Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Tanie połączenia z zagranicą.
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest15 lutego 2002 at 10:52Liczba postów: 135648Brak konkurencji na rynku połączeń międzynarodowych powoduje, że ceny tych połączeń są nadal wysokie. Na szczęście niektórzy operatorzy znaleźli sposób na to, jak obejść przepisy zabraniające świadczenia usług w zakresie połączeń za granicę. Skorzystawszy z niektórych opisanych przez nas usług można dużo zaoszczędzić.
-
Anonymous
Guest25 lutego 2006 at 12:42Liczba postów: 135648a ja znalazlem ciekawsza oferte niz pokazane w tym artykule….
http://www.tanifon.pl na tej stronie jest szeroki wachlarz uslug tanszych polaczen… ja polecam tanifonMOBILE… i lacze sie z komorka zagraniczna 0,67/min brutto + cena pol. z tel stacjonarym (0,19/min taninymerek TT)ps do dzis nie udalo mi sie dodzwonic na ich ifolinie :0801 888 488
-
Anonymous
Guest3 października 2007 at 04:40Liczba postów: 135648 -
Anonymous
Guest15 stycznia 2008 at 18:58Liczba postów: 135648 -
Anonymous
Guest17 lutego 2008 at 16:39Liczba postów: 135648WItam Wszystkich,… mam takie pytanie… w telefonie znalazłem nie odebrane połączenie z niemiec..ale .. nie bylo by nic w ty mdziwnego zeby nie numery kierunkowe jakie tam zobaczyłem mieszkam w Białym stoku..
a kierunek w numerku był taki.. +4849 i dalej numerek ..
Czy osoba ktora do nie dzwoniła uzyła niemieckiej Karty ale dzwoniła z Polski ?
zalezy mi na poznaniu tego !!.. będę wdzięczny za pomoc!…
-
Anonymous
Guest11 marca 2009 at 09:26Liczba postów: 135648voicemobile oferuje rozmowy do polski już za 2 centy/minute na nr. stały. chcesz dzownic na komórkę płacisz tylko 10 centów/minute.
zameldować się tylko, konto naładować i gra. aha przed każdym telefonowaniem trzeba nr wybić 0911-131383
ciekawa sprawa.
-
Anonymous
Guest13 października 2009 at 08:06Liczba postów: 135648NAJTANIEJ Z NIEMIEC WYCHODZI DZWONIAC Z NIEM E-PLUSA NA STACJONARNE DO POLSKI- 0,05 EURO CENTA ZA MINUTE (OK 0,21 GR) A JESZCZE LEPSZE JEST ZAINSTALOWAC W TEL GG. W PLAY ZA 5ZL MOZNA WYKUPIC PAKIET 5MB. STARCZA NA CALY MIES. SMSY W KRAJU NAWET TAK TANIO NIE WYCHODZA. POLACZENIE Z SERWEREM GG PRZESLANIE KILKU WIADOMOSCI (GADANIE OK 10 MIN NA GG) KOSZT KTORY MI DOLICZYLO DO SALDA- 0,10GROSZY!!! Z FRANCJI ZA TO KARTA CONTINENTAL I Z BUDKI TEL DZWONIMY DO POL ROWNIEZ B TANIO. POZDRAWIAM..
-
Anonymous
Guest24 października 2009 at 18:57Liczba postów: 135648jak ktoś jest z zagranicą i ma numer z plusa i nie może dzwonić do polski to co musi zrobić?? ktoś mi mówił ,że jakiś kod jest na to. Tylko jaki??hmm… nie znam się kompletnie na tym i jestem bezradna. Może ktoś wie jaki to kod. Proszę o pomoc. 🙁
p.s:
———————————————-
——-bardzo polne
-
Anonymous
Guest4 maja 2011 at 19:41Liczba postów: 135648Z Niemieckiej na Polska komorke 2 centy/min!
Przy zamowieniu trzeba podac haslo „StudyNET” o otrzyma sie 5,- EUR Bonus!
-
Anonymous
Guest8 czerwca 2011 at 20:12Liczba postów: 135648 -
jest taka usluga alenumer i sie dzwoni ze swojego telefonu do innych krajow za darmo. do francji, anglii i niemiec napewno a jak z innymi krajami to nie wiem. tylko tszeba miec na domowe telefony minuty wykupione i tam sie taki numerek wpisuje i sie czeka az taki komunikat pszeleci i potem sie numer wybiera i mozna rozmawiac.
-
Anonymous
Guest6 stycznia 2014 at 11:14Liczba postów: 135648a ja sprobowalam tego alenumeru i sie nie zawiodlam. najpierw gadalam z 2 minutki z mama – wyjechala do wloch opiekowac sie nasza babcia:/ odczekalam 3 dni i sprawdzilam biling. nic mi nie zjadlo, teraz aobie rozmawiam z mamuska codziennie, z babcia niekoniecznie bo sobie nie radzi:/ ale ogolnie wielkei dzieki bo juz nie tesknie za mama tak jak tesknilam. !
-
-
AuthorPosts