Start Forum Operatorzy Internet mobilny Tani internet dla studenta w iPlus

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

1 lutego br. oferta mobilnego dostępu do internetu iPlus zostaje rozszerzona o nową promocję z niskmi planem cenowym w wysokości 39 zł z VAT dla studentów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139232

No dobra ale ile GB za te pieniądze ?

• Anonimowy
      Gość
    • Anonimowy
      Gość

Internet jest nielimitowany! Jednak przez 2 GB pobierasz dane z "pełną" prędkością, po przekroczeniu masz nadal neta, ale o mniejszej prędkości.

• Anonimowy
      Gość

Fajna oferta w dobrej cenie. Jako studentowi – bardzo mi pasuje;)

• Anonimowy
      Gość

Umiejący myśleć i liczyć student (a takich zapewne większość) zapewne woli kupić PlayOnline – taniej, więcej, krótsza umowa i nie trzeba niczego okazywać :)))

• Anonimowy
      Gość

nie wszyscy studenci zamierzaja uzywac takiego internetu w centrach miast.

mi play nie odpowiada, od roku chyba czakam az bedzie w kamieniu mial nadajnik i sie nie moge doczekac.

ergo brawa dla plusa

• Anonimowy
      Gość

@wosp: Dla inteligentnych studentów nie tylko cena jest najważniejsza, ale także inne "przyjemności". Czy Play daje dwuletni program antywirusowy? Czy Play dodaje pakiet Internetu w komórce (tak plus daje tym, którzy jednocześnie mają telefon komórkowy i biorą iPlusa?). I wreszcie czy Play ma mobilny Internet czy tylko nazywa to mobilnym Internetem? Hehehehe.

• Anonimowy
      Gość

miki, żaden operator nic nie daje za to trzeba zapłacić, a czy ta oferta jest atrakcyjna to raczej wątpię.Uczelnie udostępniają internet wystarczy mieć laptopa lub komórkę z wi-fi

• Anonimowy
      Gość

Ja od dawna już nie jestem studentem ale abonamentu się boję jak diabeł świeconej wody,dlatego wybieram pakiety interentowe Simplusa zamiast iPlusa;) Komórka Simplusa pod laptopa i jak nie mam stałego kablowego łącza, to Simplus jest moim modemem:) Nie ma lepszej oferty niż rozmowy, i interent na jednej karcie SIM, bez umowy, bez abonamentu, bez problemów:)

• Anonimowy
      Gość

no proszę. Ostatnio jak nie o ofertach dla firm ( np. DSL Sprinter TP) było głośno, to teraz przyszła pora na studentów. Propozycja iPlusa wygląda nawet nie najgorzej, ale nie wiem ile osób korzysta z netu mobilnego. Czy przykładowo propozycja Dialogu, Tepsy na kablu nie wyda się korzystniejsza dla nich.

• Anonimowy
      Gość

jeśli chodzi o studentów to zdecydowanie mobilny jest najlepszy. niektórzy(np. ja) nie mogą sobie pozwolić na internet kablowy, bo właściciel mieszkania nie chce żeby mu „złe moce” szły przez kabel:/
      tak dla sprostowania: aktualnie IPlus dla studenta(39zl) ma limit 3GB, i modemy już od 1zł. więc tylko aktywacja płatna. i można sobie kupić IPlusopobieracz, czy coś takiego. czyli dodatkowe 100GB/ miesiąc. za 10zł 😛
      W Playu masz pakiet 5GB za 45 i modem za 19 lub 69zł. z tym że 2 miesiące abonament wynosi 1zł.
      Play wydaje się bardziej korzystny jednak jego prędkość max. wynosi do 1Mbit/s, zaś Iplus ma do 7,2Mbit/s 😛

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Tani internet dla studenta w iPlus
Twoje informacje: