Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Szczegóły Orange One w poniedziałek
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest10 września 2010 at 12:46Liczba postów: 135707Ja jestem zdania, ze warto poczekac z ocena przygowywanej taryfy, do czasu, kiedy ona ruszy. 🙂 W ogole jak orange cos robi, to ludzi potrafia szafowac latwo wyroki, co czesto nie jest w porzadku. Kupa ludzi przeciez pracuje zeby siec jakos dzialala, zeby chociazby loteria jakos wygladala. Ale o tym to moze przy innej okazji. 🙂
-
Anonymous
Guest10 września 2010 at 14:13Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest10 września 2010 at 14:18Liczba postów: 135707Chyba nie będzie aż tak źle.
Z Orange korzystam od kilku lat. Mam abonament, do tego wykupione dodatkowe usługi ( jak np. nokia mail) i dla mnie ich oferta jest korzystna. Patrząc na ich ostanie poczynania (choćby z iPhonem 4) można spodziewać się utrzymania dobrego trendu. A przynajmniej ja mam taką cichą nadzieje. -
Anonymous
Guest30 września 2010 at 12:36Liczba postów: 135707@Bruno, jeśli chcesz zrobić porównanie sieci, to nie lepiej porównać popa? One jest przeznaczona dla najaktywniejszych pre-paidowców ,a takie osoby raczej nie muszą się martwić o ważność bonusów.
Co do Play to zaproponowali promocje, funkcjonującą na tej samej zasadzie, tyle tylko ,że w orange jest jeszcze możliwość dobierania usług obniżających koszty.
-
-
AuthorPosts