Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Tanie rozmowy międzynarodowe z Play – Regulamin

Viewing 13 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Oferta jest skierowana do Klientów wykonujących połączenia międzynarodowe do strefy Euro oraz Strefy 1 oraz Klientów, którzy dotychczas nie wykonywali takich połączeń ze względu na ich koszt.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135613

Mogliby to wprowadzić na stałe do cennika, bez pakietów tak jak ma Heyah.

• Anonymous
      Guest

No duzo to nie jest….

• Anonymous
      Guest

No właśnie, w Heyah jest to w cenniku, a tu tylko promocja. bez szału

• Anonymous
      Guest

Arti, z tego pakietu możesz skorzystać tylko raz, czyli w PF możesz mieć tylko 20 minut międzynarodowych w cenie 50gr. Reszta – wg cennika podstawowego. Oferta niczym w Heyah nie przypomina i nawet nie ma zamiaru zbliżać się do oferty Heyah. Pod tym względem łapa nie ma konkurencji, 59gr/min w prepaidzie, 44gr/min w Mixie – od lat najciekawsza oferta.

• LesH
      Participant
      Liczba postów: 3876

Śmiech na sali, żałosne: wabią na ochłapek 20 minutek po 50 gr/min a potem łubudu swym klientom ceną po kieszeni prawie 3 zeta/min. Pod tym względem HEYAH rulez!

• Anonymous
      Guest

W Erze mam taryfe Era Nowa 200. Mam 500 min do całej UE. Również na komórki.

• Anonymous
      Guest

Szału nie ma, w Heyah mix minuta połączenia zagranicznego kosztuje 44 grosze, a prepaidzie, bez żadnych pakietów 59 groszy Koszty można jeszcze obniżyć dzięki podwójnym doładowaniom:)

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 2972

Trochę smutny ten pakiet. Dali coś co już jest u innych w standardzie ale OK, lepsze to niż płacenie 1zł za minutę.
      Nawiasem mogli sobie podarować ten limit na pakiety.

• Anonymous
      Guest

Największy minus tego pakietu to to, że można skorzystać z jednego pakietu w czasie obowiązywania promocji, a jego stan można sprawdzić tylko online, więc bardzo łatwo przekroczyć limit i płacić wg normalnych stawek.

• Anonymous
      Guest

a gdy przekroczymy limit to naprawdę możemy być zaskoczeni. Nie wiem, w ogóle mnie nie ruszyła ta ich promocja. W Heyah na kartę dzwonię 59 gr/min do UE, USA i Kanady. Niby 9 gr więcej, ale mam to na stałe, a nie na słabej śrubie przykręcane i z łaski.

• Anonymous
      Guest

No i zapomniałem dodać, że w HeyahMIX dzwonią za 44gr/min na stałe, więc jeszcze taniej niż ja mam w Nowej Heyah na kartę..

• Anonymous
      Guest

mam pytanie jak właczyć usługę w heya zeby były darnowe rozmowy z Poski do Austri i z Austri do Polski.

• Anonymous
      Guest

mam heyah mix jak i na karte. w heyah mix po 1min. polaczeniu z bulgaria pokazalo mi 1h i za tyle skasowali. odwolywalem sie ale to ich technici ich programy i to ich racja a nie moja. Dzwniac z heyah na karte 2 krotnie mialem zawyzona rozmowe, tak ze spokojnie sobie odijaja. To jest rozboj w bialy dzien i bialych rekawiczkach.
      Czy jeszcze komus sie cos takiego zdazylo?
      Pozdrawiam

Viewing 13 reply threads
Reply To: Tanie rozmowy międzynarodowe z Play – Regulamin
Your information: