Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Tani internet dla studenta w iPlus
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość2 lutego 2010 o 13:14Liczba postów: 139233@wosp: Dla inteligentnych studentów nie tylko cena jest najważniejsza, ale także inne "przyjemności". Czy Play daje dwuletni program antywirusowy? Czy Play dodaje pakiet Internetu w komórce (tak plus daje tym, którzy jednocześnie mają telefon komórkowy i biorą iPlusa?). I wreszcie czy Play ma mobilny Internet czy tylko nazywa to mobilnym Internetem? Hehehehe.
-
Anonimowy
Gość2 lutego 2010 o 19:54Liczba postów: 139233Ja od dawna już nie jestem studentem ale abonamentu się boję jak diabeł świeconej wody,dlatego wybieram pakiety interentowe Simplusa zamiast iPlusa;) Komórka Simplusa pod laptopa i jak nie mam stałego kablowego łącza, to Simplus jest moim modemem:) Nie ma lepszej oferty niż rozmowy, i interent na jednej karcie SIM, bez umowy, bez abonamentu, bez problemów:)
-
Anonimowy
Gość2 listopada 2010 o 12:15Liczba postów: 139233no proszę. Ostatnio jak nie o ofertach dla firm ( np. DSL Sprinter TP) było głośno, to teraz przyszła pora na studentów. Propozycja iPlusa wygląda nawet nie najgorzej, ale nie wiem ile osób korzysta z netu mobilnego. Czy przykładowo propozycja Dialogu, Tepsy na kablu nie wyda się korzystniejsza dla nich.
-
Anonimowy
Gość29 listopada 2010 o 11:00Liczba postów: 139233jeśli chodzi o studentów to zdecydowanie mobilny jest najlepszy. niektórzy(np. ja) nie mogą sobie pozwolić na internet kablowy, bo właściciel mieszkania nie chce żeby mu „złe moce” szły przez kabel:/
tak dla sprostowania: aktualnie IPlus dla studenta(39zl) ma limit 3GB, i modemy już od 1zł. więc tylko aktywacja płatna. i można sobie kupić IPlusopobieracz, czy coś takiego. czyli dodatkowe 100GB/ miesiąc. za 10zł 😛
W Playu masz pakiet 5GB za 45 i modem za 19 lub 69zł. z tym że 2 miesiące abonament wynosi 1zł.
Play wydaje się bardziej korzystny jednak jego prędkość max. wynosi do 1Mbit/s, zaś Iplus ma do 7,2Mbit/s 😛
-
AutorWpisy