Start Forum Sprzęt LG Tańsze LG KP500 i LG GD330 w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 14-ego października Play zmienił ceny telefonów LG KP500 i LG GD330. W ofertach Mixtura w umowie na 30 miesięcy wramach zadeklarowanej kwoty 30 zł cena LG KP500 i LG GD330 to odpowiednio 149 i 29 zł oraz 40 miesięcy kwota 30 zł – 19 i 1 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138208

to w TT Fonie Cokie kosztuję tyle samo, ale tam umowa jest krótsza i nie trzeba regularnie doładowywać. zatem nic specjalnego w Play

• Anonimowy
      Gość

nie znasz regulaminu mixtury-tam jest jak w mixplusie,umowa na doładowania,nie na czas jak w erze

• Anonimowy
      Gość

A ja mysle ze jeszcze taniej taki telefon mozna kupic na tanio.pl

wystarczy tylko dobrze poszukac. I nie marnowac czasu an ukryte koszty zakupu telefonów w takich sieciach.

• Anonimowy
      Gość

Co z tego, ze telefony sa tansze skoro usługi w Play sa mierne?

Przedwczesne kasowanie darmowych smsow i pakietow minut, fatalna jakos polaczen i to tylko czubek gory lodowej…

Po roku w Play zastanawiam sie nad ucieczka.

Tylko dokad skoro reszta jeszcze gorsza.

Chyba uciekne ale do telefonu na korbke.

• Anonimowy
      Gość

bardzo fajnie na filmie wygląda ten LG GD330, zwłaszcza klawiatura i tylne skórzane wykończenie

• Anonimowy
      Gość

Lubię slidery od LG bo mają w sobie mnóstwo smaku i elegncji, w tej chwili mój ulubiony to LG BL20

• Anonimowy
      Gość

Zastanawiam się jak popularny stanie sie LG Cookie II którego premiera ma nastąpić po nowym roku!

• Anonimowy
      Gość

Ceny telefonów LG spadają przy jednoczesny wzroście popularności marki, są już na 3 miejscu najpopularniejszych producentów

• Anonimowy
      Gość

Ojej ten telefon na tylniej obudowie jest powlekany skórą i fajnie bo moich komórkach panel zawsze mi sie rysuje

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Tańsze LG KP500 i LG GD330 w Play
Twoje informacje: