabia, no ale tym pan rzecznik się nie chwali.

• Anonymous
      Guest

"a woli dostać przyzwoity dostęp 1,2, czy 6 MB" ha ha ha

jakby to moja babcia powiedziala, to bym sie nie zdziwil, ale facet z branzy mowi, ze internet kilka MB to przyzwoity dostep, to tego bez drwiacego smiechu pozostawic nie mozna !

• Anonymous
      Guest

rcicho: owszem, dostają jakieś pieniądze za dzierżawienie sieci, ale z tego co wiem, to alternatywni mogą wchodzić na te łącza na dość preferencyjnych warunkach…

Viewing 7 reply threads
Reply To: TP nie mamy szans w wojnie cenowej, od nowego roku kanały HD
Your information: