Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Tanie połączenia z zagranicą.

Viewing 55 reply threads
  • Author
      Guest
      Liczba postów: 135648

Brak konkurencji na rynku połączeń międzynarodowych powoduje, że ceny tych połączeń są nadal wysokie. Na szczęście niektórzy operatorzy znaleźli sposób na to, jak obejść przepisy zabraniające świadczenia usług w zakresie połączeń za granicę. Skorzystawszy z niektórych opisanych przez nas usług można dużo zaoszczędzić.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest

czesść mam pytanko jade do niemiecmam telefon na karte, jakego oeratora wybrac a by poloczenia były tanie lub sms, bardzo mi na tym zależy, dziekuje

• Anonymous
      Guest

wydaje mi sie ze najkorzystniej bedzie jak wezmiesz ere gdyz teraz jest promocja ze ze wszystkimi karajami z zagranicy placisz cyba przeszlo 2 zl pozdro pa

• Anonymous
      Guest

a ja znalazlem ciekawsza oferte niz pokazane w tym artykule….
      http://www.tanifon.pl na tej stronie jest szeroki wachlarz uslug tanszych polaczen… ja polecam tanifonMOBILE… i lacze sie z komorka zagraniczna 0,67/min brutto + cena pol. z tel stacjonarym (0,19/min taninymerek TT)

ps do dzis nie udalo mi sie dodzwonic na ich ifolinie :0801 888 488

• Anonymous
      Guest

Mam pytanie: ile kosztuje połaczenie z telefonu komórkowego w sieci ORANGE w twoim planie na numer 0801?

• Anonymous
      Guest

czesc! mam pytanie – jak moge najtaniej zadzwonic z komorki na telefon stacjonarny do niemiec?? za odpowiedz z gory serdecznie dziekuje, pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

POMÓŻCIE!!!JAK DZWONIC Z TELEFONU KOM.TANIO DO NIEMIEC NA STACJONARNY A DO FINLANDI Z TEL.KOM.NA TEL.KOMORKOWY. Z GÓRY DZIEKUJE

• Anonymous
      Guest

czesc.Jak najtaniej można połączyć się z Irlandia na komórke?Czy ta druga osoba ponosi jakieś koszta? prosze o pomoc !

• Anonymous
      Guest

może jest taka karta aby zadzwonić z budki telefonicznej?

• Anonymous
      Guest

jak moge dzwoni z hiszpanii do polski taniej

• Anonymous
      Guest

z komorki z polski – halo komorka na interia.pl – 1.27 za min. obojetnie czy na kom. czy na stacjonarny za granice, naliczanie co min., moza dzwonic z popa czy orange go., poki co tanszego nic nie znalazlem a nie szukalem juz okolo 4 miesiecy. pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

Jak dzwonić i sms tanio z Polski do Czech?

• Anonymous
      Guest

jak dzwonic tanio do angli z komorki w orange piszcie

• Anonymous
      Guest

ja mam dokladnie takie samo pytanie !! jak dzwonic tanio do angli z komorki na komorke w orange piszcie..

• Anonymous
      Guest

Najtaniej z Fancji mozna dzwonic na stacjonarke na karcie Eurolatina koszt takiej karty to 7.62 euro mamy do dyspozycji 400 min z budki lub 300 min z telefonu stacjonarnego .Pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

jestem czesto w niemczech i duzo dzwonie do polski koszta mnie zzeraja doradzcie mi jaka siec w niemczech jest najtansza

• Anonymous
      Guest

Probowalam zadzwonic wedlug instrukcji Tomka-czyli z halo komorka do szwecji i za kazdym razem kiedy mam wcisnac gwiazdke(wybieranie tonowe)rozlancza mnie,wiec nawet nie mam szansy wbic docelowego numeru.Czy ktos wie o co chodzi-Pomozcie

• Anonymous
      Guest

WItam Wszystkich,… mam takie pytanie… w telefonie znalazłem nie odebrane połączenie z niemiec..ale .. nie bylo by nic w ty mdziwnego zeby nie numery kierunkowe jakie tam zobaczyłem mieszkam w Białym stoku..

a kierunek w numerku był taki.. +4849 i dalej numerek ..

Czy osoba ktora do nie dzwoniła uzyła niemieckiej Karty ale dzwoniła z Polski ?

zalezy mi na poznaniu tego !!.. będę wdzięczny za pomoc!…

• Anonymous
      Guest

Hej może wie ktoś jak tanio dzwonić na australijski numre komórkowy.Ostatnio dzoniłem z budki przez karte telegrosik i 13minut kosztowało mnie 20zł!! Strasznie drogo.Pomóżcie

• Anonymous
      Guest

witam wszystkich. mam pytanko jak mam mozna dzwonic tanio z komorki do niemiec jezeli chodzi o siec to mam plus gsm. bardzo prosze o pomoc. z gory dziekuje pozdrawiam.

• Anonymous
      Guest

mam prosbe.jak najtaniej dzwonic z polski z sieci mix plus do hiszpanii.bardzo prosze o odpowiedz.pilne.dzieki.pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

potrzebuje pomocy!!! chodzi o to bym mogła z niemiec do francji na tel.komórkowy. Czy mozna kupic w niemczech jakąs startówke na takie poolaczenia zeby drogo nie wychodzilo?? dzieki za jakies info…

• Anonymous
      Guest

a zapomnialam dopisac ze chodzi mi o karte do tel.komórkowego.Dzienx 🙂

• Anonymous
      Guest

hej mam pytanko. jak najtaniej zadzwonic z tel. komorkowego sieci era do Angli?moge urzyc karty prepaid?

• Anonymous
      Guest

hej. mam pytanko wie ktoś ile kosztuje sms i ile jest za minute z mix plusa na komórke z angielskim numerem??????

• Anonymous
      Guest

nie wiem ile w mix plusie ale w play 50gr za sms i 2zł za minute się płąci 😉

• Anonymous
      Guest

te połączenia z orange z zagranicą przez 0708108108 sa nieaktualne z tego co mi wiadomo to orange zerwało umowe bo tracili na tym kase

• Anonymous
      Guest

Hello -czy ktos wie jade do wloch i chcialem kupic dobra mozliwie tania karte prepaid(calling card0 do komorki ,moze ktos wie jakiej firmy kupic.bede dzwonil do Polski i USA.dzieki za odpowiedzi

• Anonymous
      Guest

hej mam pytanko jak mozna dzwonic i pisac smsy tel kom siec plus z CZECH do POLSKI??? Prosze napiszcie z góry dziekuje

• Anonymous
      Guest

Witam.Może ktoś wie jak dzwonić z Polski na komórke niemiecką taniej?Na stacjonarny do niemiec to dzwoncie z numeru 0708-188-882 za 0.35 gr.za min.Jak wiecie coś o dzwonieniu na niemiecki numer to dajcie znać.Pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

Jak najtaniej dzwonic z tel. stacjonarnego w Niemczech na polski? Adres stronki z tymi prefiksami bym prosiła lub od razu prefiks i jego cenę za min. poł. Z góry dziękuję!

• Anonymous
      Guest

hej jak mozna tanio dzwonic z siec plusmix na komorke do anglli.

• Anonymous
      Guest

.. na widok logo TPSA źle mi sie robi, gdyby rozdawali laptopy ziobry to nieodzyskaja pozycji

• Anonymous
      Guest

hejka. mam prozbę chcę jak najtaniej dzwonić do Niemiec może ktoś mi pomoże proszę

• Anonymous
      Guest

voicemobile oferuje rozmowy do polski już za 2 centy/minute na nr. stały. chcesz dzownic na komórkę płacisz tylko 10 centów/minute.

zameldować się tylko, konto naładować i gra. aha przed każdym telefonowaniem trzeba nr wybić 0911-131383

ciekawa sprawa.

http://www.voicemobile.de

• Anonymous
      Guest

Cześć mam pytanie jak dzwonić najtaniej ze Szwecji z telefonu komórkowego w sieci orange do Polski na telefon stacjonarny i telefon komórkowy w sieci mix plus?Z góry dziękuję za odpowiedź

• Anonymous
      Guest

potrzebuje pomocy jak dzwonic taniej z komórki sieci plus do grecji na komórke z góry dzienkuje

• Anonymous
      Guest

Ech… więcej pytań niż odpowiedzi… jednym słowem kuuurwa !!!!

• Anonymous
      Guest

z farncjii do polski i odwrotnie…… jak najtaniej. doradzcie

• Anonymous
      Guest

jak najtaniej mozna pisac sms z plusa z Polski do Irlandi prosze o pomoc.

