Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Szef Plusa uważa, że w 2010 r. nie będzie spadku cen rozmów

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Dla wzrostu przychodów operatorów coraz ważniejsze będą nowe źródła. Są nimi mobilne płatności, mobilna reklama, legalna – mobilna muzyka czy usługi lokalizacyjne – mówi w rozmowie z Dziennikiem Gazeta Prawna Jarosław Bauc, prezes komórkowej sieci Plus pytany o przyszły rok na rynku komórkowym.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141138

wyczytał z fusów czy może zgadali się wszyscy razem!

• Anonymous
      Guest

niech by wydluzyli okresy waznosci konta, bo tylko tego mi brakuje w tej chwili

• Anonymous
      Guest

Kiedyś Plus był pionierem innowacyjności – najnowszych technologii – nigdy nie był najtańszy jednak był jednocześnie mistrzem jakości i prostoty taryf – teraz za rządów "twardogłowych" jest arcymistrzem w kantowaniu klientów, skomplikowania taryf i bezwzględnym utrzymywaniu najwyższego możliwego poziomu cen. To co mówi pan prezes jest wyłącznie ( jestem przekonany ) jego pobożnym życzeniem, a życie pokaże jak zwykle własną wersję.

• Anonymous
      Guest

Za to bedzie spadek klientow w Plusie. Zostali mocno z tylu z akonkurenca. Sam przenosze wlasnie (luty/marzec) firme na Play.

• Anonymous
      Guest

Ja sie z Panem Baucem nie zgadzam. Bo jezeli w prepaid to te 29 groszy moze zostac, to zostaje cala gama mixow i abonamentow do wyboru, gdzie stawka najprawdopodobnie spadnie. Na razie w abonamencie Plus zaproponowal tylko rarke z niska stawka, a ta zostala zjedzona od razu przez abonament orange 55. Takze dziwia mnei takie wypowiedzi prezesa Plusa.

Viewing 5 reply threads
Reply To: Szef Plusa uważa, że w 2010 r. nie będzie spadku cen rozmów
Your information: