Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Telefónica (o2) testuje technologię LTE w UK, Niemczech, Czechach i 3 innych krajach
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość5 października 2009 o 11:21Liczba postów: 138849Oj też bym bardzo chciał, abyśmy mieli markę O2 w Polsce! Tym bardziej, jak już nie będzie najlepiej rozpoznawalnej i bardzo cennej marki, jak Era!!! Gdy Szwaby "zniszczą" już Erunię, robiąc rebranding, to bardzo bym chciał fajnej marki, jak właśnie O2 Pl:) Nawet mam dwa kupione startery O2 Uk hehe! Do tego wiele reklam z YT marki O2, które zgrałem na tela:) Tylko pytanie czy, kiedy i w jaki sposób Telefonica zawita do Polski?! Ja nawet byłbym np. za, aby wykupili czy inaczej pisząc stali się właścicielami P4, tylko pytanie czy zrobili by rebranding na O2? Myślę, że równie dobrze mogłyby funkcjonować obok siebie dwie, dość krótkie, nazwy: Play O2 hehe! A może kiedyś Solorz sprzeda Telefonica’e swoje Aero 2, a do tego dołączy Mobyland i Sferia i też mogłoby być ciekawe na polskim rynku. Skoro kiedyś nie będzie marki Era i Plus, tak jak Idea, tylko nazwy angielskie, z wymową których, wielu Polaczków będzie mieć problem z wymową, to niech będą też w Polsce blue barwy, fajnej, krótkiej i łatwej do wymowy marki O2 hehe! O2: Can do. A wtedy korzystałbym sobie z Bluebook czy Blueroom:) I znów miałbym tylko jeden numer tela hehe! Sorki, ale trochę się rozmarzyłem, bo wszystko jest możliwe. Poczekamy, zobaczymy, a może kiedyś doczekamy się blue O2:) Pozdro!
-
-
AutorWpisy