• Anonymous
      Guest

witam jak dzwonic z francji do polski z komorki w

orange(francja)do polski na stacjonarny moze zna ktos ten

kod co sie wpisuje w telefonie komorkowym

• Anonymous
      Guest

ile kosztuje minuta do szwecji na komurke z plusa

• Anonymous
      Guest

NAJTANIEJ Z NIEMIEC WYCHODZI DZWONIAC Z NIEM E-PLUSA NA STACJONARNE DO POLSKI- 0,05 EURO CENTA ZA MINUTE (OK 0,21 GR) A JESZCZE LEPSZE JEST ZAINSTALOWAC W TEL GG. W PLAY ZA 5ZL MOZNA WYKUPIC PAKIET 5MB. STARCZA NA CALY MIES. SMSY W KRAJU NAWET TAK TANIO NIE WYCHODZA. POLACZENIE Z SERWEREM GG PRZESLANIE KILKU WIADOMOSCI (GADANIE OK 10 MIN NA GG) KOSZT KTORY MI DOLICZYLO DO SALDA- 0,10GROSZY!!! Z FRANCJI ZA TO KARTA CONTINENTAL I Z BUDKI TEL DZWONIMY DO POL ROWNIEZ B TANIO. POZDRAWIAM..

• Anonymous
      Guest

jak ktoś jest z zagranicą i ma numer z plusa i nie może dzwonić do polski to co musi zrobić?? ktoś mi mówił ,że jakiś kod jest na to. Tylko jaki??hmm… nie znam się kompletnie na tym i jestem bezradna. Może ktoś wie jaki to kod. Proszę o pomoc. 🙁

p.s:

———————————————-
      ——-

bardzo polne

• Anonymous
      Guest

jaką kupic karte startową niemiecką zeby jak najtaniej dzwonic na tel stacjonarny prosze o pomoc

• Anonymous
      Guest

jaką kupic karte startową niemiecką zeby tanio dzwonic na stacjonarny do polski prosze o cennik

• Anonymous
      Guest

hey mam problem mam telefon stacionarny ale mama w polsce ma komurke moze zna ktos tani numer z niemiec do polski

• Anonymous
      Guest

Mam telefon w Erze i chciałabym dodzwonić się na polską komórkę (Era, z włączonym roamingiem) tyle tylko ze do osoby która aktualnie jest w Niemczech – czy jest jakieś tanie rozwiązanie?

• Anonymous
      Guest

Niedługa wyjeżdżam do niemiec i nie wiem ile będą kosztowały sms-y z niemiec do polski POMOCY!!!

• Anonymous
      Guest

Z Niemieckiej na Polska komorke 2 centy/min!

Przy zamowieniu trzeba podac haslo „StudyNET” o otrzyma sie 5,- EUR Bonus!

http://www.simsay.de

• Anonymous
      Guest
    • samoH
      Member
      Liczba postów: 2

jest taka usluga alenumer i sie dzwoni ze swojego telefonu do innych krajow za darmo. do francji, anglii i niemiec napewno a jak z innymi krajami to nie wiem. tylko tszeba miec na domowe telefony minuty wykupione i tam sie taki numerek wpisuje i sie czeka az taki komunikat pszeleci i potem sie numer wybiera i mozna rozmawiac.

• Anonymous
      Guest

skype albo lyca mobile

• Anonymous
      Guest

ja lyca miałem i NIE POLECAM to oszuści są! ale teraz mam telefon w play i dzięki temu „ale numer” rozmawiam praktycznie za darmo, także luz

• Anonymous
      Guest

a ja sprobowalam tego alenumeru i sie nie zawiodlam. najpierw gadalam z 2 minutki z mama – wyjechala do wloch opiekowac sie nasza babcia:/ odczekalam 3 dni i sprawdzilam biling. nic mi nie zjadlo, teraz aobie rozmawiam z mamuska codziennie, z babcia niekoniecznie bo sobie nie radzi:/ ale ogolnie wielkei dzieki bo juz nie tesknie za mama tak jak tesknilam. !

• Anonymous
      Guest

Dzieki za informacje o alenumer – wyjechalem do anglii na studia i mam teraz opcje zeby brejdak do mnie czesciej dzwonil. juz raz sprobowalismy.udalo sie. bedziemy dzwonic dalej. DZIEx JESZCZE RAZ@

Viewing 55 reply threads
Reply To: Tanie połączenia z zagranicą.
Your information: