Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Szczegóły Orange One w poniedziałek

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Już w poniedziałek na konferencji prasowej Orange zaprezentuje nową ofertę mobilnego internetu Orange Free – większe limity danych? Ponadto ujawni szczegóły Orange One, które uzupełni portfolio ofert na kartę.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 2972

Wątpie, że będzie jakiś większy szok po odsłonie nowej oferty.
      Dadzą stawkę 29gr, może tańsze smsy, jakieś malutkie bonusiki do Orange i jak zawsze przymus ciągłego doładowywania za minimum 25 i więcej.

• rcicho
      Participant
      Liczba postów: 157

Liczę na jakieś konkretne pakiety netowe. Nie ma sensu tworzyć kolejnej oferty która będzie kolejną niekompletną.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

Trochę już tą nową ofertę pokazali i wielkiego szału nie ma, niestety. Pakietów netowych nie będzie, a szkoda.

• Anonymous
      Guest

Nie ma co z góry zakładać, że będzie źle, jak w poniedziałek zaprezentują ofertę, to będzie można coś więcej powiedzieć. Z tymi przeciekami to różne bywa, nie zawsze się sprawdzają.

• Anonymous
      Guest

Będzie 8 godzin w ciągu dnia (nie w nocy) gdzie transfer nie będzie zliczany do limitu. Będzie można wybrać godziny przedpołudniowe i popłudniowe i ma to być bez dodatkowej opłaty.

• Anonymous
      Guest

A już wydawało się, że jesień będzie spokojna w komórkach. Jak widać koniec wakacji i zapowiada się przełom w dostępie do Tańszego bezprzewodowego dostępu do Internetu.

• Anonymous
      Guest

Ja jestem zdania, ze warto poczekac z ocena przygowywanej taryfy, do czasu, kiedy ona ruszy. 🙂 W ogole jak orange cos robi, to ludzi potrafia szafowac latwo wyroki, co czesto nie jest w porzadku. Kupa ludzi przeciez pracuje zeby siec jakos dzialala, zeby chociazby loteria jakos wygladala. Ale o tym to moze przy innej okazji. 🙂

• Anonymous
      Guest

Orange jak to ma w zwyczaju da pakiety wewnątrzsieciowe, mogą być nawet spore, ale z doświadczenia wiem, że i tak się ich w pełni nigdy nie wykorzystuje. Oczekiwałem pakietów internetowych, ale jak się okazuje z tym też ponoć ma być kiepsko.

• Anonymous
      Guest

Chyba nie będzie aż tak źle.
      Z Orange korzystam od kilku lat. Mam abonament, do tego wykupione dodatkowe usługi ( jak np. nokia mail) i dla mnie ich oferta jest korzystna. Patrząc na ich ostanie poczynania (choćby z iPhonem 4) można spodziewać się utrzymania dobrego trendu. A przynajmniej ja mam taką cichą nadzieje.

• Anonymous
      Guest

Moim zdaniem oferta jest korzystna, szczególnie dla tych co dość sporo rozmawiają, plusem jest też to , że przy doładowaniu za 50 zł, bonus smsów jest do wszystkich sieci

• Anonymous
      Guest

@Bruno, jeśli chcesz zrobić porównanie sieci, to nie lepiej porównać popa? One jest przeznaczona dla najaktywniejszych pre-paidowców ,a takie osoby raczej nie muszą się martwić o ważność bonusów.
      Co do Play to zaproponowali promocje, funkcjonującą na tej samej zasadzie, tyle tylko ,że w orange jest jeszcze możliwość dobierania usług obniżających koszty.

Viewing 11 reply threads
Reply To: Szczegóły Orange One w poniedziałek
Your information: