Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Szczupłe rachunki w Plusie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od dziś Polkomtel, operator sieci Plus, wprowadził nawą promocję dla klientów indywidualnych. Nowa promocja ruszyła pod hasłem „Moda na szczupłe rachunki”. W ramach promocji promowane są dwa modele telefonów – Nokia N95 w cenie od 45 zł i Samssung F480 od 1 zł. W ofertach wprowadzono także nowy telefon – Samsung S3500.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138395

Fajny pomysł , teraz jak wszyscy mówia tylko o kryzysie takie szczupłe rachunki bedzie jak znalazł.Zreszta nawet w prepaidzie -SImplusie mozna zaoszczedzic poniewaz mozna dzownic za dramo do jednej wybranej osoby.

• Anonimowy
      Gość

Najpierw sie zapoznaj z ofertą, potem chwal. De facto to jedyna zmiana względem Syberyjskich to właśnie nazwa.

• Anonimowy
      Gość

Ja oszczędzam w plusie od kilku lat mając dwie oferty mixplusa, a na nich darmowy numer. Jest to rewelacyjna, a do tego telefon mogę zmieniać częściej jak szybciej zrealizuje zasilenia z umowy.

• Anonimowy
      Gość

to ja również się wypowiem – przeszedłem z orange, do plusa, i narazie nie jestem zawiedziony – jest ok, a rachuneczki mam niższe, a skusiła mnie ta promocja muzyczna… z muzodajnią.

• Anonimowy
      Gość

Nie dziwię się, że jesteś zadowolony. W MixPlusie abonent ma o wiele lepsze warunki niż w takim Orange Mix. Przede wszystkim ma umowę na ilość doładowań, pakiety płatne z kwot doładowań a nie dodatkowo do kwoty zobowiązania, pakiety może wykupić natychmiast a nie jak w Orange mają charakter abonamentowy. Są niby prezenty w Orange, ale marne. Z resztą w MixPlusie większość z nich wynika, z konstrukcji oferty. Kto wybierając jakąś kwotę zobowiązania chce płacić więcej? W MixPlus wykorzystuje ją na co chce, w Orange za to usług dodatkowych nie kupi… a jak kupi to zwiększą mu one abonament.

• Anonimowy
      Gość

Z promocją to strzał w dziesiątkę. Wiele osób się pewnie skusi gdy ciągle mówią o kryzysie.

• Anonimowy
      Gość

Ja tu ostatnio korzytsam z MusicPacków w MixPlusie. Za 10 PLN 100 utworków do pobrania. Rewela.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Szczupłe rachunki w Plusie
Twoje informacje: